CELSIUS-logo

CELSIUS CELRH220 2200W Radiant Heater

CELSIUS-CELRH220-2200W-Radiant-Heater-Product

Pedoman Perawatan lan Keselamatan Umum

KESELAMATAN Sampeyan PENTING KAMI. MUNG KOWE GOLEK KANGGO ING pandhuan lan PARNGET sing diambah ing manual iki.
AWAS: Supaya ora ana bebaya amarga ngreset potongan panas sing ora disengaja, alat iki ora kudu diwenehake liwat piranti switching eksternal, kayata timer, utawa disambungake menyang sirkuit sing kanthi aktif diuripake lan dipateni sarana.

  • Piranti iki ora ditrapake kanggo digunakake dening wong (kalebu bocah) kanthi kemampuan fisik, sensorik utawa mental sing suda utawa kurang pengalaman lan ilmu kajaba diawasi utawa diwenehi pandhuan babagan panggunaan alat kasebut dening wong sing tanggung jawab tumrap keamanane.
  • Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora main karo alat kasebut.
  • Yen kabel pasokan rusak, tali kudu diganti karo pabrikan, agen layanane, utawa wong sing padha mumpuni supaya ora ana bebaya.

PÈNGET: Sampeyan ora kudu nutupi pemanas iki. Panutup pemanas iki menehi risiko geni lan bakal ngaktifake sekring safety; mateni unit kanthi permanen.
PÈNGET: Aja nggunakake pemanas iki ing kamar cilik nalika dikuwasani wong sing ora bisa metu saka kamar dhewe kajaba diwenehake pengawasan sing tetep.
PÈNGET: Kanggo nyuda resiko geni, tetepake tekstil, gorden, utawa bahan sing gampang kobong ing jarak minimal 1 meter saka stopkontak udara.

  • Gunakake mung voltage kasebut ing label rating alat.
  • Pemanas ora bisa ditemokake ing sangisore stopkontak.
  • Jaga kabeh obyek paling ora 1 meter saka sisih ngarep, sisih, lan mburi alat.
  • Piranti iki mung ditrapake kanggo keperluan rumah tangga lan ora kanggo keperluan komersial utawa industri.
  • Mung nggunakake njero ruangan.
  • Gunakake alat iki mung kaya sing diterangake ing manual iki. Panggunaan liyane ora disaranake dening pabrikan lan bisa uga nyebabake geni, kejut listrik utawa cilaka.
  • Aja nggunakake pemanas yen wis mudhun utawa rusak.
  • Penyebab umum saka kakehan panas yaiku celengan bledug utawa fluff ing alat kasebut. Priksa manawa celengan kasebut dicopot kanthi rutin kanthi nyopot alat lan pembersihan vakum pembuangan udara lan panggangan.
  • Tansah copot peralatan nalika ora digunakake.
  • Yen prabot wis dibongkar, priksa manawa karusakan transportasi lan priksa manawa kabeh bagean wis dikirim. Yen bagean ilang utawa alat wis rusak, hubungi Tim Layanan Pelanggan.
  • Aja nggunakake yen ana tandha-tandha kerusakan pemanas.
  • Aja nggunakake alat kanggo garing pakean.
  • Aja sambungake perkakas menyang pasokan utomo nganti dirakit lan disetel kabeh.
  • Priksa manawa tangan wis garing sadurunge nangani plug utawa unit utama.
  • Mesthekake pemanas ing permukaan sing rata, stabil, tahan panas.
  • Aja operate nganggo kabel sing digulung amarga bisa dadi panas, sing bisa dadi bebaya.
  • Nindakake mriksa rutin kabel suplai supaya ora ana kerusakan sing nyata
  • Aja ngoperasikake alat iki nganggo kabel sing rusak, pasang utawa sawise kerusakan alat utawa wis ilang utawa rusak kanthi cara apa wae. Bali menyang wong listrik sing mumpuni kanggo ujian, layanan listrik utawa ndandani.
  • Aja corak, kink utawa bungkus tali ing alat, amarga iki bisa nyebabake insulasi dadi lemes lan pisah. Tansah priksa manawa kabeh kabel wis dicopot saka area panyimpenan kabel lan dicopot sadurunge digunakake.
  • Disaranake pemanas iki dipasang langsung menyang soket tembok. Papan daya ora dirating kanggo nyuplai daya menyang wat dhuwurtagperalatan e.
  • Kabel ekstensi sing wis ditemtokake kanthi bener, bisa digunakake karo pemanas iki yen digunakake kanthi aman.
  • Aja nyopot colokan saka stopkontak nganti piranti mati.
  • Aja nyopot colokan saka soket listrik kanthi narik kabel; tansah grip plug.
  • Aja nyelehake tali ing ngisor karpet utawa tutup nganggo karpet utawa perabot. Atur kabel supaya ora kesandhung.
  • Aja nyelehake piranti ing sprei utawa ing karpet sing kandel & dawa ing ngendi bukaan bisa diblokir.
  • Pateni banjur gunakake gagang sing diwenehake nalika obah
  • Aja nyelehake alat kasebut cedhak karo sumber panas sing sumringah.
  • Aja nyisipake utawa ora ngidini obyek asing mlebu ing ventilasi utawa pembukaan knalpot, amarga iki bisa nyebabake kejutan listrik, geni utawa kerusakan alat kasebut.
  • Aja lungguh ing prabot.
  • Aja nggunakake produk pembersih kasar ing alat iki. Resik nganggo iklanamp kain (ora teles) lan mung dibilas nganggo banyu sabun panas. Tansah copot plug saka sumber listrik sadurunge ngresiki.
  • Aja operasi ing wilayah sing digunakake utawa disimpen bensin, cat utawa cairan sing gampang ngobong liyane.
  • Aja nggunakake piranti iki ing sakcedhake adus, adus, kolam renang, utawa cairan liyane.
  • Piranti kasebut aja dicelupake ing cairan.
  • Ora ana bagean sing bisa dilayani pangguna ing unit kasebut.
  • Aja nyelehake unit kasebut ing lemari klambi utawa ruangan liyane sing ditutup amarga bisa nyebabake bahaya kebakaran.
  • Unit iki ora kudu digunakake ing utawa ing sekitar lokasi sing disimpen panganan, karya seni utawa barang-barang ilmiah, lsp.
  • Yen prabot ora aktif, utawa ora bisa digunakake kanthi bener, hubungi papan sing dituku utawa Tim Layanan Pelanggan.

