CHESONA -logo

Pandhuan USER
iPad Pro 12.9 kasus karo keyboard

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-

Technical Support

Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan, kabari ASAP! Kita bakal seneng njaluk sampeyan diurus langsung! Kabeh unit dilengkapi garansi lengkap 12 sasi, supaya sampeyan bisa santai lan kepenak nalika tuku.

Paket kalebu

1 x Papan tombol Touchpad karo kasus
1x Kabel Pengisian Tipe-C.
1 x User Manual

Ngisi daya

  1. Tancepake ujung kabel pangisi daya Tipe-C menyang keyboard lan ujung USB menyang pangisi daya USB sing disenengi (pengisi daya USB ora kalebu).
  2. Isi daya keyboard kanthi lengkap utawa ngisi daya luwih saka 3 jam sadurunge digunakake kanggo pisanan.

Fitur Keyboard

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-Fitur

Kontrol Lampu Latar

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-kontrol

cathetan

  1. Yen Backlit dipateni dening CHESONA - lambanglayang, mangga pencet CHESONA - lambangmaneh kanggo nguripake Backlit.
  2. Yen Backlit dipateni dening Fn+ A/S/D, mangga pencet Fn+A/S/D maneh kanggo nguripake Backlit.
  3. Fungsi lampu latar bakal dipateni kanthi otomatis nalika baterei sithik.

Katrangan Tombol Fungsi

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-tombol

Cara nyelarasake keyboard karo iPad

  1. Daya ing keyboard kanthi ngusapake tombol On/Off menyang posisi urip.
  2. Tekan 'FN'CHESONA -icon1 lan huruf 'C'CHESONA -icon2, bareng. Ora, Indikator PAIR bakal kerlip alon-alon, Bluetooth keyboard saiki aktif.
  3. Nguripake Bluetooth ing iPad.
  4. Bukak Panelusuran Bluetooth iPad nalika lampu pasangan Bluetooth wiwit kedhip.
  5. "Keyboard Bluetooth" bakal katon ing kaca telusuran. Pilih lan Bluetooth bakal disambungake.

Catetan: Yen ora ana tombol sing ditekan sajrone 10 menit, keyboard bakal mlebu mode turu kanggo ngirit daya. Pencet sembarang tombol ing keyboard kanggo tangi Bluetooth supaya bisa digunakake maneh. Sampeyan ora perlu nyambungake maneh Bluetooth.

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-fig1

Trackpad/Indikator Overview

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-fig2

CHESONA -icon3Nguripake/mati fungsi touchpad Gunakake kombinasi tombol kanggo nguripake utawa mateni touchpad. Lampu Indikator

Indikator Cahya

Lampu Indikator CapsLock:
Pencet tombol Caps Lock lan lampu indikator bakal urip.
Indikator Sambungan Nirkabel:
Pencet kombinasi tombol "Fn + C" lan lampu indikator bakal sumunar alon lan mlebu mode pasangan BT. Yen pasangan wis rampung, lampu bakal mati.
Lampu Indikator Pengisian Daya:
Lampu abang sumunar alon-alon tegese baterei wis entek. Lampu pangisi daya bakal dadi ijo yen ngisi daya rampung.

iOS: Gestur Trackpad

Catetan: Mangga upgrade iPad menyang versi iOS paling anyar (13.4.1 lan ndhuwur iku paling apik) iOS 13.4.1 fungsi mouse diaktifake: "Setelan" - "Aksesibilitas" - "Tutul" - "Assistive Tutul" - "Bukak"

Sikep trackpad sistem iOS Sikep trackpad sistem iOS
CHESONA -icon4 Klik. Pencet nganggo driji siji nganti sampeyan ngrasa klik. CHESONA -icon5 Seret. Siji driji menet lan driji liyane geser ing trackpad kanggo nyeret.
CHESONA -icon6 Klik terus. Pencet terus nganggo driji siji CHESONA -icon4 Wake iPad. Klik trackpad. Utawa, yen sampeyan nggunakake
keyboard external, pencet sembarang tombol.
CHESONA -icon7 Bukak Dock. Gunakake driji siji kanggo ngusap penunjuk ing sisih ngisor layar. CHESONA -icon8 mulih. Gunakake driji siji kanggo ngusap penunjuk ing sisih ngisor layar. Sawise Dock katon, -gesek pointer liwat ngisor layar maneh. Utawa, klik garis ing sisih ngisor layar (ing iPad karo Face ID)
CHESONA -icon9 View Geser liwat. Gunakake driji siji kanggo ngusap pointer liwat pojok tengen

layar. Kanggo ndhelikake Slide Over, gesek nengen

maneh.

