Manual pangguna, Pandhuan lan Pandhuan kanggo produk Sistem RADAR.

Sistem RADAR Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar User Manual

Sistem RADAR Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar DESKRIPSI UMUM Zond Aero 500 Ground Penetrating Radar (GPR) ing kondisi operasi kasusun saka rong bagéan: Unit Kontrol karo built-in baterei 11.1V 8.7 A*h, terpadu karo antena 500A, lan notebook- ketik komputer sing kompatibel karo PC ing Windows 7/8/10 lan piranti lunak Prism2 utawa logger TCI/IP mandiri liyane (sabanjure ...