DIGITUS-logo

DIGITUS DS-55319 Klik lan Presentasi Sistem Presentasi Nirkabel Mini

DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-Product

Pambuka

Kanthi Sistem Presentasi Nirkabel, sampeyan bisa ngirim sinyal video lan audio HDMI kanthi nirkabel ing Full HD kanthi jarak nganti 50 m kanthi ora ana alangan. view. Operasi lan instalasi super prasaja. Nyata Plug & Play - Cukup plug in lan miwiti. Kanthi pemancar tambahan (DS-55320), pesawat kasebut bisa ditambah nganti 16 unit pemancar (total). Ngalih menyang pemancar sing dikarepake kanthi cepet lan gampang kanthi mencet tombol kanggo ngasilake konten sampeyan. Sampeyan uga bisa enggo bareng isi langsung saka piranti seluler (smartphone/tablet) nggunakake OS piranti langsung, ora app tambahan dibutuhake. Pemancar lan panrima bisa disedhiyakake kanthi daya liwat sambungan HDMI piranti (dibutuhake 0.5A), utawa minangka alternatif (tambahan) nganggo kabel Micro USB sing ditutup liwat sambungan USB notebook, PC, lsp. Thanks kanggo desain kompak saka pemancar lan panrima, instalasi gampang, cepet, lan bisa selaras - solusi sampurna kanggo rapat lan kamar konferensi.

Fitur utama

  • Nirkabel transmisi sinyal HDMI nganti 50 m (kanthi unobstructed view)
  • Ndhukung nganti 16x pemancar (sumber) + 1x panrima (piranti output)
  • Tambahake set iki nganti 16 unit pemancar (DS-55320)
  • Ngalih menyang pemancar sing dikarepake kanthi cepet lan gampang kanthi mencet tombol kanggo ngasilake konten sampeyan
  • Ndhukung enggo bareng saka piranti seluler (smartphone / tablet) liwat OS piranti seluler, ora app dibutuhake
  • Ndhukung Windows, iOS, iPad, Android
  • Ndhukung résolusi nganti Full HD (1080p / 60 Hz)
  • Gampang operasi lan nangani thanks kanggo Plug & Play - Cukup plug in lan miwiti
  • Pemancar lan panrima bisa diwenehake kanthi daya liwat sambungan HDMI piranti (> 500 mA dibutuhake) Kanggo operasi sing aman lan stabil, disaranake nggunakake kabel Micro USB kanggo sumber daya TX lan RX.

Paket Konten

  • 1 x Unit Transmitter
  • 1 x unit panrima
  • 1x Wifi / Kabel Daya (75 cm) kanggo RX
  • 1x kabel Micro USB (80 cm) kanggo TX
  • 2x kabel ekstensi HDMI (15 cm)
  • 1x qg

Fitur Product

fitur Description
Plug and play Cukup sambungake pemancar karo port HDMI PC lan sambungake panrima karo layar, pemancar lan panrima bakal nyambung

otomatis

Aplikasi Gratis Set Sistem Presentasi Nirkabel ora mbutuhake piranti lunak utawa instalasi app, ora ana persiyapan, ora IT

tim

Kabeh ing siji Ndhukung uga Blu-ray / pamuter DVD, pamuter media lan sembarang

piranti karo jack HDMI

Pilihan Saluran Otomatis Set Sistem Presentasi Nirkabel bakal milih saluran Wi-Fi sing paling apik kanthi otomatis sawise diuripake kanggo njamin streaming

lancar

Kacepetan Cepet kanthi Teknologi 5G AC MIMO Set Sistem Presentasi Nirkabel dilengkapi teknologi MIMO 802.11ac sing cepet sing nambah kacepetan Wi-Fi kanthi ngidini sepasang piranti nirkabel ngirim utawa nampa kanthi bebarengan

sawetara aliran data

1080p60 Kualitas Video Dhuwur Set Sistem Presentasi Nirkabel mendukung resolusi 1080p,

tegese luwih cetha

pictures, sugih ing rincian lan

tekstur dibandhingake karo 720p.

