logo

dison Panas & Heater Fan Cool

produk

ASSEMBLY

Dermaga kontrol jarak jauh kanthi magnetik.Gambar 1

Align panah ireng. Banjur corak searah jarum jam nganti diklik lan dikunci.

DYSON CUSTOMER CARE
Matur nuwun kanggo milih tuku APLIKASI DYSON
Sawise ndhaptar garansi 2 taun gratis, alat Dyson bakal dijamin bagean lan tenaga kerja suwene 2 taun wiwit tanggal tuku, tundhuk marang katentuan jaminan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan perkakas Dyson, hubungi Dyson Helpline kanthi nomer seri lan rincian babagan ngendi / nalika sampeyan tuku alat kasebut.
Umume pitakon bisa dirampungake liwat telpon dening salah sawijining staf Dyson Helpline sing wis terlatih. Utawa, bukak www.dyson.com kanggo pitulung online, tips umum lan informasi migunani babagan Dyson. Nomer serial sampeyan bisa ditemokake ing plate rating sing ana ing dhasar piranti. Elingi nomer serial sampeyan kanggo referensi mbesuk.

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Sadurunge NGgunakake APLIKASI INI MACA KABEH INSTRUKSI lan MARKING PERINGATAN ING MANUAL LAN ING APLIKASI
Nalika nggunakake alat listrik, pancegahan dhasar kudu mesthi ditindakake, kalebu ing ngisor iki:

PÈNGET
HEATER lan CONTROL JABAR KEDUA ngemot MAGNET.

  1. Pacemaker lan defibrilator bisa kena pengaruh medan magnet sing kuat. Yen sampeyan utawa wong ing rumah tangga duwe pacemaker utawa defibrillator, aja nyelehake remot kasebut
    kontrol ing kanthong utawa cedhak piranti.
  2. Kertu kredit lan media panyimpenan elektronik bisa uga kena pengaruh karo magnet lan kudu dijauhake saka remot kontrol lan ndhuwur pemanas.

PÈNGET

KANGGO RISIKO KEBAKARAN, GUNGA LISTRIK UTAWA Cedera:

  1. Pemanas iki panas nalika digunakake lan kanggo wektu sing suwe sawise dienggo. Kanggo ngindhari kobongan, aja nganti kulit telanjang nutul permukaan sing panas. Nalika mindhah pemanas terus nganggo pangkalan, dudu
    gelung udara amppanguripan
  2. Jaga bahan sing gampang kobong, kayata mebel, bantal, sprei, kertas, sandhangan lan gorden, paling ora 0.9m (3 kaki) saka sisih ngarep pemanas lan jaga adoh saka
    sisih lan mburi nalika pemanas dipasang.
  3. Ati-ati banget yen pemanas digunakake dening utawa cedhak bocah utawa wong sing lara lan kapan pemanas tetep operasi lan ora dijaga.
  4. Aja nganti digunakake dadi dolanan. Perlu diwaspadai nalika digunakake dening bocah utawa cedhak bocah cilik. Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora bisa main
    pemanas utawa remot kontrol.
  5. Pemanas lan remot kontrol iki ora ditrapake kanggo bocah cilik utawa wong sing kekurangan kaprigelan fisik, sensorik utawa nalar, utawa kurang pengalaman
    lan ilmu, kajaba yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi dening wong sing tanggung jawab babagan panggunaan pemanas kanggo mesthekake yen bisa nggunakake kanthi aman.
  6. Basis kudu dipasang kanthi aman sadurunge operasi. Aja dibongkar utawa digunakake tanpa basis sing dipasang.
  7. Cocog kanggo lokasi garing wae. Aja nggunakake njaba ruangan utawa ing permukaan sing teles. Aja digunakake ing jedhing, area umbah-umbah lan lokasi njero ruangan sing padha. Aja nemokake pemanas
    ing endi bisa tiba ing kamar mandhi utawa wadhah banyu liyane. Aja nggunakake utawa nyimpen ing endi udan udan utawa ing sacedhake adus, shower utawa kolam renang.
  8. Pemanas duwe bagian panas ing njero ruangan. Aja digunakake ing wilayah sing digunakake utawa disimpen bensin, cat, utawa cairan sing gampang kobong utawa ing endi uap kasebut. Aja nggunakake ing
    gegandhengan karo utawa langsung ing jejere freshener udara utawa produk sing padha.
  9. Aja nemokake langsung ing sangisore stopkontak listrik.
  10. Tansah plug langsung menyang soket tembok. Aja nggunakake kabel ekstensi amarga kakehan bisa nyebabake kabel panas banget lan kobong.
  11. Aja nangani bagean plug utawa pemanas nganggo tangan sing teles.
  12. Aja copot kabel kanthi narik kabel. Kanggo nyopot, nangkep konektor, dudu kabel.
  13. Aja ngulurake kabel utawa lebokake kabel ing galur. Aja mbukak kabel ing ngisor karpet. Aja nutupi kabel nganggo karpet uncalan, pelari, utawa tutup sing padha. Aja rute kabel ing prabotan utawa prabotan. Supaya ora ana bebaya sing nyasar, atur kabel adoh saka area lalu lintas supaya ora kesandhung.
  14. Aja nggunakake kabel utawa plug sing rusak. Yen kabel suplai wis rusak, kudu diganti Dyson utawa agen layanane utawa wong sing padha mumpuni supaya ora ana
    bebaya.
  15. Kanggo medhot pemanas, mateni kontrol, banjur copot colokan saka soket. Tansah copot pemanas nalika ora digunakake.
  16. Aja nggunakake yen fungsi pemanas ngalami gangguan utawa wis ilang utawa rusak kanthi cara apa wae. Hubungi Dyson Helpline utawa bali menyang fasilitas layanan resmi kanggo ujian lan / utawa ndandani.
  17. Kanggo nyegah kobongan sing bisa ditindakake, aja nganggo bukaan utawa pemblokiran sing diblokir, lan aja nganti lebu, lint, rambut, lan apa wae sing bisa nyuda aliran udara. Aja nyelehake obyek apa wae
    menyang panggangan mlebu utawa bukaan knalpot amarga bisa nyebabake kejut listrik utawa geni, utawa ngrusak pemanas.
  18. Aja digunakake ing permukaan sing alus, kayata amben, sing bukaan bisa diblokir.
  19. Gunakake mung kaya sing diterangake ing Manual Operasi Dyson iki. Panggunaan liyane sing ora disaranake dening pabrikan bisa nyebabake geni, kejut listrik, utawa cilaka.
  20. Supaya ora panas banget lan bebaya kobongan, aja nutupi pemanas.
  21. Bahaya keselak: unit remot kontrol ngemot batere cilik. Jauhake remot kontrol saka bocah lan aja ngulu batere. Yen batere ditelan
    golek saran medis sekaligus.
  22. Pemanas kudu dipanggonke supaya aliran udara diarahake saka tembok utawa pojok ruangan.
  23. Cabut plug nalika ora digunakake kanthi luwih suwe lan sadurunge perawatan utawa layanan.

