dahua CTXTEST02 Bullet Network Camera User Guide

1 Operasi karo DMSS

Priksa manawa ora ana alangan lan gangguan elektromagnetik ing antarane piranti lan router kanggo kinerja nirkabel sing paling apik.

Langkah 1 Tambah piranti.

  1. Tutul tombol + ing pojok tengen ndhuwur kaca ngarep DMSS kanggo mindhai kode QR ing kamera. Yen DMSS gagal mindhai kode QR, tutul Ketik SN kanthi manual.
  2. Pilih Wireless Camera.

Langkah 2 Konfigurasi hotspot piranti.

Yen sampeyan nyambungake piranti nganggo kabel Ethernet, mangga langsung menyang Step4.

  1. Priksa manawa piranti wis nyambung menyang daya lan ngaktifake hotspot piranti, banjur klik Sabanjure.
  2. Pindhah menyang setelan Wi-Fi ing ponsel sampeyan, sambungake hotspot jenenge DAP-xxxxxxxx.
  3. Gawe jeneng pangguna lan sandhi kanggo piranti banjur tutul Sabanjure.

Langkah 3 Konfigurasi Wi-Fi.

Pilih jaringan Wi-Fi saka dhaptar SSID banjur ketik sandhi.

Langkah 4 Konfigurasi informasi piranti.

  1. Gawe jeneng piranti lan sandhi.
  2. Setel zona wektu banjur klik Rampung.

2 Instalasi

2.1 Dhaptar Paket
  • Alat sing dibutuhake kanggo instalasi kayata bor listrik ora kasedhiya ing paket kasebut.
  • Manual operasi lan informasi alat sing gegandhengan ana ing disk utawa kode QR.

2.2 Ukuran

2.3 Nginstal kamera
2.3.1 Cara Instalasi

2.3.2 Nginstal kertu SD

  •  Slot kertu SD kasedhiya ing model sing dipilih.
  • Pedhot daya sadurunge nginstal utawa nyopot kertu SD.

Pencet tombol reset nganti 10 detik kanggo ngreset piranti.

2.3.3 Masang Kamera

  • Priksa manawa lumahing sing dipasang cukup kuwat kanggo nahan paling ora kaping telu bobote kamera lan krenjang.
  • Copot film protèktif sawise rampung instalasi.

Figure 2-6 Kabel liwat lumahing soyo tambah

2.3.4 (Opsional) Nginstal Konektor Waterproof

Bagean iki mung dibutuhake nalika konektor anti banyu teka karo kamera lan kamera digunakake ing njobo.

2.3.5 Nyetel Sudut Lensa

ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. Alamat: No.1199 Bin'an Road, Binjiang District, Hangzhou, PR China I Websitus: www.dahuasecurity.com I Kode Pos: 310053 Email: [email dilindhungi] I Fax: +86-571-87688815 I Telp: +86-571-87688883

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

dahua CTXTEST02 Bullet Network Camera [pdf] Pandhuan pangguna
CTXTEST02 Bullet Network Camera, CTXTEST02, Bullet Network Camera

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.