Headphone Liwatview

Headphone Liwatview

Instruksi Operasional:

Daya On:
nalika headphone dipateni. Pencet tombol MF nganti sampeyan krungu “Power on ·.

Mateni:
Nalika headphone urip. pencet MF lan tahan tombol MF nganti sampeyan krungu ora aktif '.

Mode pasangan:
Nalika headset dipateni, penet terus tombol MF nganti sampeyan ndeleng lampu biru LED tetep diuripake, banjur culake, Ana ing mode pasangan.

Masangake Bluetooth:
Priksa manawa headphone mlebu mode pasangan (waca instruksi 'Mode pasangan) lan fungsi Bluetooth ing telpon, pilih: ”T Monitor”.

Kontrol musik:
Nalika muter musik, pencet tombol MF sapisan kanggo Ngaso / Puter.
Pencet sapisan kanggo nyuda volume -; penet terus kanggo mlumpat menyang trek sadurunge.
Pencet sapisan kanggo nambah volume +; penet terus kanggo mlumpat menyang trek sabanjure.

Wangsulan / Nolak telpon:
Nampa telpon mlebu, penet tombol MF sapisan kanggo Wangsulan / Mungkasi; Penet terus 2 detik kanggo nolak.

Telpon telpon pungkasan:
Pencet tombol MF kaping pindho kanggo nelpon nomer pungkasan.

Select.ion basa:
Nalika headphone urip, pencet tombol MF lan tombol Volume sapisan bebarengan, lan bakal swara swara pasangan kanggo milih Cina / Inggris / Prancis / Spanyol.

Mode EQ:
Pencet volume ”+” lan volume ”-” tombol bebarengan kanggo ngalih mode EQ.

Ngisi daya headphone:
Pateni headset sadurunge ngisi daya, lan gunakake kabel pangisian daya standar kanggo nyambungake headphone utawa pangisi daya tembok, yen Wis diisi daya, lampu LED tetep abang.
Ngidini 2 jam kanggo ngisi daya lengkap, yen wis kebak, lampu LED biru terus urip.

Puter maneh musik llne-in:
Sambungake headset Iha karo telpon seluler lan komputer liwat kabel audio Tipe-C 3.5mm kanggo muter musik.
Catetan: Pateni headphone sadurunge nggunakake iki! Unction. (kabel audio Ora kasedhiya, sampeyan butuh, coba pesen saka saluran tuku resmi Bluedio.)

Puter maneh musik line-out:
Sambungake headphone 1 karo telpon liwat Bluetooth, banjur sambungake headphone 1 karo headphone 2 kanthi kabel audio Tipe-C 3.5 mm kanggo muter musik.
Catetan: headphone 2 kudu ndhukung sambungan audio 3 mm.
(kabel audio ora kasedhiya, Yen sampeyan butuh, coba pesen saka saluran tuku resmi Blued lo.)

Tuku verifikasi
Sampeyan bisa nemokake kode verifikasi kanthi ngilangi lapisan saka label keamanan sing ditempelake ing kemasan asli. Ketik kode ing pejabat websitus: www.bluedio.com kanggo verifikasi tuku.

Loam liyane lan entuk dhukungan
Sugeng rawuh ing pejabat kita websitus: www.bluedio.com;
Utawa kanggo ngirim email menyang [email dilindhungi];
Utawa kanggo nelpon kita al 400-8119-0123.

Fungsi awan:
Headphone ndhukung layanan Cloud. Pangguna bisa ndownload APP kanthi mindhai kode QR ing kaca pungkasan.

Tangi awan (nginstal Cloud App ing telpon sampeyan)
Sambungake piranti headset, telpon sampeyan, banjur klik kaping pindho tombol MF kanggo tangi Cloud. Layanan cloud aktif, sampeyan bisa seneng layanan Cloud sing cerdas.

specifications:
Versi Bluetooth: Bluetooth ~ .o
Frekuensi transmisi f: 2.4GHz-2.48GHz
Rentang Bluetooth: nganti 10 m (ruang bebas)
Proflles Bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Frekuensi respon: 20Hz-20KHz
Resolusi Audio: nganti [email dilindhungi]
Unit driver: 57mmx2
lendhen: 1 Sn
Kabeh Distorsi Harmonik (THD): 0.3% -3%
Tingkat tekanan swara (SPL): 1 t 8dB
Wektu siyaga: udakara 1000 jam
Musik / pirembagan Bluetooth: udakara 30 jam
Ngisi daya wektu: udakara 2 jam kanggo pangisian daya
Kisaran suhu operasi: -10-C nganti 50-C mung
Ngisi daya voltage / saiki: 5V /> 400mA
Konsumsi Daya: 30mW-t30mW

Masalah lan solusi umum:

Masalah umum lan solusi

Pitakon babagan Manual sampeyan? Kirim ing komentar!

Nggabungake obrolan

11 Komentar

  1. Dheweke tetep ngomong batere sithik sanajan wis ngisi wengi kabeh. Pancen ngganggu yen ora mandheg apa-apa, nanging mandheg kabeh audio mung kanggo mbengok kurang batere. Wis tekan titik sing aku malah ora pengin nggunakake.

  2. Kepiye yen aku duwe versi headphone sadurunge?

    Apa sampeyan pengin ngerti apa sing sampeyan lakoni?

  3. Napa headphone saya ujar batere kurang nalika mudhun dadi 40%? Lan kepiye cara supaya supaya ora kandha yen batere kurang?

  4. Aku nyoba nyambung headphone iki nganggo kabel menyang pc sing ana ing kothak nanging ora bisa digunakake

  5. Kepiye sampeyan bisa mateni swara otomatis? Terus ngucapake Volume Minimum lan Power On / Power Off. Kepiye cara mateni iki?

    1. Pin pasangan bluetooth kanggo Bluedio TM minangka salah sawijining kode standar, coba 0000, 1234, 1111, utawa 000000.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.