Bissell 15D1 Series Sapu Gampang

Bissell-15D1-Series-Easy-Sapuan

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Waca kabeh instruksi sadurunge nggunakake swipe.

Nalika nggunakake alat listrik, pancegahan dhasar kudu diamati, kalebu ing ngisor iki:

Lambang-IkonPÈNGET
KANGGO RISIKO KEBAKARAN, GUNGA LISTRIK UTAWA Cedera:

  • Jauhake rambut, klambi sing longgar, driji, lan kabeh bagean awak saka bukaan lan bagean sing obah. Brush Roll terus muter nalika digunakake.
  • Brush Roll terus diuripake nalika produk Urip lan gagang digunakake. Supaya ora ngrusak karpet, karpet, prabotan lan jubin, aja nganti luwih ngresiki utawa dipasang ing perabotan, karpet babut, utawa tangga karpet sajrone nggunakake alat.
  • Kanthi Brush Roll ON, aja nganti luwih resik lungguh ing sak lokasi kanthi suwene suwe, amarga kerusakan ing lantai bisa nyebabake.
  • Aja digunakake ing permukaan sing teles.
  • Aja nganti digunakake dadi dolanan.
  • Perlu diwaspadai nalika digunakake dening bocah utawa cedhak.
  • Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora main karo alat kasebut.
  • Film plastik bisa mbebayani. Kanggo ngindhari bebaya sesak, aja adoh saka bocah.
  • Aja kecemplung banyu utawa cairan.
  • Aja digunakake kanggo tujuan liyane kajaba sing diterangake ing pandhuan pangguna iki.
  • Gunakake mung lampiran sing disaranake pabrikan.
  • Yen prabot ora bisa digunakake kaya sing kudune, wis dijeblug, dirusak, ditinggal ing njobo, utawa dicelupake ing banyu, wis didandani ing pusat layanan resmi.
  • Aja ngisi daya unit ing njobo.
  • Aja ngobong alat sanajan rusak banget. Batere bisa njeblug ing geni.
  • Aja nyelehake obyek apa wae menyang bukaan.
  • Aja nggunakake pamblokiran diblokir.
  • Supaya bukaan bebas saka bledug, lint, rambut lan apa wae sing bisa nyuda aliran udara.
  • Gunakake perawatan ekstra nalika ngresiki tangga.
  • Aja njupuk bahan sing gampang kobong (cairan korek, bensin, minyak tanah, lsp) utawa digunakake kanthi ngombe cairan utawa uap sing iso njeblug.
  • Tansah mateni alat iki sadurunge nyambung utawa nyopot nozel bermotor.
  • Aja njupuk bahan beracun (pamutih klorin, amonia, pembersih saluran, lsp).
  • Aja nggunakake tukang sapu ing papan sing ditutup kanthi uap sing diwenehi cat adhedhasar minyak, cat sing luwih tipis, sawetara bahan pelapik, bledug sing gampang kobong, utawa uap sing bisa mbledhos utawa beracun.
  • Aja njupuk barang sing keras utawa landhep kayata kaca, paku, sekrup, koin, lsp.
  • Aja njupuk barang sing lagi kobong utawa ngrokok, kayata rokok, match utawa awu panas.
  • Aja nggunakake tanpa Dirt Bin utawa filter ing panggonane.
  • Gunakake mung ing permukaan sing garing lan njero ruangan.
  • Jaga perkakas ing permukaan sing rata.
  • Medhot sambungan batere sadurunge diresiki utawa dilayani.
  • Yen kabel pasokan pangisi daya wis rusak, kabel kasebut kudu diganti karo pabrike, agen layanane utawa wong sing padha mumpuni supaya ora ana bebaya.
  • Aja narik utawa nggawa pangisi daya nganggo kabel, gunakake kabel minangka gagang, tutup lawang kabel, utawa narik kabel ing pojok utawa sudhut sing landhep.