Perlindhungan Keamanan Dhuwur Ora kuwatir babagan keamanan data, Set Sistem Presentasi Nirkabel ndhukung enkripsi keamanan 128-bit AES lan WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK

protokol otentikasi kanggo nglindhungi data. HDCP didhukung

kanggo nglindhungi isi

Keterangan Product

Feature
Video Input 1920×1080 (1080p60/50/30/25/24,

1080i60/50)

1280×720 (720p60/50)

720×576 (576p50)

720×480 (480p60)

Video output Nganti 1080p / 60Hz
Audio Stereo, kualitas 16bits 48KHz
Saluran Nirkabel IEEE 802.11ac, 5GHz, 2T2R
Latency Latensi sekitar 120ms
Versi HDMI HDMI 1.4 karo HDCP1.3
bukti asli

Protokol

WPA2 (WPAS-PSK / WPA2-Enterprise)
keamanan AES 128 bit
Platform didhukung Windows, macOS, iOS, Android
kadohan Udakara 50 meter ing garis sing jelas

nggoleki

Transmitter
Interface HDMI ing jack x 1, Micro USB x 1, tombol

x 1

LED Red lan Blue
Tombol Ngalih 1 x
Power Supply DC5V / 0.5A
Konsumsi Daya Sekitar 2,5 W
ukuran 83 x 32 x 13mm
bobot 27.1 g
panrima
Interface Jack metu HDMI x 1, Micro USB x 1,

kab x1

LED Red lan Blue
Power Supply DC5V / 0.5A
Konsumsi Daya About 2.5W
ukuran 83 x 32 x 13mm
bobot 27.1 g
Range suhu
Operating 0°C nganti +40°C (+32°F nganti +104°F)
Lumbung -10 ° C nganti + 60 ° C (+ 14 ° F nganti + 140 ° F)
asor
Operating 10% nganti 80% asor relatif

Swaraview

Unit Pemancar DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-1

1. HDMI ing Sambungake piranti sumber, kayata karo komputer utawa piranti liyane sing nganggo HDMI, HDMI ing uga ndhukung daya 5V yen piranti sumber

wis HDMI karo output 5V

2. Tombol Pencet singkat: miwiti cast

Tekan dawa: tekan dawa nganti 10

detik kanggo ngreset pabrik

2. LED Kanggo nampilake patung sing beda
3. USB mikro Kanggo sumber daya

ngomong: yen piranti sumber duwe HDMI karo output daya 5V, banjur ana ora perlu kanggo nyambung kabel USB kanggo daya.

Indikator LED Kab

Unit Pemancar

Description
Abang statis Sistem Unit Transmitter yaiku

booting ing

Sumunar abang Unit Transmitter nggoleki

Unit panrima

Biru sing sumunar Ngenteni sambungan
Biru statis Disambungake lan wiwit

saiki

Purple Ora ana HDMI ing

Unit panrimaDIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-2

1. HDMI metu Sambungake karo monitor utawa

proyektor

2. tombol: Pencet 10 detik kanggo pabrik

Reset

2. LED Kanggo nampilake status sing beda
3. USB mikro Kanggo sumber daya
Indikator LED Kab

Unit panrima

Description
Biru sing sumunar Ngenteni sambungan
Biru statis Disambungake lan wiwit

