Dokumen

Integrasi Smart-Play CRUX ACPGM-80N kanthi Manual Panganggo Multi Kamera
Integrasi CRUX ACPGM-80N Smart-Play karo Multi Camera

fitur PRODUCT

  • Sistem Integrasi Smart-Play ngidini sambungan Android lan telpon liyane menyang sistem infotainment GM.
  • Digawe kanggo Android Auto lan CarPlay.
  • Nambahake input kamera aftermarket ngarep lan mburi.
  • Nahan fungsi kamera serep OEM yen ana.
  • Kamera ngarep kanthi otomatis ditampilake ing layar sawise ngganti gear saka mbalikke menyang drive.
  • dipeksa view fungsi kanggo kamera mburi ngarep lan aftermarket.

BAGIAN KECIL

  • Modul ACPGM-80N
    Modul ACPGM-80N
  • Power Harnesses
    Power Harnesses
  • Modul Antarmuka Smartphone
    Modul Antarmuka Smartphone
  • Kabel Sambungan USB
    Kabel Sambungan USB
  • Kabel HDMI 4K Kab
    Kabel HDMI 4K Kab
  • mikropon
    mikropon
  • Kabel Video LVDS Kab
    Kabel Video LVDS Kab
  • Kabel Aux 3.5mm
    Kabel Aux 3.5mm
  • Smart-Play Modul Power Harness
    Smart-Play Modul Power Harness
  • Kontrol OSD
    Kontrol OSD

DIAGRAM WIRING

DIAGRAM WIRING

DIP SWITCH SETTINGS

DIP SWITCH SETTINGS

DIP GAMPANG KENDARAAN
1 kanggo 8 ALL UP Malibu lan Volt
1 DOWN Korvet C7
2 DOWN Escalade, CTS-V
3 UP Ora Fungsi
4 DOWN Cruze (kanthi layar 8")
5 DOWN Cadillac XT5 Kab
6 DOWN Impala, Suburban, Tahoe, Yukon, Sierra, Acadia, Silverado, Yukon (karo RSE)
7 DOWN Suburban (karo RSE), Tahoe (karo RSE)
1 & 5 DOWN Colorado
2 & 5 DOWN Escalade, CTS, CTS-V, SRX (tanpa kamera ngarep OEM)

RSE = Hiburan Kursi mburi

INSTRUKSI INSTALASI

  • Suburban, Tahoe, model Yukon karo Rear Seat Entertainment Systems duwe 2 kabel LVDS ing mburi radio.
    INSTRUKSI INSTALASI
  • Sambungake plug lan muter ing sisih ndhuwur radio.
    INSTRUKSI INSTALASI
  • Ing model RE, sabuk daya dipasang ing mburi headunit nanging kabel LVDS dipasang ing modul HMI (biasane ditemokake ing mburi kothak sarung tangan).
    INSTRUKSI INSTALASI
  • Sambungan digawe ing konektor LVDS biru ing modul HMI.
    INSTRUKSI INSTALASI

CATETAN khusus:

Ing Impala lan Suburban, Tahoe, model Yukon karo Rear Seat Entertainment Systems, sambungan kabel LVDS ing Papan adaptor ACPGM-80N LVDS ngelawan saka sambungan standar. Wigati dicathet nalika nyambungake konektor LVDS. Deleng gambar ing ngisor iki.

sambungan kabel LVDS

Cadillac lan Corvette C7 kanthi Konektor 10 pin ing headunit

Kanggo instalasi Cadillac lan Corvette C7, sampeyan kudu Cut konektor ACPGM-80N 10 pin lan hardwire menyang kabel konektor OEM.

kabel konektor OEM

ACPGM-80N POWER HARNESS
Putih LIN Bus
Biru / Putih MMI
Coklat / Putih SAGET
Red + 12V tetep
Black Ground

Sambungan Cadillac lan Corvette C7 kanthi konektor 10 Pin:

Sambungan karo konektor 10 Pin

  • PIN 1 = B+ nyambung menyang VCC kabel abang
  • PIN 3 = BISA nyambung menyang kabel CAN High (Putih/Brown).
  • PIN 8 = LIN (deleng diagram sambungan ing ndhuwur)
  • PIN 10 = Ground nyambung menyang kabel Black

Cut kabel Green ing pin # 8 ing 10 konektor pabrik pin lan sambungake LIN (kabel biru) lan MMI (kabel putih) saka sabuk ACPGM-80N ing ngisor iki diagram ndhuwur.

