HOMEDICS PGM-1000-GB Pro Physio Pijet Gun Instructions

HOMEDICS PGM-1000-GB Pro Physio Massage Gun PRODUCT FEATURES The HoMedics Pro Massager is a cordless reciprocating massage device that penetrates deep into your muscle layers to relieve aching and stiff muscles, helping you feel relaxed, recharged, perfect for after sport or physical activity. INSTRUCTIONS FOR USE  Screw the desired massage head into the socket on …

HoMEDiCS MCS-950HJ-GB 2-In-1 Shiatsu Massage Cushion lan Cordless Body Massager kanthi Manual Instruksi Panas Menenangkan

HoMEDiCS MCS-950HJ-GB 2-In-1 Shiatsu Massage Cushion and Cordless Body Massager with Soothing Heat PRODUCT FEATURES: INSTRUCTIONS FOR USE: Remove the adapter from the small white box and plug into the input jack located on the side of the cushion. Plug the unit into a standard 220-240V power supply. Attach the cushion to most chairs for …

HoMEDiCS UHE-CM180 Total Comfort Humidifier Instruksi Manual

HoMEDiCS UHE-CM180 Total Comfort Humidifier PETUNJUK KESELAMATAN PENTING Nalika nggunakake PRODUK ELEKTRIK, PANDHA KESELAMATAN DASAR kudu ditindakake, kalebu ing ngisor iki: Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake. BAHAYA - Kanggo nyuda resiko kejut ELEKTRIK: Tansah nyelehake humidifier ing permukaan sing rata. Tikar utawa alas anti banyu dianjurake kanggo digunakake ing ngisor…

HoMEDiCS AP-P60 Total Clean Portable Air Purifier Instruction Manual

HoMEDiCS AP-P60 Total Clean Portable Air Purifier PETUNJUK KESELAMATAN PENTING: NAWA NGGUNAKAN PRODUK ELEKTRIK, KHUSUS ANAK ANAK-ANAK, LANGGUNG KESELAMATAN DASAR kudu ditindaklanjuti, kalebu ing ngisor iki: NDELENG. BAHAYA: Kanggo nyuda risiko kejut listrik: Tansah copot pembersih udara saka stopkontak sanalika sawise nggunakake lan…

HoMEDICS TH-SPTF2000-GB Truheat Rechargeable Shiatsu Pillow Instruction Manual

Manual Instruksi Bantal Shiatsu HoMEDICS TH-SPTF2000-GB Truheat Rechargeable www.homedics.co.uk/product-registration FITUR PRODUK: PETUNJUK PENGGUNAAN: Cara Ngisi Daya Sambungake adaptor utama menyang kabel catu daya massager. Pasang adaptor menyang stopkontak 220-240v. Pangisian daya lengkap mbutuhake kira-kira 3 jam. Tombol daya ing remot bakal ngenteni telung detik banjur kerlip ...

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Pandhuan Anget lan Kelangan Mist

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Anget lan Kelangan Mist PETUNJUK KESELAMATAN PENTING nalika nggunakake PRODUK ELEKTRIK, PANDHA KESELAMATAN DASAR kudu ditindakake, kalebu ing ngisor iki: Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake. BAHAYA - Kanggo nyuda resiko kejut ELEKTRIK: Tansah nyelehake humidifier ing permukaan sing rata. Keset utawa alas anti banyu…

HoMEDICS ST-DRIFT Netepake maneh Manual Pangguna Wellness Drift Pasif

HoMEDICS ST-DRIFT Netepake maneh Passive Wellness Drift PETUNJUK KESELAMATAN PENTING NASIB MENGGUNAKAN PRODUK LISTRIK, KHUSUS ANAK-ANAK ANA, LANGGUNG KESELAMATAN DASAR kudu ditindakake, kalebu ing ngisor iki: BAHAYA - Kanggo nyuda risiko kejut listrik: Tansah copot piranti saka stopkontak sanalika sawise nggunakake lan sadurunge…

HoMEDiCS ST300 Drift Sandscape Manual Instruksi

MANUAL INSTRUKSI SANDSCAPE LAN INFORMASI JAMINAN JAMINAN TERBATAS 1-TAHUN MANGGO SAIKI DAFTARKAN PRODUK Panjenengan ing: www.homedics.com/register Masukan penting sampeyan babagan produk iki bakal mbantu kita nggawe produk sing dikarepake ing mangsa ngarep. IB-SANDTABLE L-02337, REV 1 PETUNJUK KESELAMATAN PENTING NALIKA PRODUK LISTRIK, KHUSUS ANAK ANAK, KESELAMATAN DASAR …

HoMEDICS SP-180J Cordless Double-Barrel Body Massager Instruksi Manual

HoMEDICS SP-180J Cordless Double-Barrel Body Massager Manual Instruksi PETUNJUK KESELAMATAN PENTING NASIB MENGGUNAKAN PRODUK LISTRIK, KHUSUS ANAK-ANAK ANAK, LANGGANAN KESELAMATAN DASAR kudu tansah dituruti, kalebu: PANGGILAN. BAHAYA - Kanggo nyuda risiko KEjut ELEKTRIK: Cabut piranti iki saka stopkontak langsung sawise nggunakake…

HOMEDICS Non-Kontak Infrared Body Thermometer Manual Instruksi

Non-Kontak Infrared Body Thermometer Instruction Manual HTD8816C TE-350-EU 2 YEAR GUARANTEE FOREWORD The Non-Contact Infrared Body Thermometer Instructions Instructions kanggo nyedhiyani informasi sing perlu kanggo operasi sing tepat saka model thermometer. Mung mode awak ana reviewed lan disertifikasi dening awak sing dikabari. Pengetahuan umum babagan termometer Inframerah lan pangerten babagan fitur lan fungsi…