saiki

instalasi

Instalasi Panrima
  1. Sambungake karo TV utawa proyektor
    • Sambungake Unit HDMI Receiver karo TV layar amba utawa jack HDMI proyektor
    • Sambungake port Micro USB saka Panrima menyang port USB ing TV liwat sambungan USB Wifi / kabel sumber daya. DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-3
  2. Nyambung menyang Internet 
    • Sambungake SSID Penerima karo piranti pinter, SSID lan sandhi ditampilake ing pojok kiwa ndhuwur layar DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-4
      DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-5
    • Bukak browser nganggo telpon, lan ketik alamat IP sing ditampilake ing pojok kiwa ndhuwur layar kanggo mlebu menyang platform manajemen Penerima
      ngomong: nalika nyambung menyang router, alamat IP bakal dianyari patut DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-6
    • Pilih jaringan lan sambungake ing platform manajemen, Unit Receiver bakal nyambung menyang jaringan lan nuduhake SSID jaringan ing tengah layar (kanggo entuk kinerja sing luwih apik, disaranake nyambungake karo router 5G) Platform kasebut bakal nampilake kabeh nirkabel sampeyan. SSID router, pilih SSID saka router nirkabel lan ketik sandhi. Unit Receiver bakal nyambung menyang jaringan lan nuduhake SSID jaringan ing tengah layar panrima (kanggo entuk kinerja sing luwih apik, disaranake nyambungake karo router 5G) DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-7
  3. Language 
    • Pangguna bisa ngganti basa ing kaca manajemen DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-8
  4. Posisi Layar 
    • Yen ukuran Receiver HDMI metu ora kompatibel karo tampilan, pangguna bisa nggunakake Posisi Layar kanggo nyetel zoom in lan zoom metu saka layar. DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-9
  5. Mode streaming 
    • Sampeyan bisa milih nggunakake mode streaming utawa pangilon DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-10

Instalasi Transmitter

  1. Sambungake Unit HDMI Pemancar menyang port HDMI PC Cathetan: Yen piranti sumber HDMI duwe output daya 5V, mula ora perlu nyambungake kabel USB kanggo daya. Yen ora, sambungake Transmitter karo PC nganggo kabel USB kanggo daya.
  2. Indikator LED Transmitter bakal dadi abang nalika lagi booting.
  3. Indikator LED bakal dadi biru lan sumunar yen wis siyap kanggo stream
  4. Klik tombol kanggo miwiti casting, indikator LED bakal dadi biru pancet

Pemasang Pasangan lan Panampa

Set Wireless HDMI Extender Set kalebu siji panrima lan siji pemancar, sing dipasangake sadurunge dikirim. Biasane sampeyan ora perlu masangake maneh. Nanging, yen sampeyan tuku pemancar tambahan, sampeyan kudu tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo masangake pemancar anyar karo panrima.

  1. Daya ing panrima lan nyambung karo tampilan
  2. Daya ing pemancar nganti LED nguripake kanggo lampu kilat abang, banjur pencet tombol nganti 5 detik nganti LED dadi cepet sumunar abang, iki tegese unit pemancar ing mode reset pabrik.
  3. Enteni udakara 15 detik, lampu tombol Transmitter bakal dadi biru konstan saka lampu abang, lan pesen sing sukses pasangan bakal ditampilake ing layar Unit Penerima.

streaming

Streaming saka Transmitter

  1. Sambungake Unit HDMI Transmitter menyang port HDMI PC
    ngomong: yen piranti sumber HDMI karo output daya 5V, banjur ana ora perlu kanggo nyambung kabel USB kanggo daya, yen ora, mangga sambungake Unit Transmitter karo PC dening kabel USB kanggo daya. Kanggo operasi sing aman lan stabil, disaranake nggunakake kabel Micro USB kanggo sumber daya TX lan RX.
  2. Indikator LED Transmitter bakal dadi abang nalika lagi booting
  3. Indikator LED bakal dadi biru lan sumunar yen wis siyap kanggo stream
  4. Klik tombol kanggo miwiti casting, indikator LED bakal dadi biru pancet

Streaming saka piranti pinter (smartphone/tablet)

ngomong: Yen HDMI Transmitter (TX) disambungake karo HDMI Receiver (RX), mangga copot / copot sambungan TX lan RX kanthi mencet tombol ing TX dhisik, layar wiwitan bakal ditampilake. Banjur sampeyan bisa nyambungake piranti seluler. Prioritas yaiku HDMI Transmitter (TX) sadurunge piranti seluler (smartphone/tablet). Nalika piranti seluler disambungake lan sampeyan pengin ngalih menyang pemancar HDMI, mung pencet tombol ing TX kanggo nuduhake. Sampeyan ora perlu medhot piranti seluler dhisik.
Piranti IOS: 