Sambungan Cadillac karo konektor 16 Pin:

16 Pin konektor

  • PIN 6 = LIN (deleng diagram sambungan ing ndhuwur)
  • PIN 9 = B+ nyambung menyang VCC kabel abang
  • PIN 12 = BISA nyambung menyang kabel CAN High (Putih/Brown).
  • PIN 16 = Ground nyambung menyang kabel Black

30 Pin ACPGM-80N modul utama pin metu.

modul utama pin metu
(Cathetan: Werna kabel bisa beda-beda nanging lokasi pin bakal tetep padha.

Kendaraan GM tanpa sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE):

  • Plug and Play plug sabuk ing mburi radio
    Sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE).
  • ACPGM-80N LVDS kabel video colokan konco radio
    Sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE).
  • Sambungan Video LVDS
    Sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE).
  • Pasang kabel HDMI 4K
    Sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE).
  • Pasang kabel Aux 3.5mm menyang Input Aux pabrik
    Sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE).
  • Pasang kabel smartphone asli menyang USB Ext. kab
    Sambungan kabel Rear Seat Entertainment (RSE).

ON LAYAR TAMPILAN (OSD) SETTINGS

Layar Setelan OSD otomatis njedhul nalika OSD Control Pad disambungake.

ON LAYAR TAMPILAN (OSD) SETTINGS

Gunakake menu OSD kanggo nggawe setelan sing dibutuhake. Elinga Run Simpen & Urip maneh sawise setelan digawe. Copot OSD Control Pad sawise nyetel kamera lan simpen ing panggonan sing aman yen perlu kanggo ngganti setelan kasebut.

SETTING SMART-PLAY

  • Sawise plug ing controller OSD, navigasi mudhun kanggo LVDS Input lan nyetel kanggo ON. Pencet tombol KANAN kanggo pindhah menyang menu sabanjure.
    SETTING SMART-PLAY
  • Setel Navi Brand kanggo NV17
    SETTING SMART-PLAY
  • Navigasi OSD bali menyang menu utama lan pindhah menyang Simpen & Urip maneh banjur Run.
    SETTING SMART-PLAY

SETTING KAMERA Mburi lan ngarep

SETTING KAMERA Mburi lan ngarep

Dynamic Parking Guide Lines

Dynamic Parking Guide Lines

Kanggo ngaktifake Garis Pandhuan Parkir Dinamis, bukak Input Rear > Rear Set banjur ON Warning LANG. Bali menyang menu root lan Run Save & Reboot. Elinga copot OSD Control Pad yen unit ora bisa dienggo kanthi bener. Nyetel rem parkir, miwiti mobil, sijine pindah ing mbalikke, nguripake setir kabeh cara ngiwa lan kabeh dalan nengen banjur sijine ing tengah. ACPGM-80N bakal kalibrasi kanthi otomatis.

SETTING KAMERA NGAREP

SETTING KAMERA NGAREP

Kamera ngarep bakal ditampilake kanthi otomatis ing layar nalika gear dilebokake ing Drive saka Mundur. Setel wektu tundha ing menu OSD. Wektu tundha bisa disetel saka 1 nganti 60 detik sawise nyopir mobil saka mburi.

OPERASI

  • Kanggo ngetik mode Smart-Play, penet pojok kiwa ndhuwur layar utawa klik kaping pindho tombol HOME.
    Induksi Operasi
  • Layar ngarep Smart-Play. Gunakake layar tutul pabrik kanggo kontrol Smart-Play.
    Induksi Operasi
  • Aplikasi bisa dibukak kanthi layar tutul utawa kontrol Siri.
    Induksi Operasi

BUKU VIEWING KAMERA NGAREP

Kanggo radio MyLink IO5/IO6:

Ikon Ngarep Pencet kanggo 2 detik = Force view kamera ngarep Pencet sapisan = Bali menyang layar OEM
Ikon Mbalik Pencet kanggo 2 detik = Force view kamera mburi (mung yen kamera aftermarket digunakake) Pencet sapisan = Bali menyang layar OEM

APLIKASI KENDARAAN

Kompatibel karo 8 "CUE utawa MyLink IO5 / IO6 Sistem.

Buick
2014-2018Cadillac
2013-2018
2014-2018
2014-2018
2014-2018
2015-2018
2013-2018
2013-2018
2016-2018
LaCrosse
KES
CTS Coupe CTS
CTS
Escalade SRX
XTS XT5
Chevrolet
2014-2018
2017-2018
2015-2018
2015-2018
2014-2018
2015-2018
2014-2018
2015-2018
2015-2018
Longsor Colorado Corvette Cruze Impala Malibu Silverado Suburban Tahoe GMC 2017-2018 2015-2018 2014-2018 2014-2018 Acadia Canyon Sierra Pickup Yukon

 

Dokumen / Sumber Daya

Integrasi CRUX ACPGM-80N Smart-Play karo Multi Camera [pdf] Manual pangguna
ACPGM-80N, Integrasi Smart-Play, karo MultiCamera, Integrasi

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.