komponen

CELSIUS-CELRH220-2200W-Radiant-Heater-fig-1

Majelis

Sadurunge nggunakake piranti iki, piring castor lan kastor kudu dipasang. Kacang wing bakal ngaco menyang kiriman ing sisih ngisor pemanas.
Kasebut kanthi teliti, nguripake Badan Utama ing permukaan sing ora gores lan stabil. Ati-ati kanggo nyegah karusakan ing finish kosmetik utawa permukaan lantai sampeyan. Sambungake castors menyang kiriman ing piring wheel lan pencet ing nganti padha klik menyang posisi. Iki bisa njupuk sawetara pasukan. Ngamanake piring wheel menyang ngisor mesin ingkang ndamel benter kanthi nggunakake perkakas wing. Bali piranti menyang posisi jejeg. CELSIUS-CELRH220-2200W-Radiant-Heater-fig-2

PÈNGET: Makaryakke piranti ing posisi mujur normal mung karo rakitan rodha ditempelake ing ngisor. Posisi liyane bisa nggawe kahanan sing mbebayani.

Operasi Heater Sampeyan

Tansah pilih lokasi sing aman kanggo pemanas, lan elinga pancegahan aman sing mbatesi. Priksa manawa kabeh kemasan wis dicopot saka unit sadurunge digunakake. Mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki.
PÈNGET: Supaya ora overheating utawa geni, ora nutupi mesin ingkang ndamel benter.
PÈNGET: Jaga kabeh obyek paling ora 1 meter saka sisih ngarep, sisih, lan mburi alat.
PÈNGET: Aja nggunakake pemanas iki karo programmer, timer kapisah, sistem remot-kontrol, utawa piranti liyane sing nguripake pemanas kanthi otomatis, amarga ana risiko geni yen pemanas ditutupi utawa salah posisi.
PÈNGET: Aja nganti nginget pemanas iki.
Priksa manawa pemanas ana ing permukaan sing rata, stabil lan tahan panas. Sawise pemanas ing posisi operasi aman lan kabeh ngalih ing posisi mati, lebokake plug daya menyang stopkontak utama.
AWAS: Pesthekake yen kabel daya ora kenceng amarga yen ditarik, plug bisa ditarik sebagian saka soket. Steker sing dipasang sebagian bakal dadi panas banget ing plug lan soket lan bisa nyebabake geni.

HEATER CONTROL SWITCH
Priksa manawa saklar kontrol panas disetel menyang posisi Off sadurunge nyolok pemanas menyang sumber listrik.
Kanggo ekonomi sing luwih gedhe, gunakake setelan Kalor Dhuwur lan banjur pindhah menyang setelan Kalor Sedheng.
Posisi ngalih kontrol yaiku:

  • "Aku" = Panas Sedheng
  • "II" = Panas Dhuwur

Kontrol THERMOSTATIC 

  1. Puter kenop termostat searah jarum jam nganti tekan posisi maksimal.
  2. Nalika kamar tekan suhu sing nyaman kanggo sampeyan, alon-alon nguripake tombol anti-clockwise nganti mesin ingkang ndamel benter mung dipateni (sampeyan bakal krungu klik).
  3. Pemanas saiki bakal urip lan mateni kanggo njaga tingkat kenyamanan sing wis disetel.
  4. Wigati posisi setelan iki kanggo nggunakake ing mangsa ngarep.