  • Jaga kabel pangisi daya saka permukaan sing digawe panas.
  • Kanggo nyopot, nangkep konektor charger, dudu kabel.
  • Aja nganggo colokan pangisi daya utawa alat kanthi tangan teles.
  • Paket batere, port pengisian daya ing lowongan tangan lan output pangisi daya ora bisa diluncurake kanthi cepet.
  • Piranti kudu dicopot saka pangisi daya batere nalika nyopot batere.
  • Batere kudu dibuwang kanthi aman.
  • Aja ngisi ulang, nyopot, panas ing ndhuwur 60 ° C / 140 ° F, utawa ngobong.
  • Supaya batere ora bisa digayuh karo bocah.
  • Buwang batere bekas kanthi cepet.
  • Piranti iki ngemot batere sing mung bisa diganti karo trampil.
  • Nyegah diwiwiti kanthi ora disengaja. Priksa manawa saklar ing posisi MATI sadurunge njupuk utawa nggawa prabot. Mbeta alat nganggo driji ing saklar utawa alat sing semangat sing nguripake ngundang kacilakan
  • Ing kahanan sing nyiksa, cairan bisa dibuwang saka batere; aja kontak. Yen ora sengaja kontak, siram banyu. Yen cairan ngubungi mata, tambahan njaluk pitulung medis. Cairan sing dikeluarkan saka batere bisa nyebabake iritasi utawa kobongan.
  • Aja nggunakake alat sing rusak utawa diowahi. Batere rusak utawa modifikasi bisa uga nuduhake prilaku sing ora bisa diramal sing nyebabake geni, bledosan utawa risiko ciloko.
  • Aja mbukak alat kanggo kobong utawa suhu sing gedhe banget. Paparan geni utawa suhu ing ndhuwur 130 ° C / 266 ° F bisa nyebabake bledosan.
  • Tututi kabeh instruksi pangisian daya lan aja ngisi daya prabot ing njaba kisaran suhu sing kasebut ing pandhuan. Ngisi daya sing ora pas utawa ing suhu ing sanjabane kisaran sing ditemtokake bisa ngrusak batere lan nambah risiko kobongan.
  • Apa layanan dileksanakake dening wong sing nduwe kualifikasi sing mung nggunakake bagean panggantos sing padha. Iki bakal njamin keamanan produk tetep terjaga.
  • Aja ngowahi utawa nyoba ndandani alat kajaba sing dituduhake ing pandhuan panggunaan lan perawatan.
  • Jaga kisaran suhu antara 4 - 40 ° C / 40-104 ° F nalika ngisi batere, nyimpen unit utawa sajrone digunakake.
  • Gunakake mung nganggo pangisi daya sing diwenehake dening pabrikan DONGGUAN YINLI Elektronika CO LTD, Model YLS0041-T060015.
  • Isi ulang mung karo pangisi daya sing ditemtokake dening pabrikan. Pangisi daya sing cocog kanggo salah sawijine jinis batere bisa nggawe risiko kobongan nalika digunakake karo batere batere liyane
  • Cabut steker saka stopkontak listrik nalika ora digunakake, sadurunge diresiki, dijaga utawa dilayani perkakas, lan yen prabot duwe alat aksesoris nganggo sikat obah, sadurunge nyambungake utawa nyopot alat kasebut.
  • Piranti iki ngemot batere sing ora bisa diganti.
  • Batere kudu dicopot saka prabot sadurunge dibanting.
  • Aja nggunakake kabel utawa pangisi daya sing rusak. Yen prabot ora bisa digunakake kaya sing kudune, wis dijeblosake, rusak, ditinggal ing njobo, utawa dicelupake menyang banyu, kembalikan menyang pusat layanan.
  • MATI kabeh kontrol sadurunge dicopot.
  • MATI sadurunge diresiki utawa dilayani.
  • Aja ngiwa mesin tanpa pengawasan nganggo Power Switch ON

