Logo KabMANAWA INSTRUKSIF
CabKing-8V1 

Mesin Kabin CabKing-8V1

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

peringatan 2 Waca kabeh instruksi dhisik peringatan 2

Kanggo safety dhewe, manawa maca, ngerti lan tindakake kabeh bebaya, aturan safety, lan instruksi ing manual instruksi iki lan ing mesin sadurunge digunakake. Gagal nglakoni bisa nyebabake ciloko pribadi sing serius.
peringatan 2 PÈNGET: Mesin iki kalebu produk sing bisa nyedhiyakake sampeyan kanggo bahan kimia kalebu nikel, sing dikenal ing Negara Bagian California nyebabake kanker. Kanggo informasi luwih lengkap, pindhah menyang www.P65Warnings.ca.gov.
bebaya iki ditrapake kanggo 80 # lan 220 # gembong diamond, lan 360 # full face diamond puteran.
SETUP SAFETY

  • NGERTI POWER TOOL Panjenengan. Waca manual instruksi iki kanthi teliti. Sinau aplikasi, watesan, bebaya tartamtu, lan bebaya sing ana gandhengane karo mesin iki.
  • TETAP PENGAWAL ing panggonan lan aman. Aja operate mesin iki tanpa hood. Priksa manawa kabeh pengawal beroperasi lan diamanake kanthi bener sadurunge digunakake.
  • INTENDED FOR INDOOR ONLY.
  • Nyingkiri lingkungan sing mbebayani. Aja nggunakake mesin iki ing cedhak bensin utawa cairan sing gampang kobong liyane.
  • Priksa manawa MESIN wis dipasang kanthi aman. Patuhi instruksi pemasangan sing tepat sadurunge nyambungake alat menyang sumber daya.
  • Gunakake ONLY ACCESSORIES RECOMMENDED. Panggunaan aksesori sing ora bener ing mesin iki bisa nyebabake risiko ciloko.
  • Mriksa bagean rusak. Sadurunge nggunakake mesin iki, tansah mriksa sembarang pengawal rusak utawa bagean kanggo nemtokake sing bakal operate mlaku lan nindakake sawijining fungsi dimaksudaké. Priksa manawa bagean sing obah sing cocog, naleni bagean sing obah, bagean sing rusak, dipasang lan kahanan liyane sing bisa mengaruhi operasi. Pengawal utawa bagean liyane sing rusak kudu diganti kanthi bener dening pabrikan mesin iki supaya ora ana risiko ciloko.
  • Gunakake mung identik CABKING PARTS FOR PARTS GANTI. Panganggone bagean liyane bisa nyebabake bebaya utawa nyebabake kerusakan produk.

KESELAMATAN LISTRIK 

  • Gunakake ONLY GROUNDED OUTLET UTAWA GFCI OUTLET. Kabeh kabel listrik kudu digandhengake kanthi aman, disambungake menyang stopkontak sing dilindhungi surge, utawa luwih becik, disambungake menyang stopkontak GFCI (Ground Fault Circuit Interrupter). A GFCI dianjurake banget kanggo nyegah kejut listrik. Aja nggunakake kabel extension.
  • Ojo nyalahi tali. Aja nggawa mesin nganggo kabel utawa nyopot kanggo medhot sambungan saka wadhah. Tetep kabel adoh saka panas, lenga, lan sudhut sing cetha.