CATETAN: Siji unsur bakal tansah urip nalika termostat wis diaktifake. CELSIUS-CELRH220-2200W-Radiant-Heater-fig-3

PERANGKAT KESELAMATAN

Piranti iki nduweni siji piranti proteksi:

  • Ngalih miring - iki bakal mateni piranti kanthi otomatis yen piranti ora ana ing posisi operasi sing bener.

AWAS: Pemanas ngasilake panas nalika digunakake. Pancegahan sing tepat kudu ditindakake kanggo nyegah risiko kobong, kobong, kobongan utawa karusakan liyane kanggo wong.
NGurus lan ngresiki
Pemanas mbutuhake reresik kanthi rutin kanggo njamin operasi tanpa alangan:

  • Copot pemanas saka sumber utama sadurunge diresiki.
  • Priksa manawa pemanas wis diidini adhem kabeh sadurunge diresiki.
  • Penyebab umum saka kakehan panas yaiku celengan bledug utawa fluff ing alat kasebut. Priksa manawa celengan kasebut dicopot kanthi rutin kanthi nyopot alat lan pembersihan vakum pembuangan udara lan panggangan.
  • Gunakake iklanamp kain (ora teles) kanggo ngusap bagian njaba pemanas kanggo ngilangi bledug lan rereget.
  • Aja nggunakake solusi kayata bensin, lancip utawa agen polesan.
  • Priksa manawa pemanas wis garing sadurunge plug maneh menyang sumber utama.
  • Aja nyoba mbongkar pemanas. Ora ana bagean sing bisa dilayani pangguna. Kanggo layanan utawa ndandani, hubungi teknisi layanan listrik sing sah.

BUKTI Tuku
Kanggo nampa garansi tetep kuitansi minangka bukti tuku.

SARAN SUPPORT LAN TEKNIS 

Celsius - Selandia Anyar
Senin - Jum'at 8am-5pm Telpon +64 (0)9 917 4000 Telpon 0800 232 633 [email dilindhungi]
Celsius - Australia
Senin - Jum'at 8am-5pm Telpon +61 (0)3 9365 5100 Telpon 1300 465 324
[email dilindhungi]

Waranti Setaun

Matur nuwun kanggo tuku produk Celsius iki. Produk sampeyan dijamin kanggo kesalahan lan diprodhuksi nalika digunakake ing panggunaan domestik normal sajrone setaun. Ing panggunaan non-domestik, Celsius mbatesi garansi sukarela nganti telung wulan. Celsius bakal ndandani utawa ngganti prodhuk iki tanpa biaya yen ditemokake risak amarga kesalahan manufaktur sajrone periode garansi.
Garansi iki ora kalebu kerusakan sing disebabake amarga nyalah gunakake, nguciwakake, kacilakan ngirim, instalasi sing salah, utawa karya sing ditindakake dening wong liya kajaba teknisi layanan listrik sing mumpuni.
PUNJUTENI RESEP ANDA INGKANG NGANGGO JAMINAN.
Keuntungan sing diwenehake marang sampeyan kanthi jaminan iki minangka tambahan kanggo hak-hak lan obat-obatan liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan miturut hukum sing ana gandhengane karo barang utawa layanan sing ana gandhengane karo jaminan iki. Ing Australia, barang-barang kita duwe jaminan sing ora bisa dikecualekake miturut Undang-undang Konsumen Australia. Sampeyan duwe hak kanggo ngganti utawa mbalekaken kanggo Gagal utama lan ganti rugi kanggo kerugian utawa karusakan liyane cukup foreseeable. Sampeyan uga nduweni hak kanggo ndandani utawa ngganti barang kasebut yen barang kasebut gagal kualitas sing bisa ditampa lan kegagalan kasebut ora dadi kegagalan gedhe. Ing Selandia Anyar, babar pisan iki tambahan kanggo kahanan lan jaminan saka Consumers Guarantee Act (1993).

Celsius - Selandia Anyar
PO Box 100-707
NSMC
Auckland, 0745 Telpon +64 (0)9 917 4000 Telpon 0800 232 633 www.celsius.co.nz

Dokumen / Sumber Daya

CELSIUS CELRH220 2200W Radiant Heater [pdf] Pandhuan pangguna
CELRH220, 2200W Radiant Heater, Heater, Radiant Heater

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.