SAVE INSTRUKSI INI
MODEL INI KANGGO NGgo LANGSUNG KARYA.

Matur nuwun kanggo tuku BISSELL® EasySweep ™

Kita seneng ngresiki lan seneng banget nuduhake salah sawijining produk inovatif karo sampeyan. Kita pengin EasySweep bisa digunakake kaya sing anyar ing taun ngarep, dadi pandhuan iki duwe tips babagan cara nggunakake, njaga lan, yen ana masalah, solusine.

EasySweep sampeyan butuh rapat cilik sadurunge bisa kerja, dadi pindhah menyang bagean "Majelis" lan ayo miwiti!

Product View

Bissell-15D1-Series-Easy-Sweep-Overview

Majelis

Lambang-IkonPÈNGET
Piranti listrik / elektronik ora kena ngalami suhu ekstrem utawa asor dhuwur. Aja nyimpen EasySweep ing area mandhi utawa cedhak kompor, tungku utawa radiator.

EasySweep ™ mbutuhake rakitan sing sithik. Copot saka kothak lan centhang ing ilustrasi supaya sampeyan kenal karo komponen sing ana ing dhaptar. Sing njeblug view diagram kanthi jeneng bagean uga bakal migunani yen sampeyan kudu pesen bagean mengko.

  1. Ngumpulake gagang kanthi njupuk bagean kanthi genggeman non-slip (1) lan bagean tengah sing duwe konektor abu-abu ing saben pungkasan (2). Lebokake bagean tengah (2) menyang bagean genggeman (1) lan corak supaya dikencengi. Sabanjure, njupuk bagean sing dipasang iki lan lebokake ing sisih ngisor kanthi bolongan (3). Twist supaya dikencengi.
    Nangani-Majelis
  2. Jupuk gagang sing dipasang lan larik ing bolongan ngisor kanthi tombol ing konektor putar ing ndhuwur EasySweep. Tunyuk tombol ing konektor putar mudhun nalika nyurung gagang sing dipasang ing tombol, ngunci gagang kasebut ing panggonane.
    Nangani-Majelis
  3. EasySweep kudu diisi daya sadurunge digunakake. Kanggo ngisi daya unit, pasang pengisi daya menyang stopkontak listrik standar (120v-60hz); pasang ujung ngelawan menyang port pengisian daya ing sisih mburi EasySweep sampeyan. Lampu indikator pengisian daya bakal murup nalika wis disambungake kanthi bener lan ora bakal dipateni nalika diisi daya kanthi lengkap. EasySweep saiki lagi diisi daya.
    Ngisi daya-Port

Ati-ati
Yen batere isih ora bisa diisi ulang utawa ora dikenani biaya durasi normal, telpon:
Layanan Pelanggan BISSELL 1-800-237-7691
Senen - Jumuah 8 esuk - 10 wengi ET
Setu jam 9 esuk - 8 sore ET
Utawa ngunjungi kita websitus ing: www.bissell.com.au

Ngisi batere

  1. Yen wis kebak, EasySweep nyedhiyakake wektu reresik nganti 45 menit.
  2. Nalika ngisi daya pisanan, ngidini ngisi daya tanpa gangguan paling ora 16 jam. Sawise iku, ngisi paling ora 16 jam kanggo nganyari maneh batere EasySweep ™. Lampu indikator pengisian daya bakal murup nalika wis disambungake kanthi bener lan ora bakal dipateni nalika diisi daya kanthi lengkap.
    Cathetan: Ngalih Daya kudu ing posisi MATI nalika ngisi daya.
  3. Nyuda wektu operasi bisa uga nuduhake manawa batere wis nggawe resistensi. Kanggo ngisi daya maneh, luwih dhisik ngeculake batere, mbayar ulang, lan banjur kenthekan maneh sadurunge ngisi daya kaping pindho. Prosedur iki bisa uga dibutuhake luwih saka sepisan.
  4. Yen ngisi daya rampung, priksa manawa nyopot EasySweep saka pangisi daya.

operasi

Lambang-IkonPÈNGET
EasySweep ora bakal njupuk krayon, kelereng, lan obyek gedhe utawa hard liyane.

Nggunakake EasySweep sampeyan

EasySweep minangka cara sing cepet lan gampang kanggo ngresiki jubin, karpet lan karpet.

  1. Tancepake gagang menyang posisi panggunaan khas banjur tutul saklar Power karo sapu tangan nganggo sikil.
    Cathetan: Unit kasebut bakal terus mlaku sanajan lawang Dirt Bin ora ditutup.
  2. Genggaman gagang supaya gampang maneuver kanggo ngresiki jubin, karpet long karpet lan karpet.
  3. Yen wis rampung, MATI unit kanthi nutul saklar Power karo sikil lan simpen kanggo digunakake sabanjure.

Pangopènan lan Care

Mbuwang Dirt Bin

Bin Kotoran kudu dikosongake sawise digunakake.

  1. Priksa manawa EasySweep ™ ana ing posisi "MATI".
  2. Tahan pangkal unit ing kaleng sampah supaya kosong.
  3. Pencet tombol rilis Dirt Bin lan kosongake isine menyang sampah.
    Catetan: Bin Dirt dibukak saka ngisor EasySweep
  4. Push lawang Dirt Bin alon-alon bali menyang panggonane.
  5. Lumahing njaba sing resik nganggo kain empuk dampened mung nganggo banyu. Aja nggunakake deterjen utawa alat pembersih liyane - bisa ngrusak. Tansah copot EasySweep saka pangisi daya sadurunge ngresiki permukaan

Pembuangan Baterai

Deleng pandhuan ing ngisor iki kanggo mbuwang batere sawise wis ngluwihi umur batere

Lambang-IkonPÈNGET RBRC-LOGO
Produk iki ngemot batre baterei sing bisa diisi ulang nikel-kadmium (Ni-Cd). Miturut peraturan Federal lan Negara, dibutuhake lan nyopot batere Ni-Cd sing tepat. Kanggo nyopot batere ing EasySweep, waca pandhuan ing ngisor iki

  1. Kata: Cabut steker. Sekrup Gampang-Sapuan
  2. Copot gagang banjur pry roda 4 saka ngisor sapu.
  3. Copot (6) sekrup kepala Phillips ing tutup ngisor kaya sing ditampilake ing gambar.
  4. Pisah tutup ndhuwur lan ngisor.
  5. Copot konektor kabel saka batere.
  6. Tahanake Paket Batere - ORA misahake batere masing-masing. Kanggo pandhuan khusus baterai bathi, hubungi: RBRC (Rechargeable Battery Recycling Corporation) 1-800-822-8837 utawa bukak www.rbrc.com Buang sisa produk.
    Ati-ati: Medhot sambungan batere bakal ngrusak alat lan mbatalake garansi.

Ngatasi masalah

masalah Panyebab sing bisa obat
Ora duwe kekuwatan Bin Kotoran bisa uga kebak. Priksa manawa EasySweep wis dipasang kanthi bener ing stopkontak sajrone wektu sing disaranake.
Operasi EasySweep nanging ora njupuk kekacoan Bin Kotoran bisa uga kebak. Kosongake Dirt Bin
Puing bisa dilebokake ing EasySweep utawa bisa uga abot banget yen sapune ora bisa dijupuk Kosongake Dirt Bin utawa aja njupuk barang gedhe nganggo EasySweep.
Pintu rereget Bin ora bakal mbukak Kesenjangan rereget ing antarane lawang Dirt Bin lan tutup ngisor Ngresiki celah kasebut kanthi cetha supaya lawang Dirt Bin bisa nyelehake kanthi lancar.
Tombol Rilis Bin Dirt ora bakal bisa digunakake Dirt build-up ing Dirt Bin Push lawang rilis Dirt Bin ing sisih ngisor unit lan tombol rilis ing sisih ndhuwur unit sekaligus.

Pangopènan utawa layanan liyane sing ora kalebu ing manual kudu ditindakake dening perwakilan layanan resmi.
Matur nuwun kanggo milih produk BISSELL.

Jaminan Konsumen

Garansi iki menehi hak legal tartamtu, saliyane kanggo hak sing sampeyan duwe miturut Undhang-undhang Konsumen Australia. Yen sampeyan butuh instruksi tambahan babagan jaminan iki utawa duwe pitakon babagan apa sing bakal dilindhungi, hubungi Layanan Pelanggan BISSELL lokal babagan rincian sing kasebut ing ngisor iki.

