Logo merek dagang KRAME

Kramer Electronics Ltd., Perusahaan iki diadegake kanggo mlebu ing jaman video kanthi produk inovatif sing didorong dening kabutuhan pelanggan profesional. Dina iki, kita duwe baris luwih saka 1,000 produk. Saben wong dikembangake liwat R&D lan umpan balik pelanggan. Iki sing ndadekake Kramer Electronics maju. Pejabate websitus punika kramer.com.

Direktori manual pangguna lan instruksi kanggo produk Kramer bisa ditemokake ing ngisor iki. Produk Kramer wis paten lan merek dagang miturut merek kasebut Kramer Electronics Ltd.

Informasi Kontak:

Alamat: 6 Route 173 West Clinton NJ telpon: (888) 275-6311
email: [email dilindhungi]

KRAMER RC-308 Ethernet lan K-NET Control Keypad User Manual

MODEL MANUAL PENGGUNA: RC-308, RC-306, RC-208, RC-206 Ethernet lan K-NET Control Keypad P/N: 2900-301203 Rev 2 www.kramerAV.com Kramer Electronics Ltd. Pambuka Sugeng rawuh ing Kramer Electronics! Wiwit 1981, Kramer Electronics wis nyedhiyakake jagad sing unik, kreatif, lan terjangkau…

KRAMER RTBUS-28XL Pandhuan Pangguna Bus Sambungan Tabel Bunder

https://de2gu.app.goo.gl/h2NUx9Fxodw8e6mf6 RTBUS-28xl Quick Start Guide This guide helps you install and use your RTBUS-28xl for the first time. Go to www.kramerav.com/manual/RTBUS-28xl to download the latest user manual Step 1: Check What’s in the Box √ RTBUS-28xl Round Table Connection Bus √  User manual √  Quick start guide Step 2: Get to know your RTBUS-28xl # …

KRAMER 676T Ultra-Range Transmitter Pandhuan Pangguna

Pemancar Jarak Ultra KRAMER 676T Priksa apa sing ana ing kothak 676T Pemancar Optik HDMI utawa 676R HDMI Optik Panrima 1 OSP-MM1 Fiber Optic SFP+ Transceiver 1 Braket se 1 Kabel daya lan adaptor 4 Ragad karet 1 Pandhuan wiwitan cepet Ngerti 676T lan 676R 676T bisa disambungake menyang piranti 676R siji ...

KRAME PT-580T HDMI Line Transmitter User Manual

KRAME PT-580T HDMI Line Transmitter Pandhuan iki mbantu sampeyan nginstal lan nggunakake produk kanggo pisanan. Kanggo informasi sing luwih rinci, bukak http://www.kramerav.com/manual/PT-580T kanggo ndownload manual paling anyar utawa pindai kode QR ing sisih kiwa Langkah 1: Priksa apa sing ana ing kothak Pemancar Saluran HDMI PT-580T utawa TP-580T ~ Mounting Brackets…

KRAME VW-4 4 HDMI Output Cascading Video Wall Driver User Guide

KRAMER VW-4 4 Driver Dinding Video Output HDMI Priksa apa sing ana ing kothak VW-4 4 Driver Tembok Video Output 1 Adaptor daya lan kabel 1 Set braket 4 Kaki karet 1 Pandhuan cepet Ngerti VW-4 # Fungsi Fitur 1 ON Lampu LED Ijo nalika piranti diuripake. 2 LED INPUT…

KRAMER K-Speak Bluetooth Speakerphone Pandhuan Pangguna

KRAMER K-Speak Bluetooth Speakerphone WARNING SAFETY Copot unit saka sumber daya sadurunge mbukak lan servis Sugeng tuku Kramer K-Speak Bluetooth Speakerphone kinerja dhuwur. K-Speak ndhukung pickup audio omni-direction 360° ing radius nganti 5 meter (yen ora ana alangan) lan ngidini pangguna nyambung menyang 2 piranti ...

KRAMER KWC-MUSB Receiver kanggo Micro-USB Connector Instruction Manual

KRAMER KWC-MUSB Receiver for Micro-USB Connector Instruksi Instalasi MODEL: KWC-MUSB Receiver for Micro-USB Connector KWC-LTN Receiver for Lightning Connector SAFETY WARNING Copot unit saka sumber daya sadurunge mbukak lan servis Kanggo informasi paling anyar babagan produk kita lan dhaptar distributor Kramer, ngunjungi kita Web situs ngendi nganyari instruksi instalasi iki ...

KRAMER VS-88H2A 4K HDMI 8×8 Pandhuan Pangguna Ngalih Matriks

KRAMER VS-88H2A 4K HDMI 8×8 Matrix Switcher Pandhuan iki mbantu sampeyan nginstal lan nggunakake VS-88H2A kanggo pisanan. Bukak www.kramerav.com/downloads/VS-88H2A kanggo download manual pangguna paling anyar lan priksa manawa upgrade firmware kasedhiya. Priksa apa sing ana ing kothak VS-88H2A 4K HDMI 8×8 Matrix Switcher 1 Pandhuan wiwitan cepet 1 Set rak…

KRAMER K-Bar Pandhuan Panganggo Kamera Panoramik USB

Pandhuan pangguna MODEL: K-Bar USB Panoramic Camera SAFETY WARNING Copot unit saka sumber daya sadurunge mbukak lan servis Kanggo informasi paling anyar babagan produk lan dhaptar distributor Kramer, bukak Web situs ngendi nganyari instruksi instalasi iki bisa ditemokake. We welcome pitakonan, komentar, lan saran. www.kramerAV.com [email dilindhungi] ...

KRAMER K-CamHD PTZ Camera User Manual

KRAMER K-CamHD PTZ Camera Pambuka Sugeng rawuh ing Kramer Electronics! Wiwit taun 1981, Kramer Electronics wis nyedhiyakake solusi unik, kreatif, lan terjangkau kanggo macem-macem masalah sing ngadhepi video, audio, presentasi, lan profesional penyiaran saben dinane. Ing taun-taun pungkasan, kita wis ngrancang lan nganyarke umume baris kita,…