BODEGA-LOGO

BODEGA BCD35 AW Car Refrigerator

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-PRODUCT

PETUNJUK KESELAMATAN

PÈNGET

  • Aja operate piranti yen katon rusak.
  • Do not block the gaps of the fridge with things like pins, wire, etc.
  • Aja nyedhiyakake piranti kanggo udan utawa rendhem ing banyu.
  • Do not place the appliance near naked flames or other heat sources (heaters, direct sunlight, gas ovens, etc.)
  • Aja nyimpen bahan sing bisa njeblug kaya kaleng semprotan kanthi propelan sing gampang kobong.
  • Priksa manawa kabel suplai garing lan ora kepepet utawa rusak. Aja nemokake sawetara stopkontak portabel utawa sumber daya portabel ing mburi piranti.
  • Priksa voltage specification ing piring jinis cocog karo sumber energi. Piranti kasebut mung digunakake karo unit sumber daya sing diwenehake karo piranti kasebut.
  • Aja nggunakake peralatan listrik ing njero kompartemen panyimpenan panganan, kajaba kalebu jinis sing disaranake dening pabrikan.
  • Sawise dibongkar lan sadurunge diuripake, piranti kudu diselehake ing permukaan sing rata nganti luwih saka 6 jam.
  • Make sure that the appliance stays horizontally when it is running. The tilt angle must be less than 5° for a long time running and less than 45° for short time running.
  • Tansah bukaan ventilasi ing casing unit utawa ing struktur sing dibangun tanpa alangan.
  • Tansah piranti stabil ing lemah utawa ing mobil; Aja saluran kuwalik.
  • Pangowahan utawa modifikasi kanggo unit iki sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.

Ati-ati

  • Repair mung bisa dileksanakake dening personel qualified. Diposaken sing salah bisa nyebabake bebaya. Ing lamp lan kabel sumber kudu diganti dening pabrikan utawa wong sing nduweni kualifikasi.
  • Instalasi daya DC ing prau kudu ditangani dening ahli listrik sing mumpuni.
  • Bocah-bocah ora bakal dolanan alat kasebut. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake dening bocah tanpa pengawasan.
  • Piranti kasebut bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun lan ndhuwur lan wong sing kurang kemampuan fisik, sensori utawa mental utawa kurang pengalaman lan kawruh yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan piranti kanthi cara sing aman lan ngerti bebaya.

Kabar

  • Disconnect the power supply before each cleaning and maintenance and after every
  • Do not use sharp tools to defrost; Do not damage the refrigerant
  • Risiko jebakan bocah. Sadurunge mbuwang kulkas utawa freezer lawas: copot lawang: lan ninggalake rak ing panggonan supaya bocah-bocah ora gampang menek ing njero.
  • Check if the cooling capacity of the appliance is suitable for storing the food or Food may only be stored in its original packaging or in suitable containers.
  • If the appliance is left empty for long periods, switch off, defrost, clean, dry, and leave the door open to prevent mould from developing within the appliance.
  • Piranti kasebut dimaksudake kanggo digunakake ing omah lan aplikasi sing padha kayata:
    • Area pawon staf ing toko, kantor, lan lingkungan kerja liyane;
    • Camping, Farmhouses, and by clients in hotels, motels, and other residential environments;
    • Lingkungan jinis kamar lan sarapan;
    • Catering and similar non-retail applications. Js:: Please according to local regulations regarding disposal of the appliance for its flammable
    • refrigerant and blowing gas.
  • Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:
    • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
    • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
    •  Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
    • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.
  • Kanggo njaga tundhuk karo pedoman cahya RF FCC, jarak kudu paling sethithik 20cm ing antarane radiator lan awak lan didhukung kanthi lengkap dening konfigurasi operasi lan instalasi pemancar lan antena.

CATETAN FCC
Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

  1. piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
  2. piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

fitur PRODUCT

  • High-efficiency compressor and conversion module.
  • CFC-free lan insulasi panas sing apik.
  • Lowest cooling to -20°C /-4°F (based on 25°C/77°F room temperature).
  • Intelligent battery protection system prevents your vehicle from running out of battery.
  • Touch screen control panel for temperature setting.
  • Dual fridge and freezer zone.
  • Optional car/home use.
  • Detailed design: interior light, shelf, handle.

STRUKTUR PRODUK

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-1

  1. nangani
  2. freezer Compartment
  3. ridge Compartment
  4. panci
  5. Machine compartment

FUNGSI LAN OPERASI

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-2

  • Power Supply: connected to DC 12/24V or AC100~240V(using the adapter).
  • Daya Ngaktifake / Pateni: pencet kanggo BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-3switch ON, long press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-3 telung detik kanggo ngalih OFF.
  • Pengaturan Suhu: under running, press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4to switch the refrigerator or freezer temperature setting. Press+or -to adjust the temperature. The setting will be saved automatically after stopping operating for 4 seconds
    (Catetan: the temperature displayed is the current temperature of the compartment, it’ II takes a while to reach the set temperature.)
    Rentang setelan suhu: Fridge(rE) :0-8°C/32°F-46.4°F; Freezer(Fr) :-12~-20°C/10.4~-4°F.
  • Battery Protection Mode (for car use type): under running, long press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 for three seconds until the display screen flashes, then select three battery protection modes H(High), M(Medium), and L(Low) by clicking BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 again. The factory setting is High battery protection mode the voltage is a theoretical value, and there may be a deviation in different sceneries.BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-6
  • H should be set when the product is connected to car power, and M or L should be set when it is connected to a portable battery or other backup battery.
  • Setelan Suhu: Switch off the fridge then long press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 until displays El, keep pressing BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-4 until displays ES, then press BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-5 to select Celsius or Fahrenheit.
  • Reset: Reset: switch off the fridge, press until El displays, then press button+ and- at the same time to reset.