Garansi 1 Tahun Terbatas (wiwit tanggal tuku dening panuku asli)

Tundhuk karo * Kahanan sing diidentifikasi ing ngisor iki, BISSELL bakal ndandani utawa ngganti (kanthi komponen utawa produk sing anyar, dianyarake, digunakake kanthi entheng, utawa didandani maneh), miturut pilihan BISSELL, gratis, bagean sing cacat utawa rusak amarga cacat pabrikan. Jaminan iki ditrapake kanggo produk sing digunakake kanggo keperluan pribadi, lan dudu layanan komersial utawa sewa. Garansi iki ora ditrapake kanggo penggemar utawa pangopènan rutin utawa komponen sing bisa dienggo kayata saringan, sabuk, gulungan sikat, lan liya-liyane, karusakan utawa kerusakan sing disebabake amarga kelalaian, penyalahgunaan, kelalaian, perbaikan sing ora sah, utawa panggunaan liya sing ora sesuai karo pandhuan pangguna . BISSELL nyaranake supaya kemasan asli dijaga suwene periode jaminan yen kebutuhan kasebut muncul ing wektu jaminan barang kasebut kudu dikemas maneh lan transportasi. Sampeyan bisa uga kudu entuk sawetara informasi pribadi, kayata alamat surat, kanggo memenuhi syarat-syarat jaminan iki. Data pribadi apa wae bakal ditangani miturut Kebijakan Privasi BISSELL, sing bisa ditemokake ing www.BISSELL.eu.

* Kahanan JAMINAN
Tundhuk yen kerugian kasebut bisa diramal, BISSELL lan distributor ing negara kasebut ora tanggung jawab kanggo kerusakan insiden utawa akibat apa wae sing ana gandhengane karo panggunaan produk iki.

KANGGO PENGGUNA AUSTRALIA ONLY:

BARANG KITA KANGGO JAMINAN sing ORA BISA DITUTUP ING UNDANG-UNDANG KONSUMER Australia. Sampeyan entuk ganti utawa mbayar maneh kanggo Gagal utama lan kanggo ganti rugi utawa rugi liyane sing bisa dibayangake. Sampeyan uga duwe barang sing wis dibenakake utawa diganti yen barang gagal entuk kualitas lan kegagalan ora ana gandhengane karo Gagal utama.

JAMINAN INI KANGGO KABAYAKAN LAIN-LAIN UTAWA UBUR-UBUR ING NANGKU UNDANG-UNDANG. TANPA ING JAMINAN INI KANGGO Watesan, Watesan UTAWA Modifikasi APA KEWAJIBAN BISSELL KANGGO DITANGGUNG OLEH HUKUM, UTAWA Watesan UTAWA NGowahi APA OLEHARNA KANGGO GAMPANG KONSUMER sing diwenehake miturut ukum. KANGGO nggawe KLATEN ING JAMIN ING KONTAK BISSELL AUSTRALIA PTY LTD (DETAILS ING BAWAH). HUBUNGI PRIOR BISSELL MULAI BARANG APA. ING endi sing disetujoni, BISSELL bakal REIMBUS POS sing WIS WISTAGBiaya E / Nangani (Yen Ana) KANGGO BARANG Mbalik KANG BISSELL. KANGGO NGANGGO BEBASAN ING GAMPANG GOLEK ING JAMIN ING NGISOR IKI KANGGO KANGGO BISSELL KANGGO COPY RESEP OF EXPENSES Dening Email UTAWA POST.

Perawatan Pelanggan

Yen produk BISSELL® mbutuhake layanan utawa klaim kanthi jaminan winates, hubungi kami kaya ing ngisor iki:

Websitus lan Email:
www.BISSELL.com.au
www.BISSELL.co.nz

Telephone:
Australia: 1300-247-735
Selandia Baru: 0800-247-735

Nulis:
BISSELL AUSTRALIA PTY LIMITED 42 Rocco Dr. Scoresby 3179 Victoria Australia

Alat ganti lan aksesoris kasedhiya kanggo dituku.
Kanggo tuku riko www.BISSELL.com.au.

 

Pandhuan Pangguna Sapuan Gampang Seri Bissell 15D1 - Download [dioptimalake]
Pandhuan Pangguna Sapuan Gampang Seri Bissell 15D1 - download

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Pira regane bungkus batere kanggo Bissel 15D1
    Lan ing endi aku bakal pamitan menyang Sherbrooke Quebec Kanada

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.