COMMAND-AKSES-LOGO

COMMAND ACCESS "DL20" Door Loops

COMMAND-ACCESS-DL20-Door-Loops-PRODUCT

Pandhuan sing dipasang

  1. Goleki garis tengah daur ulang lawang ing sisih ngisor Housing Piranti Metu 4 "saka soffit pigura lan 1" saka ngarep lawang.
  2. Goleki garis tengah daur ulang lawang kanggo pasuryan pigura 2 "mudhun saka pojok Piranti Metu
  3. Drill bolongan pilot (# 24 pengeboran) kanggo Gunung basa lan 5/8 "bolongan kanggo saluran kabel.
  4. Mount base nggunakake #10 SMS.
  5. Utas kabel listrik liwat loop lawang.
  6. Pasang tutup karo # 8 ngawut-awut SMS

Cathetan:
kabel listrik maksimum: 7 ea. 18 wuh, 10. 22 awg Door Loop saluran fleksibel bisa dipotong lapangan

COMMAND-ACCESS-DL20-Door-Loops-Gbr-1

Ukuran Dasar Door Loop

COMMAND-ACCESS-DL20-Door-Loops-Gbr-2

Dokumen / Sumber Daya

COMMAND ACCESS "DL20" Door Loops [pdf] Instruksi Manual
DL20, Door Loops, Door, Loops

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.