Coopers-LOGO

Coopers OF STORTFORD K520 Solar Barrel & Pump Water Feature

Coopers-OF-STORTFORD-K520-Solar-Barrel-&amp-Pump-Water-Feature-PRODUCT

dimensi

24.5 x 24 x 55cm
Material: Glass, fibre reinforced plastic
Baterei: LI 7.4V1500MA (ora bisa diganti)

  • SURYA POWERED FOUNTAIN
  • BANYU MUNDUR SAKA POTONG MIMIC SUARA AIR GELOMBANG NYATA LAN NADAMBAH SUASANA SERENE PADA plataranmu.
  • SIT AND RELAX IN YOUR GARDEN WHILST LISTENING TO THE CALMING SOUND OF TRICKLING WATER AND AT NIGHT THE WATER IS ILLUMINATED BY THE AMBIENT LIGHT
  • POMPA DIKUASAI SURYA LAN POMPA BANYU MUNDUR LAN SUMBER BALI-BALI.
  • Kanthi 3 LED PUTIH (ora bisa diganti)
  • LENGTH KABEL TO PANEL SURYA 3M
  • DAYA POMPA 200L/H
  • UV lan FROST RESISTANT
  • Evening working hours on full charge: 4-6h

PETUNJUK / PETUNJUK RUANG NGgo

Bukak komponen kasebut kanthi tliti. Priksa kabeh bagean wis dicopot saka bungkus kasebut.

Kata:
KANDUNGAN GANDHI KONTEN Sadurunge Nggawe Paket Kanggo Nyegat Bagian-bagian Kélangan sing Dibutuhake Kanggo Majelis

Coopers-OF-STORTFORD-K520-Solar-Barrel-&amp-Pump-Water-Feature-FIG-1

Sadurunge nggunakake pisanan

Ngidini panel surya ngisi daya paling sethithik 8 jam ing sinar srengenge kanthi saklar ON/OFF ing posisi ON. Saklar ON / OFF dumunung ing sangisore panel surya. Sawise baterei wis kebak, setel saklar ON/OFF menyang ON.

Temokake papan sing cocog kanggo Surya Surya.
Place the solar panel in an area where it will receive direct sunlight for at least 8 hours per day. The number of hours the pump will work is directly proportional to the hours of sunlight it receives. If the solar panel is placed in a shaded area, it will not be able to fully charge and its working time will be limited. Do not place the solar panel near another outdoor lighting like porch or streetlights. These may fool the sensor and keep the light from coming on, or cause it to turn off automatically To easily insert stakes into the ground, it is recommended to wet the ground first. To avoid damaging garden stakes when inserting into the ground, select a spot in soft, rock-free soil. Insert the base of the stake first then gently insert the rest of the stake into the base. DO NOT push directly against the solar cell or the ornament housing containing the actual LED light.

INSTALASI

  1. Pasang pompa menyang panel surya sadurunge digunakake, pasang selang menyang stopkontak pompa. Priksa manawa tingkat banyu nutupi pompa.
  2. Pasang kabel listrik pompa menyang plug panel surya, banjur kenceng.
  3. Posisi panel surya ing srengenge lengkap kanggo mbukak pompa kanthi optimal, baterei serep bakal diisi daya saka panel surya sajrone operasi normal lan kanthi otomatis mbukak pompa tanpa sinar srengenge langsung.
  4. Yen perlu, pompa bisa diuripake dening baterei nalika srengenge kurang. Nguripake saklar sing ana ing mburi panel surya, yen baterei wis kebak pump bakal miwiti bisa langsung.

NINGGAL LAN OPERASI

Turn the switch, which is located under the solar panel, to “ON” position and the battery will work automatically. Charge the solar product by placing it under direct sunlight for at least 8 hours. Recommend longer charging time for the first use. If the switch is “OFF” the battery will not work, the solar panel ensures the pump works directly. The light will work automatically.

CARA MENGGUNAKAN

Fungsi pompa bakal paling apik nalika kebak ing sinar srengenge langsung. Yen ora ana srengenge, baterei sing dibangun bakal nguwasani banyu mancur lan cahya paling sethithik sawetara jam.

Rekomendasi Care lan Maintenance

  • Panel surya sing resik nganggo spons empuk saben pirang-pirang minggu.
  • Priksa manawa kabeh konektor isih kenceng lan ora ana banyu sing mlebu.
  • Tansah banyu sing resik nalika musim panas terus diisi saben 3 utawa 4 dina nganggo banyu resik.
  • Ngresiki pipa apa wae saben sasi kanggo nyegah ganggang sing bisa nambah tekanan ing pompa sampeyan.
  • Njupuk metu sembarang manca awak watara pump lan tetep produk solar resik.
  • Tansah priksa manawa ana cukup banyu kanggo pompa bisa digunakake yen ora, sampeyan bisa ngrusak pompa.
  • Make sure you clean the pump on a regular base when you are cleaning face the solar panel face down on a towel this will stop the pump from running or switch it off.
  • Sajrone musim salju, yen sampeyan bisa nggawa ing njero lan siyap resik kanggo taun ngarep.

BATERI

  • Supaya batere adoh saka bocah lan kewan ingon.
  • Aja nyampur batere bekas lan anyar.
  • Copot batere yen ditinggal suwe.
  • Aja mbuwang batere ing geni.
  • Mbuwang batere utawa batere kadaluwarsa kudu dibuwang kanthi bener lan didaur ulang sesuai karo peraturan lokal. Kanggo informasi lengkap, hubungi panguwasa lokal.
  • Tututi instruksi keamanan, panggunaan, lan pembuangan batere.

Pembuangan

  • Coopers Stortford nggunakake kemasan sing bisa didaur ulang utawa didaur ulang yen bisa.
  • Buang kabeh kemasan, kertas, karton, lan kemasan sesuai karo peraturan daur ulang lokal sampeyan.
  • Plastik, polybag - iki digawe saka plastik daur ulang ing ngisor iki.
  • Ing pungkasan umur produk, priksa karo pusat daur ulang sampah rumah tangga sing sah dening dewan lokal kanggo dibuwang.

Dokumen / Sumber Daya

Coopers OF STORTFORD K520 Solar Barrel & Pump Water Feature [pdf] Instruksi
K520, Solar Barrel, Pump Water Feature, Pump Water, Barrel

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.