KESELAMATAN PENGGUNAAN 

  • ORA PUTUS SAMBUNG MOTOR, LAMP, UTAWA POMPA KANGGO TANGAN TANGAN. Sanajan motor wis disegel, sampeyan kudu nggawe manawa kabeh sambungan listrik tetep garing. Aja ndemek pompa nalika disambungake menyang daya.
  • Tansah nganggo pangayoman mripat sing bener. Dilampirake kaca tingal safety kanggo nglindhungi sampeyan saka lebu sing bisa mabur nalika nggiling. Disaranake nganggo kacamata sing ditutup utawa kaca tingal safety kanthi tameng sisih. Kacamata saben dina dudu kaca tingal safety. Yen ana wong ing saubengé mesin nalika lagi digunakake, kudu nganggo kaca tingal safety.
  • NGANGGO PAKAIAN BENER. Aja nganggo sandhangan longgar, sarung tangan, dasi utawa perhiasan sing bisa kejiret ing bagean obah mesin. Rambut dawa kudu diamanake nganggo pita karet utawa dasi rambut.
  • TETAP WILAYAH KERJA SAYANG, resik, lan ora resik.
  • Pengawasan wong diwasa dibutuhake sawayah-wayah. Aja nganti mesin kasebut ora dijaga.
  • AJA TURUN MOTOR HOUSING. Aja kontak karo omah motor nalika digunakake. Motor kasebut sakabehe ditutup lan ora duwe ventilasi saengga ngasilake suhu sing dhuwur. Suhu mlaku bisa tekan watara 220 ° F.
  • AJA OPERASI MESIN IKI SAIKI PANGARUH OBAT, OBAT UTAWA OBAT-OBAT. 
  • OJO ORA SING GARING. Priksa manawa ana banyu sing cukup digunakake nalika nggiling supaya bledug watu ora kawangun. Debu iki bisa uga ngemot bahan kimia sing bisa mbebayani kanggo paru-paru yen dihirup lan dikenal bisa nyebabake kanker, cacat lair utawa cilaka reproduksi liyane. Kanggo nyuda paparan bahan kimia kasebut, kerja ing wilayah sing duwe ventilasi sing apik lan nganggo topeng rai utawa bledug yen operasi mecah bledug.
  • NGANGGUNG BANYU SEBAGAI COOLANT.
  • SAWET WATU NGANDUH UNSUR BERAcun. Aja nggiling watu sing ngemot uranium, merkuri, timbal, arsenik, lan liya-liyane. Priksa manawa sampeyan ngerti materi sing digiling.
  • AJA MEKSA ALAT utawa lampiran kanggo nindakake proyek sing ora dirancang kanggo nindakake.
  • ARAH FEED. Ngerti arah rotasi rodha. Tansah nggampangake KERJA NANGGO RODA RESIN. A impact atos bisa break setir. Gunakake tekanan entheng nalika miwiti grinding. Kakehan meksa bisa nimbulaké setir kanggo retak.
  • OJO NGILING LEBIH SAKA KERJA SAKA.
  • AJA MULAI MESIN Yen rodha ana ing kontak karo workpiece.
  • RODA TERUS PUTAR SAKUSUR DIPATI pungkasane alon-alon mandheg.
  • Nyingkiri OPERASI AWKWARD lan POSISI TANGAN. Priksa manawa sampeyan duwe imbangan apik nalika nggarap mesin iki. Slip dadakan bisa nyebabake tangan sampeyan pindhah menyang setir.
  • Tansah waspada. Sampeyan kudu fokus nalika nggarap mesin iki. Sampeyan bisa kanggo watu kanggo nyekel ing gembong lan ejected metu saka wilayah mecah.

MAINTENANCE SAFETY

  • Tansah pedhot daya sadurunge LAYANAN. Pedhot mesin, lamp, lan pompa banyu saka daya sadurunge nggawe pangaturan lan nalika ora digunakake.
  • AJA BUKA MOTOR. Ora ana bagean sing bisa dilayani pangguna ing njero.
  • MESIN resik lan garing sawise nggunakake.

SAVE INSTRUKSI INI 

DAFTAR part

CabKing-8V1 Cabbing Machine - DAFTAR PARTS

BAGIAN # DESCRIPTION QTY
1 MANAWA INSTRUKSIF
PLEASE MACA MANUAL
1
2 APRON 1
3 GOGGLES 1
4 KANGGO KANGGO 1
5 PAN SPLASH GUARD 4
6 TANGAN ngaso 2
7 BATU BATU 2
8 DRIP PAN TUBING 2
9 PANEL SISI BATIN 2
10 PANEL SISI njawi 2
11 POMPA AIR 1
12 POMPA AIR FOOTSWITCH 1
13 KANVAS POLISH PAD 1
14 DIAMOND PASTE 1
15 8″ DIAMOND LAP – 360# 1
16 LAMP 1
17 KANGGO 2
18 ENGINE 1
19 WHEEL SPLASH GUARD 2
20 PANUTUP DRIP 2
21 BASEBOARD 1
22 80# GRINDING RODA 1
23 220# GRINDING RODA 1
24 280# RESIN RODA 1
25 600# RESIN RODA 1
26 1200# RESIN RODA 1
27 3000# RESIN RODA 1