FITUR SAFETY Penting
Kanggo keamanan sampeyan, pemanas iki dipasang kanthi otomatis cut-out sing bisa digunakake yen heater wis panas utawa overheats. Yen tombol ngalih, copot pemanas lan adhem. Sadurunge urip maneh heater, priksa lan kosongake sumbatan apa wae lan priksa manawa pemanas wis ana ing permukaan sing padhet.

MACA LAN SIMPEN INSTRUKSI INI
APLIKASI DYSON INI KANGGO MUNG Gawe RUMAH SANG GUNUNG.Gambar 2

MARKING NAMA & ISI BAHAN utawa ELEMEN sing PALING APIK

  • Tabel kasebut dianut miturut standar SJ / T 11364.
  • O: Nuduhake manawa zat mbebayani iki sing ana ing kabeh bahan homogen kanggo bagean iki ana ing watesan watesan ing GB / T 26572.
  • X: Nuduhake manawa zat mbebayani iki ngemot paling ora siji bahan homogen sing digunakake kanggo bagean iki ngluwihi watesan watesan ing GB / T26572.
  • Bahan kimia sing mbebayani dikecualake ing dhaptar pembebasan arahan RoHS EU (2011/65 / EU).
  • wewaler: Periode panggunaan lingkungan sing aman dinyatakake adhedhasar suhu normal lan kahanan asor sing digunakake.

Wigati 1: "O" Nuduhake yen percentage isi zat sing diwatesi ora ngluwihi percentage saka referensi nilai anane.
Wigati 2: "-" nuduhake manawa zat sing diwatesi cocog karo pengecualian.
Wigati 3: "Ngluwihi 0.1 wt%" lan "ngluwihi 0.01 wt%" nuduhake yen percentage isi zat sing diwatesi ngluwihi percen referensitage kahanan kahanan anane.

Controls

Gambar 3

Gambar 4

Gambar 5

 

Gambar 6

Mbusak sumbatanGambar 7
  • Priksa manawa pemanas wis dipasang lan wis diidini adhem.
  • Goleki penyumbatan ing bolongan mlebu udara lan aperture cilik ing njero loop udara amppanguripan
  • Gunakake sikat alus kanggo ngilangi lebu.
CleaningGambar 8

Cabut steker listrik utama. Biarkan adhem nganti 1 nganti 2 jam sadurunge diresiki yen pemanas wis digunakake. Kanggo ngresiki, usap nganggo garing utawa damp kain. Aja nggunakake deterjen utawa poles.

