Pandhuan Bantal Pijet Nyaman

Pandhuan Operasional Maca Petunjuk sadurunge nggunakake

 SPESIFIKASI

  • Dinilai Voltage: DC 12V
  • Konsumsi Daya: 20W

Warning

KANGGO NGANGGO WONG LANCUT
Penting: Sapa wae sing ngandut, duwe alat pacu jantung, ngalami diabetes, phlebitis lan / utawa trombosis, duwe risiko luwih akeh ngalami pembekuan getih, utawa sing duwe pin / sekrup / sendi buatan utawa piranti medis liyane sing ditandur ing awake kudu takon karo dokter sadurunge kedadeyan tanpa dipikirake setelan kontrol.

  • Aja nggunakake bayi utawa ora valid utawa kanggo wong sing turu utawa ora sadhar.
  • Aja digunakake ing kulit sing ora sensitif utawa kanggo wong sing ngalami sirkulasi getih sing kurang.
  • Cek kulit kanthi kontak karo area sing digawe panas ing perkakas kanthi asring kanggo nyuda risiko lara

Ati-ati

  • KANGGO NGISI RISIKO LISTRIK, ORA KANGGO COVER. Ana bagean sing ora apik ing njero ati.
  • KANGGO NGISI RISIKO SHOCK ORELECTRIC FIRE, ORA KANGGO UNIT IKI KANGGO Udan UTAWA Udan.

Kilat kilat kanthi simbol panah ing njero segitiga sisi padha dimaksudake supaya waspada pangguna marang "vol mbebayanitage” ing enclosure unit sing ukurane cukup kanggo dadi resiko kejut listrik.
Titik panguwuh ing segitiga sisi padha dimaksudaké kanggo menehi tandha pangguna babagan instruksi operasi lan pangopènan (layanan) sing penting ing literatur sing ana ing unit kasebut.

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Kabeh instruksi keamanan lan operasi kudu diwaca lan tindakake sadurunge unit kasebut dioperasikake. Nalika nggunakake alat listrik, pancegahan dhasar kudu mesthi ditindakake, kalebu ing ngisor iki:

PARNGET - KANGGO RISIKO SUMBER DADI, KEBANGSA, GUNUNG LISTRIK Utawa cilaka tumrap wong:

  1. Piranti ora kena ditinggalake nalika ora dipasang. Copot kabel listrik nalika ora digunakake.
  2. Aja nganggo nalika adus utawa adus. Aja nganti tutul piranti sing tiba ing banyu. Langsung medhot.
  3. Aja nyelehake utawa nyimpen piranti supaya bisa tiba utawa bisa ditarik menyang bak utawa wastafel.
  4. Aja nyelehake utawa nyelehake banyu utawa cairan liyane.
  5. Aja nggunakake pin utawa pengikat logam liyane nganggo peralatan iki.
  6. Pengawasan sing cedhak perlu nalika piranti iki digunakake dening, bocah utawa wong cacat utawa cedhak.
  7. Gunakake alat iki mung kanggo panggunaan sing dituju kaya sing diterangake ing manual iki. Aja nggunakake lampiran sing ora dianjurake dening pabrikan.
  8. Aja ngoperasikake alat iki yen kabel utawa plug wis rusak. Yen ora bisa digunakake kanthi bener, yen wis ditibakake utawa rusak, utawa ditibakake ing banyu, OJO nyoba kanggo ndandani dhewe. Baliake alat menyang pusat layanan kanggo mriksa lan ndandani.
  9. apa ora nggawa alat iki nganggo kabel suplai utawa gunakake kabel minangka gagang
  10. apa ora remuk utawa gulung alat iki nalika nyimpen.
  11. Jaga kabel kasebut saka permukaan sing digawe panas.
  12. Aja nyelehake utawa masang obyek menyang bukaan apa wae.
  13. apa ora nggunakake njobo. Piranti iki mung ditrapake kanggo omah lan nggunakake njero ruangan.
  14. apa ora makaryakke ngarsane asap bledosan lan / utawa gampang kobong.
  15. Kanggo Medhot sambungan, atur kabeh kontrol menyang posisi mati, banjur copot plug saka stopkontak.
  16. Aja kakehan stopkontak. Gunakake mung sumber listrik kaya sing wis dituduhake.
  17. Kanggo ngindhari risiko kejut listrik, aja mbedhah utawa nyoba ndandani alat. Perbaikan sing salah bisa nyebabake risiko kejut listrik utawa cilaka kanggo wong nalika unit kasebut digunakake.
  18. Aja nyopot colokan saka stopkontak kanthi narik kabel listrik.
  19. Aja nggunakake produk iki minangka tapper head.

Ngrawat lan ngrawat PRODUK

  1. Selehake bantal pijet Comfy ing papan sing aman, adhem lan garing yen ora digunakake. Aja nggunakake piranti ing teles utawa damp Lingkungan.
  2. Aja nyelehake piranti kanthi cair.
  3. Supaya adoh saka kabeh pelarut lan agen pembersih sing keras.
  4. OJO coba ndandani bantal pijet iki dhewe.
  5. Priksa kain pelapis kasebut kanthi tliti sadurunge digunakake. Ganti bantal njaba yen lapisan katon lan / utawa wis ana tanda-tanda kerusakan, kayata retak, tangis utawa blemper.

NGANGGO MASSAGER

  1. Sambungake adaptor karo pijet. Pasang adaptor menyang stopkontak. (PENGGUNAAN DALAM). Sambungake adaptor mobil karo pijet. Pasang adaptor daya mobil menyang stopkontak korek ing mobil (PENGGUNAAN IN-CAR).
  2. Pencet tombol POWER kanggo miwiti pijet.
  3. Pencet tombol POWER kaping pindho kanggo ngganti arah pijet.
  4. Pencet tombol POWER kaping telune kanggo mateni fungsi panas.
  5. Pencet tombol POWER kaping papat kanggo mateni unit kasebut.

NGGUNAKAN MASSAGER (bisa dibayari)

  1. Sambungake adaptor karo pijet banjur pasang adaptor menyang stopkontak kanggo ngisi daya pijet kasebut.
  2. Cabut adaptor saka stopkontak lan pijet nalika ngisi daya (lampu abang dadi ijo).
  3. Pencet terus tombol POWER kanggo Loro detik kanggo miwiti pijet.
  4. Pencet tombol POWER maneh kanggo ngganti arah pijet.
  5. Pencet tombol POWER kaping telune kanggo mateni geni.
  6. Pencet tombol POWER kaping papat kanggo mateni pijet.

• Arah pijet ganti kanthi otomatis saben menit.

LOKASI BAGIAN LAN KONTROL


  1. . NODE PIJAT
  2. UNITU UTAMA
  3.  POWER

* ADAPTER KARENA TIDAK Klebu ING VERSI sing bisa dibalekake maneh

Dokumen / Sumber Daya

Bantal Pijat Nyaman [pdf] Instruksi
COMFY, Bantal Pijet

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.