  • Telusuri RX (Receiver) SSID lan sambungake ing setelan Wifi. (SSID: DIGITUS…, Sandi: 12345678), SSID ditampilake ing pojok kiwa ndhuwur layar wiwitan RX
  • Gunakake fungsi pangilonan layar ing smartphone
  • Pilih RX (Receiver) DIGITUS-… kanggo miwiti nuduhakeDIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-11

Piranti Android:  

  • Priksa manawa Wi-Fi piranti Android sampeyan wis diaktifake / kasedhiya
  • Pindhah menyang fungsi Mirror / Share / Cast ing smartphone
  • Pilih RX (Receiver) DIGITUS-… kanggo miwiti nuduhake DIGITUS-DS-55319-Klik-lan-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-12

ngomong: Ana macem-macem jeneng ing macem-macem merek telpon utawa tablet: WIFI Display, WLAN Display, Wireless Display, Allshare Display, Allshare Cast, Wireless Display, MirriorShare, lsp.

Rentang Frekuensi & Daya Kirim Maksimal

  • Standar WiFi: 802.11b/g/n/ac 5G WiFi
  • Saluran: 36, 40
  • Frekuensi inti: 5180, 5200
  • Range: 5170 ~ 5 210MHz
  • Bandwidth: 20 / 40MHz
  • Daya pemancar: 13 dBm maks
  • Versi SW: RX: 2.69, TX: 2.3.9
  • Versi HW:
    • TX: S100TX-LC01-01
    • RX: S100RX-LC01-01

Pandhuan safety penting

Waca pandhuan safety ing ngisor iki kanthi saksama sadurunge instalasi lan operasi:

  1. Mirsani kabeh peringatan lan instruksi babagan piranti iki
  2. Aja mbabarake piranti menyang udan, kelembapan, uap utawa cairan
  3. Aja lebokake obyek menyang piranti kasebut
  4. Aja nyoba ndandani unit dhewe utawa mbukak kabinet. Resiko kejut listrik!
  5. Priksa manawa ventilasi cukup kanggo nyegah karusakan amarga overheating
  6. Pateni pasokan listrik lan priksa manawa lingkungan aman sadurunge dipasang
  7. Yen ana badai bledheg, ana risiko sabetan bledheg lan karusakan ing peralatan listrik sing disambungake amarga overvol.tage
  8. Aja nginstal piranti iki nalika badai
  9. Medhot sambungan piranti saka piranti listrik sing disambungake sajrone prahara
  10. Gunakake piranti ing njero bangunan
  11. Baliake piranti kasebut menyang bakul sampeyan yen wis ndandani
  12. Lebu, kelembapan, uap, lan agen pembersih utawa pelarut sing kuwat bisa ngrusak piranti kasebut
  13. Medhot sambungan piranti saka catu daya lan piranti sing wis disambungake sadurunge diresiki
  14. Ngresiki piranti nganggo gelas tanpa kain

wewaler

Istilah HDMI lan HDMI High-Definition Multimedia antarmuka, lan Logo HDMI minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka HDMI Licensing LLC ing Amerika Serikat lan negara liyane. Kanthi iki ASSMANN Electronic GmbH nyatakake yen Pranyatan Kesesuaian minangka bagean saka konten pengiriman. Yen Pranyatan Kesesuaian ora ana, sampeyan bisa njaluk kanthi kirim ing alamat pabrik sing kasebut ing ngisor iki.  www.assmann.com Assmann Electronic GmbH Auf dem Schüffel 3 58513 Lüdenscheid Jerman

Dokumen / Sumber Daya

DIGITUS DS-55319 Klik lan Presentasi Sistem Presentasi Nirkabel Mini [pdf] Manual pangguna
DS-55319, Klik lan Saiki Sistem Presentasi Nirkabel Mini, DS-55319 Klik lan Saiki Sistem Presentasi Nirkabel Mini, Sistem Presentasi Nirkabel Mini, Sistem Presentasi Nirkabel, Sistem Presentasi

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.