CHESONA -icon10 Bukak Pusat Kontrol. Gunakake driji siji kanggo mindhah penunjuk kanggo milih lambang status ing sisih tengen ndhuwur, banjur klik. Utawa, pilih lambang status ing sisih tengen ndhuwur, banjur gesek munggah nganggo driji siji
CHESONA -icon11 Bukak Pusat Notifikasi. Gunakake driji siji kanggo mindhah pointer liwat ndhuwur layar cedhak tengah. Utawa, pilih lambang status ing sisih kiwa ndhuwur, banjur klik. CHESONA -icon12 Gulung munggah utawa mudhun. Gesek rong driji munggah utawa mudhun.
CHESONA -icon13 Gulung ngiwa utawa nengen. Gesek rong driji ngiwa utawa nengen. CHESONA -icon14 Zoom. Sijine driji loro ing cedhak saben liyane. Jiwit mbukak kanggo nggedhekake, utawa jiwit ditutup kanggo nyilikake.
CHESONA -icon16 mulih. Gesek munggah nganggo telung driji. CHESONA -icon17 Ngalih ing antarane aplikasi sing mbukak. Gesek ngiwa utawa nengen nganggo telung driji.
CHESONA -icon18 Bukak Dina iki

View. Nalika Layar Ngarep utawa layar Kunci katon, gunakake rong layar Gesek driji kanggo geser nengen.

 

CHESONA -icon19

Bukak telusuran saka Ngarep mudhun nganggo rong driji.
CHESONA -icon20 Klik sekunder. Klik nganggo rong driji kanggo nuduhake menu tumindak cepet kanggo item kaya lambang ing layar Ngarep, pesen ing kothak layang, lan tombol Kamera ing Pusat Kontrol. Utawa, yen sampeyan nggunakake keyboard eksternal, sampeyan bisa menet tombol Kontrol nalika sampeyan ngeklik trackpad.

 Instalasi lan Copot

  1. Nyopot bagean protèktif mburi: tahan iPad ing sisih loro lan gunakake jempol kanggo alon-alon nyopot tutup mburi (ndeleng foto.) Tutup kasebut ditahan kanthi rong tab.
  2. Terusake "peel" tutup saka iPad.
  3. Njupuk iPad metu munggah. Utawa Temokake kertu sing wis kadaluwarsa Lebokake kertu menyang longkangan banjur seret kertu menyang sisih pinggir tutup Geser kertu saka sisih siji menyang sisih liyane Pisah iPad saka tutup kanthi gampang

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-fig5

specifications

Kerja Voltage 3.0-4.2V Siyaga Wayah ≤1mA
Kapasitas baterei 450mAh Ngisi Saiki 200mA
Pakaryan Saiki 85-120mA Saiki turu <40uA
Ngisi daya Wektu jam 2-3 Awaken Wektu 2-3 detik
Wektu siyaga dina 180 Nyambung Jarak ≤10 meter
Ngisi Port USB Type-C suhu makarya -10 ° C-55 ° C
Wektu Pakaryan 50 jam wektu panggunaan terus-terusan nalika lampu latar mati 5 jam wektu panggunaan terus-terusan nalika lampu latar urip

Lingkungan Pakaryan

  1. Tetep adoh saka lenga, kimia utawa cairan organik liyane.
    Cathetan: asupan cairan bisa nyebabake sirkuit cendhak. 
  2. Tetep adoh saka item frekuensi 2.4G kayata oven microwave lan router.
    Cathetan: bakal ngganggu Bluetooth.
  3. Ngindhari cahya srengenge lan suhu dhuwur.

Setelan sadurunge nggunakake

  1. Nguripake Kunci / Mbukak Kunci Sawise iPad disambungake menyang keyboard liwat Bluetooth, bukak Setelan iPad - Tampilan & Padhang - Kunci / Mbukak kunci - uripake.
    Catetan: Yen fungsi Kunci/Bukak Kunci ora diuripake, sampeyan ora bisa tangi fungsi Bluetooth utawa iPad kanthi mencet tombol apa wae ing keyboard yen iPad ana ing mode turu.
    CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-fig9
  2. Pateni fungsi tombol mouse Menyang Setelan iPad -Aksesibilitas - Tutul - Tutul bantu - Tombol mouse- mateni. Cathetan: Yen fungsi tombol mouse ora dipateni, sampeyan ora bisa nggunakake tombol '7,8,9' utawa 'U, I, 0, J, K, L, M'.

CHESONA YF150 iPad Pro 12 9 Case karo Keyboard-fig8

Dokumen / Sumber Daya

CHESONA YF150 iPad Pro 12.9 Case karo Keyboard [pdf] Pandhuan pangguna
YF150, YF150 iPad Pro 12.9 Case karo Keyboard, iPad Pro 12.9 Case karo Keyboard, Keyboard

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Is it possible to turn down the sensitivity of the touchpad? It often jumps the cursor in a document when I’m typing even though I don’t want that.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.