PETUNJUK Déwan

Mesin Cabing CabKing-8V1 - anjirA

  1. Waca Gbr. Ndhuwur kanggo instruksi perakitan. Temtokake lokasi sing cocok lan padhang kanggo CabKing-8V1. Sampeyan butuh meja utawa meja kerja sing kuat sing ambane 4 kaki X 2 kaki ambane ruang sing jelas. CabKing-8V1 minangka mesin abot sing bobote kira-kira 150lbs nalika dirakit. We Highly suggest ngrakit mesin iki karo wong loro.
  2. Ana telung kothak sing ngemot komponen mesin; kothak motor, baseboard, hood, pan, lampu, lan kothak aksesoris, lan kothak sing isine gembong. Aja mbuwang kemasan nganti sampeyan wis rampung rampung.
  3. Bukak kothak sing ngemot baseboard lan aksesoris. Copot kabeh busa lan aksesoris sing kenthel. Priksa manawa kabeh bagean ana ing mesin lan ing kothak aksesoris miturut bagean sing kadhaptar ing kaca ngelawan. Yen sampeyan nemokake bagean sing ilang utawa rusak, hubungi kita langsung ing (630) 366-6129 utawa email ing [email dilindhungi].
  4. Selehake baseboard ing lokasi sing wis ditemtokake. Priksa manawa papan kasebut rata ing permukaan. Ninggalake sawetara inci saka reresik konco mesin kanggo ngidini kanggo kabel daya lan tabung banyu.
  5. Copot perkakas ndhuwur lan washers dumunung ing papat bolts tancep liwat baseboard (FIG. B). Tetep iki aside, sampeyan bakal perlu kanggo motor. Copot protectant plastik saka baseboard.
    Mesin Cabing CabKing-8V1 - anjirB
  6. Pasang lamp menyang baseboard. Kanggo nindakake iki, mbukak lamp kothak lan njupuk metu lamp, segel karet lan telung ngawut-awut Phillips. Nggunakake bolongan sing wis dibor ing baseboard minangka cithakan, ngamanake lamp karo telung ngawut-awut Phillips, nggawe manawa segel karet antarane baseboard lan lamp. Ing lampKabel daya kudu madhep adoh saka motor (GAMBAR C).
  7. Copot motor saka kothak kanthi ngangkat motor terus munggah ing omah ireng. Aja ngangkat motor kanthi poros. Motor teka ing peti dhewe kanggo tujuan pengiriman. Ana kunci sing kalebu ing jero peti. Gunakake iki kanggo mbusak perkakas sing ngamanake motor ing peti.
    Mesin Cabing CabKing-8V1 - gbrC
  8. Sawise motor wis dibusak saka peti, sijine menyang papat bolt ditemokaké ing baseboard. Priksa manawa kanggo nyelarasake motor supaya sejajar karo papan, banjur copot mesin cuci lan kacang sing diselehake sadurunge lan kencengake menyang bolts nggunakake kunci sing padha digunakake kanggo njupuk motor saka papan.
  9. Pemasangan roda - Rujuk menyang GAMBAR D ngisor kanggo langkah 9. Ana loro arbors sing klebu karo CabKing Panjenengan. Arbor kiwa dumunung ing mburi poros motor kiwa. Arbor tengen dumunung ing mburi poros motor tengen. Unscrew lan copot arbors kiwa lan tengen saka shafts motor nggunakake kunci poros klebu. Copot spacer sing kalebu ing shafts. Pasang roda lan spacer ing poros miturut Gbr. D ngisor. Sawise gembong lan spacer wis diinstal kanthi bener, ngganti lan ngencengi arbors menyang shafts nggunakake wrench poros.
    CabKing-8V1 Mesin Cabbing - anjirD
  10. Selehake loro panci netes ing baseboard. Panci netes ora tetep ing papan, ngidini sampeyan mindhah yen perlu. Lebokake hood stainless steel kiwa lan tengen menyang grooves dumunung nang panci netes.
  11. Selehake nampan watu sing cetha ing ndhuwur hood lan lebokake tangan menyang panci netes. Amanake panci cipratan ing loro-lorone panci netes. Nyetel posisi penjaga cipratan panci miturut cipratan banyu.
    CabKing-8V1 Mesin Cabbing - anjirE
  12. Pasang stainless steel, panel sisih njero menyang hood. Padha dipasang kanthi magnetik supaya gampang dipasang. Pasang panel sisih siji ing hood kiwa lan liyane ing hood tengen, paling cedhak karo motor (Gambar E).
  13. Opsional, pasang panel sisih njaba menyang hood. Kaya panel sisih njero, dipasang kanthi magnetik supaya gampang dipasang. Pasang panel sisih siji ing hood kiwa lan liyane ing hood tengen, paling adoh saka motor (Gambar F). Cukup mindhah tabung semprotan sisih ireng munggah kanggo masang lan mbusak panel sisih. Panel sisih njaba iki mbantu ngontrol cipratan banyu, nanging ora dipasang nyedhiyakake akses sing luwih gampang menyang puteran berlian lan bantalan kanvas.
    SETTING UP SISTEM AIR
    Sistem banyu CabKing-8V1 minangka sistem siji-pass, tegese ora sirkulasi maneh. AJA SET UP SISTEM AIR minangka SISTEM RE-sirkulasi. Waca luwih lengkap babagan sistem banyu CabKing ing kaca 15 sawise nyetel.
    Mesin Kabin CabKing-8V1 - gambarF
  14. Geser tabung panci netes menyang panci netes. Aman sambungan karo klip spring (Gambar G). Tarik tabung rada kanggo mesthekake yen wis aman. Selehake ends unconnected saka tabung ing gedhe, 5 galon ember kosong (ora klebu), bolongan saluran, utawa ngendi wae sampeyan pengin banyu reged kanggo saluran metu. Sampeyan kudu duwe tabung panci netes nuding mudhun kanggo ngidini gravitasi ngeculake banyu saka panci netes. Yen tabung ora miring mudhun, panci netes bakal diisi banyu.
  15. CabKing-8V1 Mesin Cabbing - figHPASTIKAN POMPA AIR ORA NYAMBUNG DARI POWER SUPPLY. Sambungake sistem intake banyu kanthi nyorong rong tabung bening sing dipasang ing hood menyang persimpangan T ireng, sing ana ing mburi tabung bening sing disambungake menyang pompa banyu. (Gambar H). Copot backing protèktif saka T-prapatan lan nyelehake caket, sisih adhesive menyang baseboard, konco motor. Tarik tabung kasebut rada kanggo mesthekake yen wis aman. Selehake pompa banyu ing ember 5 galon sing kapisah lan gedhe (ora kalebu) sing diisi banyu resik (Gambar I). Dawane saka ember menyang unit ngirim ora luwih saka 6 kaki.
    Mesin Kabin CabKing-8V1 - gbrIRUANGAN AKHIR
  16. Pasang loro pelindung cipratan roda sing cetha ing hood (Gambar J). Puterake kenop kontrol banyu sing ana ing hood kiwa lan tengen menyang posisi mati miturut pituduh ing kenop. (Gambar J). Puterake rong katup sisih ing tabung semprotan sisih menyang posisi mati. Nalika panah ireng ing klep sisih nuding ngiwa, lagi ing posisi mati.
  17. Sambungake motor lan lamp kabel daya menyang stopkontak sing dilindhungi surge, utawa luwih apik stopkontak GFCI (Ground Fault Circuit Interrupter). Nalika ora dibutuhake, GFCI dianjurake kanggo nyegah kejut listrik lan bisa dituku ing toko hardware lokal. Sanajan motor wis disegel, sampeyan kudu nggawe manawa kabeh sambungan listrik tetep garing.
  18. Pasang kabel daya pompa banyu menyang kabel footswitch. Footswitch nguripake lan mateni pompa banyu. Sambungake kabel footswitch menyang stopkontak sing dilindhungi surge. Tansah Cabut FooTSWITCH saka sumber daya yen ora dienggo. Aja ndemek pompa banyu nalika daya urip. ORA Cabut utawa ndemek kabel listrik nganggo tangan teles. 
  19. PATETAN RODA ORA KONTAK KARO BAGIAN SING SADURUNG MULIH MESIN SUPAYA RODA BEBAS PUTAR.. Sampeyan saiki bisa nguripake mesin. Roda muter ing 1800RPM. Iku khas kanggo motor ngasilake swara nduwurke tumpukan nalika miwiti lan swara humming entheng nalika digunakake.
  20. Mulai netes banyu kanthi mencet ing footswitch. Nguripake enem tombol kontrol banyu menyang posisi urip. Sistem banyu unik kita ngijini sampeyan kanggo netes banyu ing saben wheel individu. Sampeyan bisa nyetel tingkat aliran banyu miturut pilihan sampeyan kanthi tombol kontrol banyu. Nalika digunakake, priksa manawa ana cukup banyu netes supaya roda ora garing. OJO ORA SING GARING. Kanggo nggunakake semprotan sisih kanggo pad kanvas lan puteran berlian, bukak kaca 13.
  21. Sampeyan saiki siyap nggunakake CabKing-8V1. Waca liyane saka PANDUAN INSTRUKSI IKI, UTAMA INSTRUKSI KESELAMATAN, sadurunge digunakake kanggo nyegah risiko ciloko.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - figJ

