BAUHN-LOGO

BAUHN ABTWPDQ-0223-C Wireless Charging Stand

BAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-PRODUCT

Apa sampeyan wis entuk kabehBAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-FIG-1

  • A. Stand Pengisian Nirkabel
  • B. USB-C Kabel
  • C. Anggota Guide
  • D. Sertifikat garansi

Produk LiwatviewBAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-FIG-2

  • A. Ngisi daya Pad
  • B. Indikator Status LED
  • C. Port USB-C

Ngisi daya

Ngisi daya piranti sampeyanBAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-FIG-3--2

  • Sambungake kabel USB-C menyang sumber daya 12V 2A utawa 9V 1.67A (Cepet Ngisi Daya 2.0 utawa 3.0) (ora klebu).
  • Indikator status LED bakal biru, ijo banjur mati.
  • Selehake telpon pinter sampeyan madhep munggah ing pad pangisi daya nggunakake basis dhukungan saka stand pangisi daya nirkabel kanggo ndhukung telpon. Sampeyan uga bisa nyelehake telpon pinter ing orientasi lanskap. Indikator status LED bakal madhangi biru yen telpon didadekake siji kanthi bener.
  • Yen ora ana piranti sing diisi daya, pangisi daya nirkabel bakal mati sawise 2 detik lan indikator status LED bakal mati.
  • Catetan: Indikator status LED bakal dadi biru nalika ngisi daya lan ijo nalika kebak.

Warna indikator status LED

  • Biru - Telpon pinter diisi daya.
  • Kelip-kelip biru + ijo - Kesalahan. Telpon pinter ora ndhukung pangisi daya nirkabel lan/utawa obyek liyane sing ngalangi stand pangisi daya nirkabel.
  • Catetan: Yen disambungake menyang sumber daya USB sing ndhukung Pangisi daya cepet 2.0 utawa 3.0 (12V, 2A), utawa pangisi daya 25W USB-C PD, pangisi daya nirkabel bakal kanthi otomatis entuk pangisian daya nganti 15W (telpon cerdas kudu ndhukung pangisian daya cepet 15W). Yen sumber daya USB 9V, 1.67A utawa 20W USB-C PD pangisi daya, pangisi daya bakal diwatesi nganti 10W. Yen sumber daya 5V, 1.5A, daya bakal 5W.

Ngatasi masalah

Ora bisa ngisi daya piranti • Priksa manawa telpon pinter sampeyan ndhukung pangisi daya nirkabel.

• Yen sampeyan duwe kasus telpon pinter, sampeyan kudu nyopot nalika ngisi daya.

• Priksa manawa telpon pinter madhep munggah, nggawe manawa tengah telpon pinter didadekake siji kanggo tengah stand pangisi daya nirkabel.

• Priksa lan copot logam utawa obyek liyane ing antarane telpon pinter lan stand pangisi daya nirkabel.

• Yen telpon pinter ing posisi mujur, muter menyang lanskap lan mesthekake tengah telpon pinter didadekake siji menyang tengah stand pangisi daya nirkabel.

Ngisi daya alon • Kanggo entuk pangisi daya nirkabel cepet 10W/15W, priksa manawa stand pangisi daya nirkabel disambungake menyang sumber daya USB sing ndhukung Pangisi daya cepet 2.0 utawa Pangisi daya cepet 3.0 (12VDC, 2A), utawa pangisi daya PD USB-C 25W.
Ora bisa entuk daya 15W • Telpon pinter sampeyan kudu ndhukung pangisi daya nirkabel 15W.

• Pesthekake yen stand pangisi daya nirkabel disambungake menyang sumber daya USB sing ndhukung Pangisi daya cepet 2.0 utawa Pangisi daya cepet 3.0 (12VDC, 2A), utawa pangisi daya 25W USB-C PD.

Indikator status LED ora murup • Priksa manawa kabel disambungake menyang port USB kanthi aman.

