Nggawe-LOGO

Nggawe 5886915 Digital Smart Scale karo Bluetooth lan App

CREATE-5886915-Digital-Smart-Scale-with-Bluetooth-and-App-PRODUCT

Matur nuwun kanggo milih skala kita. Sadurunge nggunakake piranti, lan kanggo mesthekake nggunakake paling apik, kasebut kanthi teliti maca pandhuan iki. Pancegahan safety sing dilampirake ing kene nyuda resiko pati, ciloko, lan kejut listrik yen dipatuhi kanthi bener. Simpen manual ing panggonan sing aman kanggo referensi ing mangsa ngarep, bebarengan karo kertu garansi sing wis rampung, kuitansi tuku, lan paket. Yen ditrapake, kirimake instruksi kasebut menyang pemilik piranti sabanjure. Tansah tindakake pancegahan safety dhasar lan langkah-langkah pencegahan kacilakan nalika nggunakake piranti listrik. Kita ora tanggung jawab kanggo pelanggan sing ora netepi syarat kasebut.

PETUNJUK KEAMANAN

Gunakake piranti mung kaya sing diterangake ing pandhuan. Perusahaan ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing bisa disebabake saka panggunaan sing ora bener. Nyopot sepatu lan kaos kaki lan tetep sikilmu nganggo elektroda nalika ngukur bobot awak, BMI, BFR, otot, banyu, massa balung, BMR, lemak visceral, tingkat protein, umur awak, bobot standar, utawa lemak awak. Mangga dipriksa baterei yen ukuran malfunctions. Ganti yen perlu. Mangga nggunakake tissue alus karo alkohol utawa kaca resik kanggo ngresiki lumahing yen reged. Ora ana sabun utawa bahan kimia liyane. Tetep adoh saka banyu, panas, lan kadhemen banget. Skala minangka piranti pangukuran kanthi tliti dhuwur. Aja mlumpat utawa stomp ing skala utawa mbongkar lan mangga nangani kanthi ati-ati supaya ora pecah nalika obah. Ukuran kasebut mung kanggo panggunaan kulawarga lan ora cocog kanggo panggunaan profesional. Bobot awak, BMI, lemak awak, otot, banyu, massa balung, lan ukuran metabolisme liyane mung kanggo referensi. Sampeyan kudu takon dhokter nalika nindakake program diet utawa olahraga. Ati-ati: Lunyu nalika udan! Platform skala bisa uga lunyu nalika teles, mula priksa manawa platform skala lan sikilmu garing sadurunge digunakake. Aja mlaku ing platform skala kanthi sikil teles Mangga gunakake skala ing permukaan sing atos lan rata. Aja nggunakake ing karpet utawa lumahing alus. Kasebut kanthi teliti, langkah ing platform saka ukuran. Ngadeg minangka stasioner sabisa nganti maca bobot ditampilake lan dikunci ing layar. Skala bakal mati kanthi otomatis yen ora ana operasi kanggo sawetara wektu. Skala iki kompatibel karo: Android: Google fit lan Fitbit. iOS: Google fit, Fitbit, lan kesehatan Apple.

miwiti

  • Priksa manawa piranti seluler sampeyan mbukak iOS 8 utawa luwih dhuwur, Android 5.0 utawa luwih dhuwur, lan Bluetooth 4.0 utawa luwih dhuwur.
  1. Download aplikasi CREATE Home saka App Store utawa Google Play.CREATE-5886915-Digital-Smart-Scale-with-Bluetooth-and-App-FIG-1
  2. Ndhaptar akun ing aplikasi CREATE Home sampeyan. Ketik nomer ponsel utawa alamat email. Ketik kode verifikasi lan gawe sandhi.
  3. Tambah piranti sampeyan. Uripake fungsi Bluetooth ing smartphone, bukak app, lan daya ing skala. Aplikasi bakal dipasangake kanthi otomatis karo skala. Klik Tambah piranti ing app banjur pilih skala Bluetooth. Skala bakal njupuk sawetara detik kanggo nyambung karo app. Sawise kasil disambungake, proses pasangan wis rampung. Sampeyan ora perlu masangake maneh kanggo nggunakake skala ing wektu sabanjure.
  4. Gunakake app.
    • Ing kaca ngarep, sampeyan bakal weruh jeneng piranti.
    • Klik ing skala lan sampeyan bakal weruh paramèter pangukuran.
    • Ngadeg ing skala nganti pangukuran rampung lan bobot sampeyan dikunci ing layar Skala.
    • Saben pangukuran bakal direkam lan sampeyan bisa mriksa ing bagean Tren app (maksimum 100 pangukuran saben taun).
    • Sampeyan bakal entuk data offline saka pangukuran nalika nggunakake skala tanpa mbukak app.
    • Skala kasebut bakal ngunggah data menyang app supaya sampeyan bisa mriksa mengko (maksimal 20 pangukuran offlüne).
    • Kanggo nambah pangguna liyane utawa masangake ukuran sampeyan karo Google fit, Fitbit, utawa kesehatan Apple pindhah menyang Setelan ing app.

CARA NGANGGO TANPA NYAMBUNG BLUETOOTH

  • Yen sampeyan ora pengin nyambungake Bluetooth ing telpon, sampeyan mung kudu ngadeg ing skala lan mung bakal ngukur bobot awak.

ERROR ICONS ing skala

  1. Kakehan utawa kesalahan ing pangukuran: Tampilan bakal nuduhake "Err" nalika skala ngluwihi kapasitas maksimal. Mangga mbusak bobot kanggo ngindhari karusakan.
  2. Baterei sithik: Tampilan bakal nuduhake "Lo". Bukak tutup baterei banjur ganti.
  3. Pangukuran sing salah: Tampilan bakal nuduhake "Err1" amarga 2 alasan iki:
    • Percen lemu awaktage kurang saka 5% utawa luwih saka 50%.
    • Ujian ora kasil.

Selaras karo Petunjuk: 2012/19/EU lan 2015/863/EU babagan Watesan panggunaan zat mbebayani ing peralatan listrik lan elektronik uga pembuangan sampah. Simbol karo tong sampah sing nyabrang sing ditampilake ing paket kasebut nuduhake manawa produk ing pungkasan umur layanan bakal diklumpukake minangka sampah sing kapisah. Mulane, produk apa wae sing wis tekan pungkasan umur migunani kudu diwènèhaké menyang pusat pembuangan sampah khusus ing koleksi kapisah peralatan listrik lan elektronik, utawa bali menyang pengecer nalika tuku peralatan anyar sing padha, ing Tor siji. siji dhasar. Koleksi kapisah sing cukup kanggo wiwitan peralatan sing dikirim kanggo didaur ulang, diolah, lan dibuwang kanthi cara sing cocog karo lingkungan nyumbang kanggo nyegah efek negatif ing lingkungan lan kesehatan lan ngoptimalake daur ulang lan panggunaan maneh komponen sing nggawe piranti. Pembuangan kasar produk dening pangguna kalebu aplikasi sanksi administratif miturut hukum.

Dokumen / Sumber Daya

Nggawe 5886915 Digital Smart Scale karo Bluetooth lan App [pdf] Manual pangguna
5886915 Digital Smart Scale karo Bluetooth lan App, 5886915, Digital Smart Scale karo Bluetooth lan App, Smart Pro

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.