Suhu sing disaranake kanggo panganan umum:BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-8

KARANGAN lan TINDAK

Reresik:

  • Unplug the fridge first to avoid electric shock.
  • Do not soak the fridge in water and do not wash it directly.
  • Do not use abrasive cleaning agents during cleaning as these can damage the fridge.
  • Use a wet cloth to clean the fridge and dry it.

Lumbung
If the device will not be in use for a long time, please follow the instruction:

  • Pateni daya lan copot plug.
  • Copot barang sing disimpen ing kulkas.
  • Wipe off excess water from the fridge with a rag.
  • Put the fridge in a cool and dry place.

Defrosting:
Kelembapan bisa mbentuk frost ing interior piranti cooling utawa ing evaporator. Iki nyuda kapasitas cooling. Defrost piranti ing wektu sing tepat kanggo nyegah iki.

  • Pateni piranti
  • Take out all the contents of the device.
  • Tansah mbukak lawang.
  • Ngilangke banyu sing wis garing.

Never use hard or pointed tools to remove ice or to loosen objects which A have frozen in place.

SMART CONTROL- FRIDGE APP INSTRUCTIONS

  • Langkah pisanan: Turn on the Bluetooth on your smart device; start the APP and click “Search” to find nearby fridges.
  • Langkah kapindho: Click the fridge icon for Bluetooth pairing (the APP will prompt you to pair the fridge by pressing the set button O on the fridge’s control panel when connecting the fridge for the first time). After pairing, the APP will switch to the main interface allowing you to control the fridge.

MENU

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-9

  1. Suhu saiki
  2. saiki voltage
  3. Suhu target
  4. Ngalih kompartemen Kiri/Tengen
  5. SET
  6. MURUP MATI
  7. Kontrol suhu
  8. ECO (Hemat Energi) / MAX (pendingin Cepet)
  9. Kunci / Mbukak kunci
  10. Celsius / Fahrenheit
  11. Copot pasangan piranti lan bali menyang panelusuran
  12. Mode proteksi baterei: Dhuwur / Sedheng / Sedheng

Catetan:
Klik lambang kunci BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-10 ing APP kanggo ngunci / mbukak kunci panel kontrol ing kulkas, yen dikunci, kulkas mung bisa dikontrol dening APP.

Ngundhuh Aplikasi "FRIDGE FREEZER".

BODEGA-BCD35-AW-Car-Refrigerator-FIG-11

Pindai kode QR ing sisih kiwa utawa goleki APLIKASI "CAR FRIDGE FREEZER" ing APP Store (kanggo piranti Apple) utawa Google Store (kanggo piranti Android).

TROUBLESHOOTING

masalah Penyebab / Saran
 

 

Kulkas ora bisa digunakake

• Check if the switch is on.

• Check if the plug and socket are connected well.

• Check if the fuse has been burnt.

• Check if the power supply has malfunctioned.

• Switch on/off the fridge frequently may cause start delay of the compressor.

Kompartemen kulkas panas banget • The door is opened frequently.

• A large amount of warm or hot food was stored recently.

• The refrigerator has been disconnected for a long time.

Panganan wis beku • The temperature was set too low.
There is “water flow” noise from inside the refrigerator  

• It’s a normal phenomenon, caused by the flow of refrigerant.

Ana tetesan banyu ing saubengé kulkas

casing utawa longkangan lawang

• It’s a normal phenomenon, the moisture will condense to water when it touches a cold surface of the refrigerator.
Kompresor rada rame nalika miwiti • It’s a normal phenomenon, the noise will be reduced after the compressor works stably.
 

Kode Fl ditampilake

•  Possible cause: low voltage kanggo kulkas.

Adjust the battery protection from High to Medium or from Medium to Low.

 

Kode F2 ditampilake

• Possible cause: condenser fan is overloaded. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kode F3 ditampilake

• Possible cause: the compressor starts too frequently. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kode F4 ditampilake

• Possible cause: compressor not kicking in. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kode FS ditampilake

• Possible cause: overheating of the compressor & electronics. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kode F6 ditampilake

• Possible cause: no parameter can be detected by the controller. Disconnect power to fridge for 5 minutes & re-start.

If the code shows again, contact manufacturer for service.

 

Kode F7 utawa FS ditampilake

• Possible cause: temperature sensor is faulty. Contact manufacturer for service.

Dokumen / Sumber Daya

BODEGA BCD35 AW Car Refrigerator [pdf] Manual pangguna
BCD35AW, 2A7MY-BCD35AW, 2A7MYBCD35AW, BCD35 AW, Car Refrigerator, BCD35 AW Car Refrigerator, Refrigerator

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.