• Priksa manawa sumber daya wis diuripake.

specifications

Daya Input & Output* 5V 2A Maks. 5W
9V 1.67A Maks. 10W
12V 2A Maks. 15W**
USB-C PD 15W***
dimensi 70 (W) x 113 (H) x 89 (D) mm
 

bobot

 

200g

  • Output gumantung ing daya input.
  • Mung didhukung ing sawetara piranti sing kompatibel karo pangisi daya nirkabel 15W.
  • Njaluk daya USB-C PD 25W kanggo output 15W.
Peringatan Keselamatan Umum
  • Kanggo safety dhewe lan wong liya, tindakake kabeh pandhuan lan elinga kabeh bebaya.
  • Yen dipatuhi, pancegahan safety kasebut bisa nyuda resiko geni, kejut listrik lan ciloko.
    Produk iki tundhuk karo standar Keselamatan Australia AS / NZS 62368.1 kanggo njamin keamanan produk.
  • RCM minangka pratondho sing jelas babagan kepatuhan produk karo kabeh pengaturan peraturan ACMA sing ditrapake, kalebu kabeh syarat teknis lan rekam cathetan.
  • Kata
  • Bungkus plastik bisa uga mbebayani bayi lan bocah cilik, mula priksa manawa kabeh bahan kemasan ora bisa digayuh.
  • Kanggo nyegah faktor lingkungan (dampness, bledug, pangan, Cairan etc.) harming bank daya, mung digunakake ing well-ventilated, lingkungan resik lan garing, adoh saka panas banget utawa Kelembapan.
  • Jauhake produk kasebut saka sinar matahari utawa sumber panas sing langsung.
  • Yen ana karusakan, aja mbatalake, ndandani utawa ngowahi produk kasebut dhewe. Hubungi Dhukungan Sawise Sales kanggo saran babagan perbaikan utawa penggantian, utawa deleng layanan kanggo personel sing nduweni kualifikasi.
  • Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora main karo produk kasebut.
  • Aja nyelehake obyek ing ndhuwur produk.
  • Aja nyelehake utawa nyimpen alat sing bisa tiba utawa ditarik menyang kamar mandhi utawa wastafel.
  • Produk iki ora kanggo panggunaan wong (kalebu bocah) kanthi kemampuan fisik, sensorik utawa mental sing suda, utawa kurang pengalaman lan ilmu, kajaba yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan produk kasebut dening wong sing tanggung jawab tumrap keamanane.
  • Aja mbukak produk menyang gelombang mikro.
  • Resik mung nggunakake kain garing - aja nganggo banyu utawa bahan kimia.
  • Jauhake produk kasebut saka minyak, bahan kimia utawa cairan organik liyane.
  • Gunakake piranti iki mung kanggo tujuan sing ditrapake kaya sing diterangake ing pandhuan iki.

Pembuangan sing tanggung jawab kanggo mbungkus

  • Kemasan produk sampeyan wis dipilih saka bahan sing ramah lingkungan lan biasane bisa didaur ulang. Priksa manawa iki dibuwang kanthi bener. Bungkus plastik bisa uga mbebayani bayi lan bocah cilik, priksa manawa kabeh bahan kemasan ora bisa ditemokake lan dibuwang kanthi aman. Tulung daur ulang bahan kasebut tinimbang dibuwang.

Pembuangan produk sing tanggung jawab

  • Ing pungkasan proses kerjane, aja mbuwang produk iki karo sampah rumah tangga sampeyan. Cara pembuangan sing ramah lingkungan bakal njamin bahan baku sing berharga bisa didaur ulang. Barang-barang listrik lan elektronik ngemot bahan lan bahan sing, yen ditangani utawa dibuwang kanthi ora bener, bisa uga mbebayani lingkungan lan kesehatan manungsa.
  • Menehi telpon
  • opo? Maksudmu Pandhuan pangguna iki ora duwe ALL jawaban? Ngomong karo kita! Kita bakal seneng mbantu sampeyan tangi lan mlaku kanthi cepet.
  • Hubungi Dhukungan Sawise Sales ing 1300 002 534.
  • Jam operasi: Senen-Jumuah, 8:30 esuk-6 sore; Setu, 9 esuk-6 sore AEST
  • Seneng nggunakake produk sampeyan!
  • Ya wis, sampeyan wis entuk.
  • Saiki lungguhan lan santai… produk sampeyan dijamin kanthi garansi 1 taun. Apik banget!

Dokumen / Sumber Daya

BAUHN ABTWPDQ-0223-C Wireless Charging Stand [pdf] Pandhuan pangguna
ABTWPDQ-0223-C Dudukan Pengisian Nirkabel, ABTWPDQ-0223-C, ABTWPDQ-0223-C Dudukan Pengisian Daya, Dudukan Pengisian Nirkabel, Dudukan Pengisi Daya, Pengisian Daya Nirkabel, Dudukan

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *