Logo AUDIO BOULT

PRO BASS GEAR PODS
MANUAL MANUAL

Kanggo pengalaman kualitas swara sing luwih apik, saranake nggunakake sistem operasi IOS 8.0/ Android 4.3 utawa ndhuwur.

Pambuka Product

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds

Ringkesan Fungsi Tombol

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Gbr

 Silicone Eartips Pin Pengisian Pods
Indikator Earbuds Area Kontrol Tutul
Kasus Pengisian Pods kanggo Pods Indikator Pengisian Pods
 Konektor Pengisian Tipe-C

Nyambung menyang Earbuds
Setup pisanan:
Copot earbuds saka case, earbuds bakal otomatis urip.
Uripake Bluetooth piranti. Telusuri "Boult Audio Gearpods" banjur pilih kanggo nyambung.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Earbuds Panggunaan biasa:
Sawise digunakake sabanjure, earbud bakal nyambung kanthi otomatis karo piranti sing wis disambungake.

Mulai Ngrungokake
Selehake earbuds menyang kuping lan twist rada kanggo nyaman lan snugBOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Mulai Ngrungokake
Catetan: Ajeg ngresiki bolong bledug sawise digunakake kanggo nyegah swara sing diblokir dening rereget lan lebu.

Daya On & Off
Daya-Aktifake

  • Copot earbuds saka kasus kasebut, kanthi otomatis bakal diuripake lan dipasangake.
  • Pencet dawa area kontrol tutul ing loro kuping bebarengan sajrone 2 detik, banjur kuping bakal urip lan dipasangake.
    Status entheng: Siji sisih lampu LED abang lan biru utawa lampu LED sisih liyane kanthi cepet.

Power-Off

  • Earbud bakal mateni kanthi otomatis lan mlebu mode pangisian daya nalika diselehake ing kasus kasebut.
  • Medhot sambungan Bluetooth saka piranti lan nyelehake kuping nganti 3 menit bakal mateni.
  • Pedhot sambungan Bluetooth saka piranti, penet dawa area kontrol tutul nganti 5 detik lan kuping bakal mati.

Mulai Ngisi daya

Ngisi daya Earbuds
Selehake earbuds menyang kasus kasebut, yen pin pangisi daya nyambung, lampu ing kasus pangisi daya bakal urip kanggo nampilake kasus sing isih ana baterei, banjur lampu kaping papat tetep putih nuduhake yen earbuds diisi daya, lampu mati tegese baterei wis kebak.

Ngisi Kasus
Tancepake kotak pangisi daya menyang adaptor 5V/1A kanthi kabel Tipe-C (kalebu ing paket). Lampu pangisi daya bakal ging. Nalika kebak lampu putih bakal tetep urip lan kasus kasebut kudu dicopot saka sumber daya.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Ngisi daya Case

Keterangan

Standar Bluetooth: Versi 5.1
Bluetooth ProHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Output Voltage saka Base: 3.7V
Earbuds wektu ngisi daya- 1.5H, Kasing pangisi daya- 1H
Jarak kerja: 10M
Sistem Kompatibel: Android/IOS/Windows

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Puter Musik / Ngaso Single Klik ing L utawa R earbud
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Lagu sabanjure Klik kaping pindho earbud R
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Lagu Sadurunge Klik kaping pindho earbud L
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Pilih telpon Single Klik ing L utawa R earbud
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Mungkasi telpon / Tolak telpon Klik kaping pindho ing L utawa R earbud
BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - sambly Asisten swara Pencet dawa 3 Detik L utawa R earbud

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Ngisi daya Case1

Cetha kanggo pasangan
Busak rekaman pasangan kuping lan telpon seluler:
Copot earbuds saka kasus pangisi daya, banjur tutul earbuds kiwa lan tengen kaping 5, bakal mbusak rekaman piranti Bluetooth. Banjur goleki jeneng Bluetooth "Boult Audio Gearpods" kanggo dipasangake.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - Clear kanggo pasangan

Terusake pasangan earbud kiwa lan tengen:
Sijine earbuds ing kothak pangisi daya lan ngisi daya, banjur copot earbuds saka kothak pangisi daya nalika ngisi daya sawetara menit. bakal mlebu menyang mode pasangan kanthi otomatis.BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds - earbud tengen

Masalah shooting

P: Earbuds ora dipasangake?
A: Selehake earbuds menyang kasus kanggo ngisi daya kanggo sawetara detik. njupuk metu saka cilik lan nyoba kanggo nyambung maneh.
P: Earbuds ora ngisi daya nalika diselehake ing kasus kasebut.
A: Priksa manawa lampu casing pangisi daya bakal urip nalika earbuds diselehake ing njero. Yen ora murup, ngisi kasus kasebut
P: Swara ora seimbang antarane sisih kiwa lan tengen.
A: Mangga ngresiki bolong earbuds sawise digunakake.Logo AUDIO BOULT

Dokumen / Sumber Daya

BOULT AUDIO AirBass GearPods True Wireless Earbuds [pdf] Manual pangguna
AirBass GearPods, True Wireless Earbuds, Wireless Earbuds, AirBass GearPods, Earbuds

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *