ULINE H-8862 Infrared Forehead Thermometer User Manual

H-8862 TERMOMETER BAJU INFRARED 1-800-295-5510 BAGIAN PANEL KONTROL ULINE.COM # DESKRIPSI 1 Probe 2 Tombol Bintang 3 Tombol Mode Bathuk/Obyek 4 Tombol Daya/Tombol 5 Tutup Baterei CATATAN: Waca kanthi teliti sadurunge instruksi. nggunakake produk iki. Thermometer bathuk inframerah ngukur suhu awak inti, yaiku suhu organ vital awak. …

ULINE Infrared Forehead Thermometer H-8862 User Manual

ULINE Infrared Forehead Thermometer H-8862 User Manual OVERVIEW CATETAN KESELAMATAN KONTROL: Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake produk iki. Termometer bathuk inframerah ngukur suhu awak inti, yaiku suhu organ vital awak. (Waca Gambar 1) Iki dirancang khusus kanggo panggunaan sing aman ing bathuk. Iki ngukur suhu awak kanthi…

ULINE H-2549 Sanitaire Upright Vacuum User Manual

H-2549 SANITAIRE® UPRIGHT VACUUM 1-800-295-5510 Uline.com CATETAN KESELAMATAN: Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan dhasar kudu ditindakake, kalebu ing ngisor iki: Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake vakum cleaner iki. WARNING! Kanggo nyuda resiko geni, kejut listrik, utawa ciloko: Aja nggunakake ing njaba ruangan utawa ing permukaan sing teles. Aja ninggalake vacuum cleaner tanpa pengawasan…

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Pandhuan pangguna

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Pandhuan Panganggo Majelis Instructions # DESCRIPTION QTY. 1 Tutup Ventilasi 1 2 Gagang 1 3 Bellow 1 4 Klip Panyimpenan 1 5 Tabung Discharge 1 6 Tabung Nyedhot 1 PÈNGET Keamanan Umum! Tanggung jawab pangguna kanggo ngoperasikake pompa selaras karo aturan OSHA kanggo dispensing ...

ULINE H-7883 Pandhuan Pangguna Dispenser Kertas Otomatis

ULINE H-7883 Pandhuan Pangguna Dispenser Kertas Towel Otomatis ALAT YANG DIPERLUKAN Bor Listrik 1/4″ Mata Bor Phillips Obeng Pita Pengukur Tingkat PARTS Dispenser x 1 Tombol Dispenser x 1 Sekrup x 4 Jangkar x 4 Baterei Sel-D x 4 MOUNTING CATETAN: Pemasangan sing disaranake dhuwuré 48″ saka lantai nganti ngisor dispenser. CATATAN: Priksa manawa…

ULINE H-8093 Pandhuan Instalasi Printer Skala Ohaus SF40A

H-8093 Ohaus SF40A Scale Printer H-8093 OHAUS SF40A® SCALE PRINTER 1-800-295-5510 uline.com Para Español, saiki 12-22. Pour français, konsulter kaca 23-33. OVERVIEW CONTROL CONTROLS CONTROL PANEL 1 2 3 CONNECTIONS 5 4 CONTROLS AND CONNECTIONS # DESCRIPTION 1 On / Off Switch 2 Pilot Lamp Indikator Status 3 Panel Kontrol 4 Daya…

ULINE H-5947 Pandhuan Instalasi Bench sing Bisa Dikonversi

ULINE H-5947 Pandhuan Instalasi Bangku sing bisa dikonversi uline.com BAGIAN SAFETY Bagean Tingkat: Ngumpulake tabel ing lemah. Rekrut Kanca lan Kulawarga: Majelis mbutuhake rong wong diwasa sing mampu udakara sak jam kanggo ngrampungake. Ati-ati! Gagal ngetutake peringatan kasebut bisa nyebabake cilaka serius utawa karusakan properti lan bakal ngilangi garansi. Kanggo njamin keamanan, aja nyoba…

ULINE H-6651 Pandhuan Instalasi Cuci Tekanan Listrik

ULINE H-6651 Pandhuan Instalasi Mesin Cuci Tekanan Listrik Cahya uline.com BAGIAN RUANG 1. Geser bedhil geser ing sisih. (Waca Figure 1) 2. Snap ing panggonan lan meneng ing tray nozzle. (Waca Gambar 2) 3. Puter ngisor kabel pancing nengen utawa ngiwa kanggo gampang mbusak kabel daya. (Deleng Gambar 3) 4. Pasang selang tekanan dhuwur ...

Pandhuan Pangguna Vacuum Ringan Royal ULINE H-3956

ULINE H-3956 Pandhuan Pangguna Vacuum Ringan Royal uline.com AWAS SAFETY! Prodhuk iki ngemot bahan kimia sing dikenal ing negara bagian California sing nyebabake kanker, cacat lair utawa cilaka reproduksi. Cuci tangan sawise nggunakake. Ati-ati! Kanggo nyuda resiko geni, kejut listrik, utawa ciloko: Ngrakit vakum kanthi lengkap sadurunge operasi Servis kudu ditindakake dening Uline…

ULINE S-21780 Pandhuan Pangguna Skor Elektronik Digi-Day

S-21780, S-21781 DIGI-DAY® SCOREBOARD Elektronik 1-800-295-5510 uline.com LiwatVIEW OF CONTROLS DIGITAL DISPLAY Indikator Kerugian Daya PUNCI INDIKATOR Yen ana gangguan listrik, tampilan bakal peteng, nanging tetep ngelingi pirang-pirang dina lan wektu. Nalika daya dibalekake, bakal ana indikator LED lan tampilan bakal diwiwiti maneh…