cacahe

Remote TV Tombol Gedhe Universal – DT-R08B EasyMote | Backlit, Gampang Gunakake, Smart

Universal-Big-Button-TV-Remote-DT-R08B-EasyMote-Backlit-Mudah-Gunakake-Smart-imgg

specifications

  • BRAND: Terus menerus
  • Piranti sing kompatibel: Television
  • TEKNIK KONEKTIVITAS: Infrared
  • GAMBARAN BATERAI: 2 Baterai AAA
  • RANGE MAKSIMUM: 50 Feet
  • DIMENSI PRODUK: 5 x 2.25 x 0.9 inci
  • Bobot barang: 2.25 ons
  • FITUR TAMPILAN LAIN: Wireless
  • ANTARA WAJAH piranti – UTAMA: tombol
  • BATERI: 2 baterei AA
  • BUTTONS: 6

Pambuka

EasyMote minangka solusi sing cocog kanggo masalah modern, uga hadiah sing cocog kanggo para senior, penjaga, wong sing ditresnani, utawa sapa wae sing umure kurang utawa cacat. EasyMote ngidini pangguna ngontrol kothak kabel lan televisi kanthi cara sing paling cepet lan paling trep. Miturut data paling anyar saka guru peringkat Nielson, para senior nonton televisi paling akeh saka klompok umur, kanthi jam luwih saka 5 jam saben dina. Kanthi kontrol sing gampang iki, dheweke bakal bisa nonton TV kanthi masalah minimal. Bayangake remot kanthi tombol sing luwih sithik lan antarmuka sing luwih gampang lan gampang digunakake. EasyMote minangka remot kanggo sampeyan! Persiyapan cepet lan gampang bisa rampung ing telung langkah lan mung sawetara detik. Bebarengan karo seger anyar gampang mote, sampeyan bakal nemokake gampang kanggo tindakake nyiyapake guide ing packing. Kanthi solusi sing gampang lan praktis iki, sampeyan bisa lungguhan, ngaso, lan seneng nonton TV sajrone sawetara menit.

Desain EasyMote sing entheng lan cilik ndadekake tambahan sing apik kanggo omah, panti jompo, hotel, utawa rumah sakit. EasyMote ngidini sampeyan ngakses TV lan kothak kabel tanpa bingung karo tombol ekstra sing ditemokake ing remot kontrol modern.

CARA PROGRAM

Copot tombol piranti (TV, VCR, CBL/SAT, utawa DVD) nalika lampu indikator wiwit sumunar, banjur pencet lan culake tombol ON/OFF kaping pindho. Kanggo saben piranti (TV, VCR, CBL/SAT, utawa DVD), baleni proses kasebut. Saiki sampeyan kudu bisa nggunakake Master Power.

CARA RESET

  • Copot baterei kanthi mbukak tutup kompartemen baterei.
  • Kanggo telung detik, penet terus tombol Daya.
  • Nutup tutup kompartemen baterei lan lebokake maneh baterei.

CARA NANGGO REMOTE KARYA

  • Priksa manawa ana tombol remot sing macet.
  • Reset remot kontrol.
  • Terminal remot kontrol kudu di resiki.
  • Ganti batere nganggo sing anyar.
  • Wiwiti maneh TV kanthi mencet tombol daya.

Pitakonan Paling Sering

  • Pripun program remote kontrol universal kanthi manual?.
    Uripake televisi utawa piranti liyane sing pengin dikontrol. Ing remot, pencet terus tombol DEVICE lan POWER bebarengan. Bukak tombol loro sawise tombol daya murup. Pencet terus tombol Daya ing remot nganti 2 detik nalika ngarahake menyang TV utawa piranti liyane.
  • Kepiye cara program remote universal kanthi manual?
    Uripake televisi utawa piranti liyane sing pengin dikontrol. Nggunakake remot, penet terus tombol DEVICE lan POWER bebarengan. Enteni tombol daya kanggo nguripake sadurunge ngeculake penet loro. Pencet tombol Daya ing remot nalika ngarahake menyang TV utawa piranti liyane lan ngenteni 2 detik.
  • Apa kode kanggo remot TV?
    Telpon pabrikan remot sampeyan lan deleng manawa bisa menehi nomer sing dibutuhake. Dhaptar kode lengkap dikirim menyang email sampeyan. Priksa manawa sampeyan ngandhani pabrikan apa wae jinis remot sing sampeyan duwe. Ing njero clasp baterei ana nomer model.
  • Apa cara paling apik kanggo ngerti yen remot universal bisa digunakake karo televisiku?
    Remot universal sampeyan kudu bisa digunakake karo TV pinter anggere ngemot sensor Inframerah (utawa jinis sambungan apa wae sing digunakake remot, kayata Bluetooth utawa Wi-Fi).
  • Apa kunci ajaib One for All remote?
    Nggawe ONE FOR ALL 5 kanthi tombol MAGIC. Tombol POWER ing remot kontrol asli nindakake fungsi sing padha. TV, VCR, SAT, DVD, lan AMP tombol digunakake kanggo ngontrol peralatan hiburan ngarep.
  • Apa bisa nyetel remot universal tanpa sing asli?
    Amarga remot kontrol universal ora spesifik merek, sampeyan bisa program lan digunakake karo meh wae model gadget saka meh kabeh perusahaan elektronik. Umume remot kontrol universal bisa digunakake karo macem-macem piranti, kalebu televisi, kothak kabel, lan piranti liyane kayata pamuter DVD lan gadget streaming.
  • Napa remot Universal ora bisa digunakake kanthi bener?
    Ganti baterei dhisik. Sanajan lampu ing remot kontrol urip, remot kontrol bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener amarga baterei sing ora apik. Langkah 2: Yen remot kontrol ora ngontrol gadget pribadi, sampeyan bisa ngatur maneh kanggo nglakoni.
  • Apa gunane remote universal?
    Pengontrol remot TV bisa digunakake kanthi cara sing padha, sanajan nggunakake lampu inframerah (utawa singkatan IR). Remot kontrol nduweni lampu LED sing sumunar cepet sing ngetokake pesen sing dijupuk dening televisi. Pemancar yaiku remot, lan panrima yaiku televisi.
  • Apa remot kontrol universal bisa digunakake karo televisi non-pinter?
    Aplikasi remot universal umume bisa diakses kanggo Android lan iOS, nanging priksa manawa telpon sampeyan duwe blaster IR sadurunge ndownload piranti lunak apa wae. Amarga TV non-pinter ora duwe sambungan nirkabel, iki ngidini telpon bisa nyambung kanthi lancar.
  • Apa bisa nyambung remot apa wae menyang TV apa wae?
    Kabar apik yaiku saben TV sing didol saiki bisa dikontrol nganggo remot universal. Sampeyan bisa tuku remot khusus piranti saka produsen TV kanggo ngganti remot TV, nanging iki bisa uga larang lan ora perlu.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.