MAINTENANCE

CabKing-8V1 dirancang minangka unit tanpa pangopènan. Ora ana sabuk, katrol, gear, utawa bagean sing kudu dijaga kanthi aktif, nanging kabeh bagean kudu diresiki kanthi manual lan sacara periodik nganggo sabun lan banyu resik. OJO NJELEH BAGIAN ING PENCUCI PIRING.
Ngganti gembong - Roda sing disedhiyakake karo CabKing-8V1 yaiku diameteripun 8″ kanthi bolongan arbor 1″. CabKing-8V1 mung nggunakake roda kanthi bolongan arbor 1″. Warna hub wheel bisa beda-beda. Nggunakake kunci poros sing kalebu, copot arbor sing ana ing mburi poros motor, geser roda, lan ganti karo sing anyar. Disaranake banget lubricating poros karo lenga, grease lithium utawa WD-40 saben-saben sampeyan ngganti gembong. Iki mbantu nyegah poros saka rusting lan ease ing aman wheel mangsa. Yen sampeyan duwe kangelan njabut gembong, disaranake ngamanake arbor karo poros wrench lan kanthi manual muter setir ing arah ngelawan. Pasukan lawan kudu ngeculake roda. Nalika njabut pungkasan wheel , kadhangkala arbor bisa macet ing hub wheel . Mung muter rodha menyang sampeyan, sing bakal mbusak loro rodha lan arbor, banjur tutul metu arbor nggunakake obyek silinder.
Lampu LED - Lampu bohlam sing dipasang ing lamp LED lan bakal tahan suwe. Yen sampeyan mbutuhake panggantos, sampeyan kudu tuku bohlam lampu LED iki langsung liwat kita ing cabking.com. Lampu bohlam LED dipasang ing CabKing lamp dirancang khusus kanggo mesin iki lan ora bisa ditemokake ing panggenan liya. Pandhuan sing ditulis lan visual babagan carane ngganti bohlam lampu LED bakal diwenehake karo bohlam panggantos.
Spesifikasi Lampu LED: Voltage: 90-240V. Output saiki: 300Ma. Padhang: 200300LM. Gaya bohlam: G5.3 bi-pin dasar.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - lampu LED

PENGGUNAAN MESIN

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - MESIN

CabKing-8V1 dikonfigurasi kanthi rong roda berlian sing dilapisi, papat roda berlian resin, siji cakram berlian lan siji pad polishing kanvas. Motor drive langsung ing CabKing-8V1 ngilangi sabuk lan bagean motor njaba liyane kanggo njaga utawa ngganti. Sistem banyu unik lan ngidini sampeyan ngontrol semprotan banyu ing roda kanthi mandiri. Tansah nggunakake banyu sing nyukupi nalika digunakake supaya roda ora garing. Yen rodha ditutupi residu watu, tambahake aliran banyu. Disaranake nganggo apron sing disedhiyakake supaya sampeyan ora teles nalika sampeyan kerja.
Advan liyanetage kanggo sistem banyu kita iku sampeyan bisa nyetel arah semprotan ing saben wheel . Iki ngidini sampeyan nggunakake gembong saka jembaré beda. Apa iki kanthi nemokake y-split, sing ana ing sangisore tutup. Setel rong nozel sing dilebokake menyang pamisah y kanthi muter ngiwa utawa nengen (Gambar K).

Mesin Kabin CabKing-8V1 - anjirK

CabKing-8V1 grinds lan polishing kabeh jinis wangun lan desain saka rock, kaca, bahan sintetik lan logam. Panggunaan sing paling populer yaiku nggawe cabochon. Proses umum nggawe cabochon ing CabKing-8V1 diterangake ing kaca 13 lan 14.
mecah - Mulai karo gembong berlian electroplated ing batang kiwa kanggo ngrampungake proses mecah. Proses mecah mbentuk cabochon lan mbusak sembarang irregularities lumahing supaya watu bisa smoothed lan polesan. Tahan watu tangan sampeyan utawa ing tongkat dop. Miwiti karo 80 # electroplated diamond wheel . Tempelake permukaan watu kanthi nggunakake banyu sing cukup. Yen watu kasebut ora digiling kanthi tliti, bakal ana scratching. Mesthekake yen kabeh goresan dibusak minangka bagean paling penting saka nggiling cabochon. Keringake cabochon kanthi andhuk kertas utawa kain sing resik kanggo mbukak goresan sing isih ana nalika sampeyan kerja. Baleni proses iki kanggo 220 # electroplated diamond wheel .
Pre-polishing - Yen wis rampung mecah lan mbentuk cabochon ing gembong mirah electroplated, nerusake kanggo urutan wheel resin. Resin wheel wedhi lan Gamelan adoh bintik warata, goresan lan bumps cilik sing kiwa konco saka gembong mecah ing watu Panjenengan, asil ing cabochon wis polesan.
Cathetan penting: Roda resin CabKing sing disedhiyakake dirumusake supaya bisa digunakake sacara eksklusif kanthi urutan. Kanggo supaya scratching utawa ora rata mecah / polishing, aja nyampur lan cocog merek liyane saka gembong resin karo gembong resin CabKing. Mangga maca RESIN WHEEL NOTICES DOKUMEN sing Klebu WITH THIS INSTRUCTION MANUAL.
Polishing - Kanggo sijine polish final ing watu, masang kanvas polishing pad klebu dening screwing menyang arbor tengen, nalika mesin dipateni. Nggunakake jarum suntik tempel berlian 14,000 bolong, pasang serangkaian titik cilik, kanthi acak ing saindhenging pad, diwiwiti saka tengah pad, pindhah menyang pinggir njaba pad. Nggunakake driji, olesake titik-titik cilik menyang pad polishing kanvas. Nalika tempel berlian nempatake polesan sing padhang lan mengkilat ing pirang-pirang watu, ana cara liya kanggo polishing watu kayata nggunakake bubuk berlian utawa cerium oksida.
Saiki pad polishing kanvas diisi karo tempel berlian, wis siyap digunakake. Umume pasta berlian bisa digunakake tanpa banyu, nanging sampeyan bisa nggunakake banyu nalika polishing yen sampeyan nemokake workpiece sampeyan dadi panas banget. Iki biasane kedadeyan karo bahan sing luwih alus. Kanggo nggunakake banyu, ngarahake tabung semprotan sisih ireng menyang tengah disk. Tansah ngarahake tabung semprotan sisih menyang tengah disk supaya nalika disk muter, banyu bakal nyebar kanthi rata ing kabeh permukaan. Setel tetesan banyu miturut pilihan sampeyan kanthi ngobahake tabung semprotan sisih kiwa utawa nengen. Setel arah semprotan kanthi ngobahake muncung putih sing dilebokake menyang tabung semprotan sisih ngiwa utawa nengen (Gambar L).
Penting cathetan: Mung nggunakake siji bolong saben kanvas polishing pad. Aja nyampur bolong beda ing kanvas polishing pad padha utawa scratching bisa kelakon.

