Manual Panganggo Headphone lan Gelang

Produk Paket Headphone lan Gelang Liwatview Ngisi daya baterei Sambungake pangisi daya menyang stopkontak. Angkat tutup konektor beban lan sambungake pangisi daya menyang soket. Nalika baterei wis kebak lampu indikator bakal dadi ijo. Pateni aku mateni headphone Kanggo nguripake headset, pencet…

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo Manual Pangguna mini 1/2/3

imperii Bluetooth Keyboard Case kanggo iPad mini 1/2/3 Manual pangguna Konten Bluetooth- Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Pandhuan Spesifikasi Teknis Bluetooth: 3.0 Jarak maksimal: 10 meter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Arus kerja: <5.0 mA "Standby" saiki: 2.5 mA , "Sleep" saiki: <200A Charge saiki: >100mA Wektu ing "standby": nganti 60 ...

Keyboard Bluetooth kanggo iPad Mini 1/2/3 Manual pangguna

imperii Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3 Manual pangguna Konten Bluetooth- Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Pandhuan Spesifikasi Teknis Bluetooth: 3.0 Jarak maksimal: 10 meter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Arus kerja: <5.0 mA "Standby" saiki: 2.5 mA , "Sleep" saiki: <200A Charge saiki: >100mA Wektu ing "standby": nganti 60 dina ...

cilik Bluetooth Keyboard Case kanggo iPad 2/3/4 Manual pangguna

imperii Bluetooth Keyboard Case kanggo iPad 2/3/4 Manual pangguna Konten Bluetooth- Keyboard USB-Mini USB Charging Cable Pandhuan Spesifikasi Teknis Bluetooth: 3.0 Jarak maksimal: 10 meter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 - 5.0V Saiki digunakake: <5.0 mA “siyaga” saiki: 2.5 mA “Turu” saiki: <200 Arus daya:> 100mA Wektu ing “siyaga”: nganti 60…

Manual Bluetooth Keyboard kanggo Manual pangguna udara iPad 2/3/4

imperii Keyboard Bluetooth kanggo iPad 2/3/4 air Manual Manual Konten Bluetooth Keyboard USB-Mini USB Panduan Pengisi Kabel Spesifikasi Teknis: Bluetooth: 3.0 Jarak maksimal: 10 meter Sistem Modulasi: GFSK Voltage: 3.0 - 5.0V Saiki digunakake: <5.0 mA “Siaga” saiki: 2.5 mA “Turu” saiki: <200 Arus Biaya:> 100mA Wektu ing “siyaga”: nganti 60 dina…

Pangisi daya Car Wireless Wireless lan Manual Instruksi Induksi Otomatis

imperii Pangisi Daya Mobil Nirkabel lan Induksi Otomatis Thanks kanggo milih lan nggunakake Pangisi Daya Mobil Nirkabel & Induksi Otomatis. Mangga waca manual instruksi lan pancegahan sadurunge digunakake. Instruksi fungsi Produk Piranti Gunung Pangenalan gerakan prabawa otomatis, ora prelu ngalih kanthi manual wadhah telpon, Gampang dioperasikake kanthi tangan siji; Pemancar ngisi daya nirkabel internal…

Manual 10000mAh Manual Instruksi Pangisi daya Daya Nirkabel

imperii 10000mAh Wireless Charger Power Bank Instruction Manual Wireless Charger Power Bank Manual Matur nuwun kanggo nggunakake produk iki saka perusahaan, Sadurunge nggunakake produk, waca manual kanthi tliti kanggo nindakake kanthi bener. Nyuwun pangapunten kanggo alangan sing disebabake kesalahan ing printing utawa terjemahan manual iki. Informasi Umum Iki…

Manual Instruksi Pangisi daya Nirkabel Cepet

Manual Manual Instruksi Pangisi daya Nirkabel Cepet Manual Pangguna Thanks kanggo milih kita! Iki minangka pangisi daya nirkabel telpon pinter sing ngidini sampeyan seneng seneng produk digital kanthi gampang. Mangga waca manual kanthi tliti sadurunge nggunakake produk, lan tetep mriksa mode Majelis. Instal pangkalan sadurunge nggunakake produk. Ing…

Manual Instruksi Pad Ngisi Daya Nirkabel

imperii Wireless Charging Pad Sugeng tuku! Pad pengisian nirkabel kita bakal ngisi daya piranti kanthi nirkabel, nalika sampeyan kerja. Waca Manual pangguna sadurunge digunakake lan simpen kanggo referensi mbesuk. Input Spesifikasi: DC 5V / 1.5-2A Konversi:> 70% Output: 5W Konversi: <70% Koil: Jarak Pengisian Tunggal: <5mm Sambungake menyang Sumber Daya Charger ...

Manual Instruksi Dock Wireless Charging Dock

Manual Instruction Dock Wireless Charging Dock Cara nggunakake langkah Sambungake kabel USB MICRO ing antarane pangisi daya lan adaptor daya, Colokake daya adaptor daya (cahya putih kanggo 2 detik) Siaga ora ana lampu indikator (Ngirit energi lan lingkungan.) Piranti panampa sing kompatibel karo QI diselehake ing cathetan sing diluncurake ing zona muatan) pangisi daya QI sawise nampa piranti yaiku…