Ati-ati: panas nalika digunakakeGambar 9
  • Pemanas iki panas nalika digunakake lan kanggo wektu sing suwe sawise dienggo.
  • Aja nganti kulit telanjang nutul permukaan sing panas.
  • Yen ana bocah, coba pasang pemanas sing ora bisa digayuh.
Panggantos batereiGambar 10

Jinis batere CR 2032. Pencet mburi remot kanggo ngeculake batere.

NGgunakake PANAS DYSON
PUNCI 'INSTRUKSI SAFETY PENTING' ING MANUAL OPERASIING DYSON INI Sakdurunge Nggawe,

OPERASI

  • Basis kudu dipasang kanthi aman sadurunge operasi. Aja dibongkar utawa digunakake tanpa basis sing dipasang.
  • Pemanas ora bisa digunakake kajaba suhu target ing ndhuwur suhu ruangan.
  • Saben mode pemanasan dipilih, iki bakal nindakake siklus kalibrasi cekak. Aliran udara bakal dikontrol kanthi otomatis sajrone siklus iki. Sawise siklus kalibrasi rampung, bakal bali menyang kacepetan aliran udara sing dipilih.
  • Pemanas ora bakal oscillate nalika tombol kontrol dipencet.
  • Kanggo keamanan sampeyan, pemanas iki dilengkapi tombol cut-out otomatis sing bisa digunakake yen kompor utawa overheat wis panas banget. Yen tombol ngalih, copot pemanas lan adhem. Sadurunge urip maneh heater, priksa lan kosongake sumbatan apa wae lan priksa manawa pemanas wis ana ing permukaan sing padhet.
  • Yen daya diganggu, pesen kegagalan E1 bakal ditampilake. Pemanas kudu dipateni banjur urip maneh. Yen masalah isih ana, hubungi Dyson Helpline.
  • Aja nindakake pekerjaan pangopènan utawa ndandani liyane saka sing dituduhake ing Manual Operasi Dyson iki, utawa menehi saran dening Dyson Helpline.
  • Aja ndhuk bagean bagean saka heater iki.
  • Minangka fitur mateni otomatis, nalika ing mode panas, produk bakal otomatis dipotong sawise 8 jam digunakake lan bakal bali menyang mode siyaga. Kanggo urip maneh mesin, gunakake tombol daya ing remot kontrol utawa ing piranti.

FUNGSI SILIT
Ati-ati nyekel dhasar lan sisih ndhuwur puteran udara amppanguripan Ngiringake maju utawa mundur kanggo sudhut aliran udara sing dibutuhake.

CLEANING
  • Ganti pemanas dadi mode urip / mateni.
  • Cabut steker listrik utama.
  • Biarkan adhem nganti 1 nganti 2 jam sadurunge diresiki yen pemanas wis digunakake.
  • Kanggo ngresiki, usap nganggo garing utawa damp kain mung.
  • Aja nggunakake deterjen utawa poles kanggo ngresiki pemanas.

LUMBUNG

  • Yen ora digunakake, cabut steker listrik utama.
  • Simpen pemanas ing lokasi sing garing lan atur kabel adoh saka area lalu lintas supaya ora kesandhung utawa rusak.
GANTI BATERI:
  • Ganti pemanas dadi modhèrn banjur copot saka sumber listrik utama sadurunge ngganti batere.
  • Priksa manawa kutub bener nalika nginstal batere.
  • Aja nyoba mbongkar utawa ngisi batere. Supaya adoh saka geni.
  • Tindakake pandhuan produsen batere nalika nginstal batere anyar (jinis batere CR 2032).
TROUBLESHOOTING
  • Elingi: Tansah copot sumber daya listrik utama sadurunge mriksa masalah.
  • Yen pemanas ora bisa digunakake, priksa dhisik soket utama duwe pasokan listrik lan plug kasebut dipasang ing stopkontak kanthi bener.
  • Yen sampeyan isih ngalami masalah, hubungi Dyson Helpline.

SYARAT & Kahanan JAMINAN

DYSON CUSTOMER CARE
Matur nuwun kanggo milih tuku APLIKASI DYSON
Sawise ndhaptar garansi 2 taun gratis, alat Dyson bakal dijamin bagean lan tenaga kerja suwene 2 taun wiwit tanggal tuku, tundhuk marang katentuan jaminan.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan perkakas Dyson, hubungi Dyson Helpline kanthi nomer seri lan rincian babagan ngendi / nalika sampeyan tuku alat kasebut. Umume pitakon bisa dirampungake liwat telpon dening salah sawijining staf Dyson Helpline sing wis terlatih. Utawa, bukak www.dyson.com kanggo pitulung online, tips umum lan informasi migunani babagan Dyson.
Yen prabot Dyson mbutuhake layanan, hubungi Dyson Helpline supaya bisa ngrembug opsi sing kasedhiya. Yen alat Dyson sampeyan dijamin, lan ndandani ditutup, alat kasebut bakal didandani tanpa biaya.
Nomer serial sampeyan bisa ditemokake ing plate rating sing ana ing dhasar piranti. PALIH DAFTAR INGKANG PEMILIK APLIKASI DYSON
Kanggo mbantu supaya sampeyan nampa layanan sing cepet lan efisien, coba dhaptar minangka pamilik alat Dyson. Iki bakal ngonfirmasi kepemilikan alat Dyson sampeyan yen ana asuransi, lan bisa ngubungi sampeyan yen prelu.