Mesin Kabin CabKing-8V1 - figL

Yen sampeyan rencana kanggo masang cabochon polesan menyang nemokake perhiasan, sampeyan kudu sijine warata ing mburi cabochon Panjenengan. Klebu karo mesin sampeyan yaiku puteran berlian 8 ″ kanggo nindakake iki. Putaran kasebut dilapisi berlian kanthi 360 # lan wis diikat menyang piring backing akrilik kanthi bolongan arbor 1/2". Instal puteran kanthi njabut bolt slotted saka arbor kiwa karo screwdriver, nguripake searah jarum jam. Selehake puteran menyang lambe arbor, banjur aman puteran kanthi ngganti bolt slotted, nguripake counter-clockwise. Priksa manawa bolt slotted nyenyet lan aman. Sampeyan bisa nggunakake jinis puteran berlian liyane, kayata sing nganggo piring backing logam. Pucuk berlian kudu digunakake karo banyu. Kaya pad polishing kanvas, ngarahake tabung semprotan sisih ireng menyang tengah disk lan atur tetesan banyu miturut pilihan sampeyan kanthi ngobahake tabung semprotan sisih lan muncung putih ing sisih kiwa utawa nengen. (Gambar M).

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - figM

Penting cathetan: Pad polishing kanvas kudu digunakake ing poros tengen. Puteran berlian kudu digunakake ing poros kiwa.

SENI CABBING

Seni cabbing kalebu eksperimen amarga saben watu beda-beda. Nalika sampeyan maju, sampeyan bisa nemokake manawa grits beda perlu gumantung saka watu lan aplikasi sampeyan. Nelusuri internet utawa gabung karo klub lapidary lokal bakal mbantu sampeyan ngerteni lan pengalaman. Kaya kabeh nglereni watu lan nggawe taksi, latihan lan eksperimen minangka kunci sukses.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - CABBING

BAGIAN SISTEM AIR CABKING

Salah sawijining fitur utama ing CabKing-8V1 yaiku sistem banyu siji-pass, tanpa kontaminasi. Sistem banyu bakal tetep tanpa masalah anggere sampeyan nggunakake sumber banyu sing seger lan resik. Nindakake iki kanthi nggunakake ember banyu intake sing kapisah saka ember got. Penyetor banyu seger bakal nglindhungi sampeyan saka kontaminasi silang grit sing bisa kedadeyan ing sistem sirkulasi maneh sing nggunakake bubbler utawa geyser. Kanthi banyu seger, pompa lan tabung intake bakal tetep resik lan ora ana alangan supaya tekanan banyu cukup. Pompa banyu dirating ing 30watts, 605GPH, lan 8.2ftHmax. Disaranake nggunakake ember 5-galon minimal kanggo pompa banyu lan saluran. Sampeyan biasane bakal ngliwati rata-rata 1-2 galon banyu saben jam, kanthi tombol kontrol banyu ing netes cahya nganti medium. Ngawasi tingkat banyu ing ember kanggo mesthekake pompa banyu tansah submerged ing banyu. POMPA AIR OJO ORA GARING
Miturut desain, kabeh bagean sistem banyu bisa gampang disassembled dening narik mati utawa unscrewing lan di resiki karo banyu soapy. Kanggo pangopènan rutin, supaya nozzles, pamisah lan tubing resik karo sikat kawat cilik utawa resik pipe klebu.
AJA SET UP SISTEM AIR minangka SISTEM RE-sirkulasi. IKI BAKAL VOID JAMINAN Panjenengan. Iki tegese nglebokake tabung panci netes menyang ember banyu sing padha karo pompa banyu sampeyan. Mengkono bakal mbatalake babar pisan lan sampeyan uga duwe risiko kontaminasi silang saka grit, sing bisa nyebabake goresan ing watu sampeyan. Grit pungkasane bakal mbangun ing katup kontrol banyu, nozzles, lan tubing sing bakal mbatesi aliran banyu lan duweni potensi macet ing bagean sistem banyu.
Ing ngisor saben hood ana telung y-splits kanthi rong nozel ing saben, telung katup jarum, lan pipa bening sing nyambung menyang saben katup jarum. Pipa bening ukurane 1/4″ diameter njaba X 1/8″ diameter njero. Deleng gambar ing ngisor iki kanggo ngenali bagean.

