BLAZE PowerZone 1004 Daya AmpPandhuan Panganggo sing luwih urip

Isi Karton

  • Ampunit panguwasa
  • Konektor output x 1 utawa 2
  • Kabel listrik utama
  • Kaki karet perekat x 4
  • Konektor input x 1 utawa 2
  • Paket dokumen
  • Konektor soket GPIO
  • Rack Ears (PowerZone 1004)

sambungan

Fungsi DIP Switch

SWITCH OFF ON  
1 Saluran 1 ing mode Low-Z Saluran 1 ing mode Hi-Z  
2 Saluran 2 ing mode Low-Z Saluran 2 ing mode Hi-Z  
3 Saluran 3 ing mode Low-Z* Saluran 3 ing mode Hi-Z*  
4 Saluran 4 ing mode Low-Z* Saluran 4 ing mode Hi-Z*  
5 Mode 70V Hi-Z

(kanggo saluran ing mode Hi-Z)

Mode 100V Hi-Z

(kanggo saluran ing mode Hi-Z)

 
6 Input ganging 1: Kabeh Input ganging 1:1  
7 GPIO polaritas siaga NO (Biasa Terbuka) GPIO polaritas siaga NC (Biasa Ditutup)  
8 Kontrol panel ngarep dikunci. Kontrol panel ngarep ora dikunci.  

* Ora ditrapake kanggo rong saluran amppangurip.

Cathetan Instalasi

  • Priksa manawa rak utawa instalasi liyane sing dibatasi ora mbatesi aliran udara sing dibutuhake kanggo operasi peralatan sing aman lan dipercaya. Penting kanggo mesthekake yen suhu operasi maksimal 40 ° C kanggo peralatan ora ngluwihi.
  • Amplifiers ora bakal ngalih saka mode siyaga kajaba ana sinyal input utawa ngalih siyaga malih.

Fungsi GPIO

dhukungan

  • A manual pangguna lengkap sing kalebu informasi ing instalasi, soyo tambah aksesoris lan ampoperasi liifier kasedhiya online. Bukak www.blaze-audio.com utawa pindai kode QR.

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

BLAZE PowerZone 1004 Daya Amppanguripan [pdf] Pandhuan pangguna
PowerZone 252, PowerZone 504, PowerZone 1004, PowerZone 1004 Power Ampdaya, daya Amppengikat, Amppanguripan

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.