GARANSI 2 TAHUN TERBATAS
SYARAT lan SYARAT JAMINAN TERBATAS 2 taun DYSON

APA PANUTUP

  • Ndandani utawa ngganti piranti Dyson (miturut kabijaksanaan Dyson) yen wis rusak amarga bahan, kerjane utawa fungsi sing rusak sajrone 2 taun tuku utawa dikirim (yen ana bagean sing ora kasedhiya utawa ora digawe maneh, Dyson bakal ganti nganggo bagean panggantos fungsi).

Apa ora ditutupi

Dyson ora njamin ndandani utawa ngganti produk minangka aresult saka:

  • Kerusakan sing ora disengaja, kesalahan sing disebabake dening panggunaan utawa perawatan sing ora sengaja, penyalahgunaan, nglirwakake, operasi sembrono utawa penanganan alat sing ora sesuai karo Manual Operasi Dyson.
  • Panganggone alat kanggo apa wae kajaba tujuan rumah tangga biasa.
  • Gunakake bagean sing ora dipasang utawa dipasang miturut pandhuane Dyson.
  • Nggunakake komponen lan aksesoris sing dudu komponen Dyson asli.
  • Instalasi sing salah (kajaba sing dipasang dening Dyson).
  • Ndandani utawa ngowahi sing ditindakake dening pihak liya kajaba Dyson utawa agen resmi.
  • Kerusakan saka sumber njaba kayata transit, cuaca, listrik outages utawa gelombang listrik.
  • Gagal disebabake kahanan ing njaba kontrol Dyson.
  • Rusak minangka asil panggunaan ora sesuai karo plate rating.
  • Penyumbatan - waca Manual Operasi Dyson kanggo rincian babagan cara nggoleki lan mbusak pamblokiran.
  • Nyandhang normal luh, kayata batere.
  • Gunakake alat ing njaba negara tuku. Yen sampeyan ora mangu-mangu apa sing dijamin karo jaminan sampeyan, hubungi Dyson.

RINGKASAN PANUTUP

  • Garansi kasebut wiwit efektif wiwit tanggal tuku (utawa tanggal pangiriman yen mengko).
  • Sampeyan kudu menehi bukti tuku (pangiriman asli utawa sing sabanjure) sadurunge karya bisa ditindakake ing piranti Dyson. Tanpa bukti iki, apa wae sing bakal ditindakake bakal dikenani biaya. Simpen kuitansi utawa cathetan pangiriman sampeyan.
  • Kabeh karya bakal ditindakake dening Dyson utawa agen resmi.
  • Bagean sing diganti bakal dadi duweke Dyson.
  • Ndandani utawa ngganti piranti Dyson kanthi jaminan ora bakal ngluwihi wektu jaminan.
  • Jaminan kasebut menehi tunjangan sing tambahan lan ora mengaruhi hak undang-undang sampeyan minangka konsumen.

Babagan PRIVASI Sampeyan
Dyson bisa nggunakake informasi iki kanggo tujuan pemasaran lan riset mbesuk (kalebu ngirim pesen elektronik komersial) lan bisa uga diwartakake menyang pihak katelu kanggo tujuan nyedhiyakake layanan sing sampeyan jaluk utawa mitra bisnis utawa penasihat profesional. Yen sampeyan pengin ngakses informasi pribadi utawa ndeleng kabijakan privasi lengkap, hubungi Dyson Helpline.

INFORMASI DISPOSAL
Produk Dyson digawe saka bahan daur ulang kelas dhuwur. Bukak produk iki kanthi tanggung jawab lan daur ulang yen bisa.
Informasi PRODUCT
Elinga: Detil cilik bisa beda-beda saka sing dituduhake.
Bobot netto: 2.43kglogo

Dokumen / Sumber Daya

dyson dyson Panas & Cool Fan Heater [pdf] Manual pangguna
dyson, Pemanas Kipas

Cathetan Suku

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Kita duwe Dyson Hot + Cool lan saiki ora bisa digunakake. Iki nampa tenaga (suhu lan lampu liyane bakal murup) nanging ora bakal panas, adhem, utawa muter. Apa sing bisa ditindakake kanggo ndandani iki?

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.