Mesin Kabin CabKing-8V1 - gbr1

AKSESORI OPSI

Kabeh aksesoris kabel-8V1 bisa dituku langsung ing cabking.com
8" Trim Saw Lampiran
Lampiran gergaji potong iki ngidini sampeyan ngethok, tlatah lan polish kanthi mung siji mesin. Mathuk menyang salah siji poros saka CabKing-8V1 lan dilengkapi karo siji 8 ″ diameteripun gergaji gergaji sintered, sing ngijini sampeyan kanggo bisa langsung metu saka kothak.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Lampiran

8" Diamond Grinding Wheels
Roda berlian sing dilapisi nikel digunakake kanggo nggiling kasar lan nggawe materi sampeyan. Saben wheel nerangake karo hub plastik ing macem-macem grits beda. Iki 80 # lan 220 # wheel sing Originally teka karo unit Panjenengan.
CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Grinding WheelsRoda Resin 8" Kab
Roda resin kita digunakake kanggo grinding lan mbentuk, cabbing lan kontur grinding. Saben wheel nduweni backing umpluk medium-Kapadhetan karo hub plastik ing macem-macem grits beda. Iki 280 #, 600 #, 1200 # lan 3000 # wheel sing Originally teka karo unit Panjenengan.
Mesin CabKing-8V1 - Roda Resin8" Diamond Laps
Putaran berlian iki digunakake ing poros kiwa CabKing-8V1 kanggo nindakake grinding kasar lan apik ing watu lan kaca. Saben puteran dilengkapi bolongan arbor 1/2 ″ sing wis diikat menyang piring backing akrilik. Kita duwe macem-macem grits beda kasedhiya. Iki minangka puteran berlian 360 # sing asale karo unit sampeyan.

CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Diamond Laps

6" Full Face Diamond Laps
Putaran berlian lengkap iki digunakake ing batang tengen CabKing-8V1 kanggo menehi permukaan sing rata kanggo nggiling lan nggawe materi sampeyan. Saben puteran dilengkapi benang 1/4″-20 ing macem-macem grits sing beda.
CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Diamond Laps6″ Kanvas Polishing Pad
Pad polishing kanvas sing ora diobati iki digunakake kanggo polishing watu, kaca, lan bahan sintetik ing batang tengen CabKing-8V1. Saben pad dilengkapi benang 1/4″-20 lan kudu diisi tempel berlian utawa bubuk berlian sadurunge digunakake.
CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Polishing PadTempel Diamond
Tempel berlian kita nyedhiyakake medium sing apik kanggo polishing watu, kaca, lan bahan sintetik. Tempel kasebut kanthi gampang dikemas ing jarum suntik nganggo kode warna kanggo identifikasi bolong sing gampang. Ngisi daya pad polishing kanvas nganggo tempel berlian lan entuk asil sing apik banget.
CabKing-8V1 Mesin Cabbing - Diamond PasteWheel Spacers
Spacer aluminium iki digunakake ing antarane roda ing CabKing-8V1. Entuk spasi sing dikarepake karo spacer ekstra. Ukuran 1/8″, 1/2″, 3/4″, lan 1″ kasedhiya.

