Pandhuan Ngatasi Masalah Cepet

  • Apa sing dituduhake warna Lampu LED?
    Abang: Hotspot lagi booting.
    Kuning: Hotspot diuripake nanging bluetooth dipateni, lan ora nyambung menyang internet.
    Biru: Ing mode bluetooth. Hotspot bisa dideteksi dening app Helium.
    Ijo: Hotspot kasil ditambahake menyang Jaringan Rakyat, lan disambungake menyang internet.
  • Suwene suwene mode bluetooth?
    Nalika lampu LED biru, ana ing mode bluetooth, lan bakal bisa dideteksi sajrone 5 menit. Sawise iku bakal ganti kuning yen onboarding ora lengkap utawa intemet ora disambungake, utawa bakal ganti dadi ijo yen hotspot kasil ditambahake lan disambungake menyang internet.
  • Kepiye cara ngaktifake bluetooth maneh kanggo mindai maneh hotspot?
    Yen sampeyan pengin mindhai hotspot maneh, gunakake pin sing kasedhiya kanggo mencet 'Tombol BT' ing mburi hotspot. Tahan 5 detik nganti lampu LED dadi biru. Yen ora bisa, copot adaptor daya, ngenteni sawetara menit lan miwiti maneh.
  • Apa warna sing kudu dadi lampu LED nalika mlaku kanthi normal?
    Iku kudu ijo. yen lampu dadi kuning, mriksa pindho panyambungan intemet Panjenengan.
  • Kapan hotspotku miwiti mining sawise nyambung menyang internet?
    Sadurunge hotspot sing ditambahake miwiti pertambangan, kudu nyelarasake karo pamblokiran 100%. Sampeyan bisa mriksa statuse ing My Hotspots ing Aplikasi Helium. Biasane nganti 24 jam.
  • Kepiye yen hotspotku isih ora diselarasake kanthi lengkap sawise 48 jam?
  • Priksa manawa lampu LED dadi ijo. Coba ngalih menyang Ethemet saka Wi-Fi kanggo nambah sambungan internet.
  • email [email dilindhungi]
  • Sampeyan uga bisa ngunjungi komunitas discord Helium resmi ing discord.com/invite/helium. Masyarakat asring cepet nanggapi kabeh jinis pitakonan pangguna, lan minangka papan sing apik kanggo sumber daya, diskusi lan
    sharing kawruh.
  • Menyang
    WebSitus: www.bobcatminer.com
    Dhukungan Bobcat: [email dilindhungi] 
    Dhukungan Helium: [email dilindhungi]
    Tindakake kita
    Twitter: @bobkatiot
    Tiktok: @bobcatminer
    Youtube: Bobcat Miner

    BOBCAT Miner 300 Hotspot Helium HTN - Cover

PS. Slot Card TF lan Com Port ora digunakake.
Bobcat Miner 300 ora mbutuhake kertu SD. Mangga mung nglirwakake slot Card TF lan Com Port.

model: Bobcat Miner 300:
ID FCC: JAZCK-MiINER2OU!
Vol inputtage: DCL2V 1A

Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kondisi ing ngisor iki: (1)Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Model US915 lan AS923 disertifikasi FCC.
Model EU868 disertifikasi CE.

Digawe ing China
BOBCAT Miner 300 Hotspot Helium HTN - Ikon

Dokumen / Sumber Daya

BOBCAT Miner 300 Hotspot Helium HTN [pdf] Pandhuan pangguna
Miner 300, Hotspot Helium HTN

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.