Mesin Cabing CabKing-8V1 - Spacer Roda

TROUBLESHOOTING

MASALAH REKOMENDASI ​​SOLUSI
PARTS ilang utawa rusak HUBUNGI KAMI LANGSUNG TELPON (630) 366-6129 UTAWA KIRIM EMAIL KAMI [email dilindhungi]
MOTOR PANAS IKI NORMAL. DESIGN, MOTOR BANYAK DIBUANG LAN NON-VENTILATED MANGGO NGAROKE SUHU Dhuwur. KILAT SUHU 190°F – 220°F. AJAK KONTAK karo Omah.
MOTOR NGEDOT SORA GORENG IKI BISA UMUM LAN WUSUNGE BISA KARYA DIRI KANGGO PENGGUNAAN MESIN LANGSUNG. DUDU MASALAH SERIUS KECUALI ANA GEDARAN SING GANTENG.
MOTOR KEDEDER UTAWA GOYANG PATETAN RODA SING BENER. Iki bisa ditanggulangi kanthi njupuk roda saka poros lan nyetel maneh. PASTIKAN SHAFTS wis kenceng.
KNOBS KONTROL AIR TERUS SPINNING KEnceng SET SCREW sing ana ing njero KNOBS nggunakake Obeng KEPALA FLAT.
RONDA ORA OJO PASTIKAN POWER NYAMBUNG lan MESIN diuripake.
PATETAN RODA ORA KALANG. YEN RONDA KECEPET SADURUNG MOTOR DIPUTAR, ORA CUKUP MOMENTUM MULAI SPINNING.
MILIRAN BANYU UTAWA ORA MILIH BARAT PASTIKAN ANA BANYU ING EMBUNG KARO POMPA AIR.
PASTIKAN POMPA AIR NYAMBUNG KEPADA POWER SUPPLY
PASTENGKE KABEH BANYUWANGI SAMBUNGAN BENER.
NOZZLES resik lan pamisah-Y karo resik pipa Klebu.
TETEP PANS AJA CUTE GOYANGKAN TUB PAN TETEP KANGGO MULAI ALIRAN SAMBIL MINANGKE TETEP MANGIK.
PASTIKAN PAN TUBES DRIP DIMUDU MUNDUR. TABUNG uga kudu dipotong nganti dawa sawise nyetel UNIT.
RESIK TETEP PAN OUTSPUT.
PARTS NOZZLE / SISTEM BANYU KENDAR Utawa tiba Kita nyaranake nggunakake TAPE TEFLON lan mbungkus bagean saka muncung sing dilebokake menyang Y-SPLIT kanthi tape sing cukup kanggo ngamanake FIT.

JAMINAN PRODUSEN SATU TAHUN
CabKing-8V1 iki diwenehake dening pabrikan supaya bebas saka cacat sajrone setaun kebak wiwit tanggal tuku.
Apa jaminan babar pisan iki?
Garansi iki nyakup kabeh bagean mekanik lan struktural saka CabKing-8V1, kayata motor, pompa banyu, baseboard, lsp.
Apa babar pisan ora dijamin?
Garansi iki ora nutupi barang sing bisa digunakake kayata abrasive berlian, bolam lampu, lan/utawa pasta polishing. Garansi iki uga ora nyakup penyalahgunaan, nyalahi panggunaan, karusakan sing disengaja, panggunaan sing salah, ora ngurus mesin kasebut, ora ngetutake instruksi kanthi bener, dilayani dening wong liya saka personel CabKing lan / utawa nyolong / mundhut.
Sapa sing dijamin ing garansi iki?
Garansi iki mung nyakup panuku asli piranti kasebut. Iku ora bisa ditransfer.
Apa periode garansi kasebut?
Garansi ditrapake sajrone setaun wiwit tanggal tuku. Mangga nyimpen invoice asli mesin kanggo bukti babar pisan utawa ndhaftar CabKing-8V1.
Perlu layanan garansi?
Hubungi kita langsung lan kita bakal nulungi sampeyan. Sampeyan salah siji bisa nelpon kita ing (630) 366-6129 utawa email kita ing [email dilindhungi]. Pangiriman menyang kita bakal dadi biaya sampeyan. Yen mesin sampeyan ditemtokake ing garansi, kita bakal mbayar pengiriman bali. Sampeyan kudu Mbuktekake manawa sampeyan ana ing garansi kanthi menehi invoice asli mesin sampeyan utawa kanthi ndhaptar CabKing-8V1 kanggo nampa layanan garansi.
CabKing logo samboolNglindhungi investasi lan ngluwihi babar pisan pabrik iki 1-2 taun liyane! Kanggo tuku lan rincian liyane, bukak cabking.com Utawa telpon (630) 366-6129.
Penting cathetan: Sampeyan duwe nganti 45 dina saka tanggal tuku mesin CabKing iki kanggo nambah babar pisan lengkap iki.

 

Logo CabKing 1

Diprodhuksi Nggunakake Parts Asing & Domestik Miturut
Reentel International Inc.
44 Plaza Dr.
Westmont, IL 60559 - USA
Saluran Bantuan CabKing
(630) 366-6129
email:  [email dilindhungi]
WebSitus:  cabking.com
Facebook Ikonfacebook.com/TheCabKing
Govee H6071 LED Lantai Lamp-inestargramintagram.com/CabKing
VAPORESSO TX80 Forz Waterproof Shockproof lan Dustproof - Ikonyoutube.com/CabKing

Dokumen / Sumber Daya

CABKING CabKing-8V1 Mesin Cabbing [pdf] Instruksi Manual
CabKing-8V1, Cabbing Machine, CabKing-8V1 Cabbing Machine, Mesin

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *