Bat-Caddy - logouser Manual
Seri X8

X8 Pro Kab
X8RBat-Caddy X8 Series Electric Golf CaddyAti-ati: Mangga tindakake kabeh instruksi perakitan. Waca instruksi kasebut kanthi teliti kanggo mangerteni prosedur operasi sadurunge sampeyan ngoperasikake caddy.

SENARAI PAKEUT

X8 Pro Kab

  • 1 Bingkai Caddy
  • 1 Roda tunggal Anti-Tip Wheel & Pin
  • 2 Roda mburi (Kiri & Kanan)
  • 1 Paket Baterei (Baterei, Tas, Timbal)
  • 1 Pangisi daya
  • 1 Piranti Kit
  • Pandhuan Operasional
  • Manual pangguna, Garansi, Syarat & Ketentuan

X8R

  • 1 Bingkai Caddy
  • 1 Roda pindho Anti-Tip Wheel & Pin
  • 2 Roda mburi (Kiri & Kanan)
  • 1 Paket Baterei, SLA, utawa LI (Baterei, Tas, Timbal)
  • 1 Pangisi daya
  • 1 Piranti Kit
  • 1 Remote Control (2 Baterei AAA kalebu)
  • Pandhuan Operasional
  • Manual pangguna, Garansi, Syarat & Ketentuan

Aksesoris Standar (X8Pro & X8R)

  • 1 Pemegang Kartu Skor
  • 1 Panyekel Piala
  • 1 Payung

Aksesoris tambahan kasedhiya kanggo tuku ing www.batcaddy.com

CATETAN:
Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC lan dibebasake lisensi Industri Kanada
Standar RSS. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
(1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
(2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

CATETAN: PRODUSEN ORA TANGGUNG JAWAB ATAS GANGGUAN RADIO UTAWA TV sing disebabake dening modifikasi sing ora sah kanggo peralatan iki.
Bat-Caddy X8R
ID FCC: QSQ-REMOTE
ID IC: 10716A-Remote

PARTS GLOSARI

X8Pro lan X8R

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PARTS GLOSSARYBat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PARTS GLOSARI 1

  1. Kontrol Kacepetan Rheostat Manual
  2. Dhukungan Tas Dhuwur
  3. Tali Dhukungan Tas
  4. baterei
  5. Rodha mburi
  6. Roda mburi Cepet Release nyekel
  7. Dual Motors (ing tabung omah)
  8. Dhukungan Tas Ngisor & Tali
  9. Roda ngarep
  10. Ndhuwur Frame Ngunci Knob
  11. Tombol Daya & Kontrol
  12. USB Port
  13. Plug Sambungan Baterei
  14. Ngarep-Wheel nelusuri Imbuhan
  15. Charger
  16. Remote (mung X8R)
  17. Roda & Pin anti-tip (X8R tunggal utawa ganda}

PETUNJUK Déwan

X8Pro lan X8R

  1. Unpack kabeh item kasebut kanthi teliti, lan mriksa persediaan. Selehake struktur pigura (siji potongan) ing lemah sing resik alus kanggo nglindhungi pigura saka goresan.
  2. Pasang gembong mburi menyang as kanthi meksa nindakake perkara wheel tombol ngunci (Pic-1) ing njaba wheel lan masang extension poros menyang setir. Priksa manawa kanggo njaga tombol ngunci ing njaba rodha di-push ing sak proses iki, kanggo ngaktifake ekstensi poros, kalebu papat lencana (Pic-2), dilebokake kabeh cara menyang sprocket poros. Yen ora dikunci ing, setir ora disambungake menyang motor lan ora propelled! Nyoba kunci kanthi nyoba narik setir metu.
    Cathetan; caddy X8 wis tengen (R) lan kiwa (L) wheel , katon saka konco ing arah nyopir. Mangga priksa manawa gembong wis nglumpuk ing sisih bener, supaya ngidhak wheel bakal cocog saben liyane (Pic-3) uga gembong ngarep & anti-tip. Kanggo mbongkar gembong, nerusake ing urutan mbalikke.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - INSTRUCTIONS Majelis
  3. Pasang pigura kanthi mbukak lan nyambungake bagean mainframe bebarengan ing kunci pigura ndhuwur kanthi nyepetake kenop ngunci pigura ndhuwur (Pic-5). Sambungan pigura ngisor tetep ngeculke lan bakal ing Panggonan sawise tas golf ditempelake (Pic-6). Nerusake ing mbalikke kanggo lempitan caddy.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PETUNJUK PAKET 1
  4. Selehake paket baterei ing tray baterei. Lebokake plug baterei 3-cabang menyang stopkontak caddy supaya kedudukan sejajar kanthi bener lan nempelake konektor T menyang baterei
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PETUNJUK PAKET 2Banjur pasang tali Velcro. Kencangake tali Velcro ing sangisore tray baterei lan ing sakubenge baterei. Disaranake sampeyan ora nyepetake sekrup ing plug menyang stopkontak, supaya yen ana tip-over, kabel bisa copot saka soket.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PETUNJUK PAKET 3cathetan: Sadurunge nyambungake priksa manawa daya caddy mati, Rheostat Speed ​​Control ing posisi OFF lan remot kontrol disimpen kanthi aman!
  5. Lebokake setir anti-tip menyang nyekeli bar ing omah motor lan aman karo pin.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PETUNJUK PAKET 4
  6. Pasang aksesoris opsional, kayata Scorecard/Beverage/Umbrella holder, ing ngisor gagang. Pandhuan diwenehake kanthi kapisah.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - PETUNJUK PAKET 5X8R Mung
  7. Unpack remot kontrol lan nginstal baterei karo plus lan minus kutub minangka dituduhake ing diagram ing kompartemen panrima unit.
    Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - Mung X8R

ARAHAN OPERASI

X8Pro lan X8R

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - X8R Mung 1

  1.  Tombol kacepetan rheostat ing sisih tengen gagang minangka kontrol kacepetan manual sampeyan. Iki ngidini sampeyan milih kacepetan sing disenengi kanthi lancar. Pencet maju (searah jarum jam) kanggo nambah kacepetan. Pencet mundur kanggo nyuda kacepetan.Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - X8R Mung 2
  2. Pencet ON / OFF tombol daya kanggo bab 3-5 detik kanggo nguripake utawa mateni caddy (LED bakal murup
  3. Digital Cruise kontrol - Sawise cart wis powered munggah, sampeyan bisa nggunakake tombol daya bebarengan karo kontrol kacepetan cepet (rheostat) kanggo mungkasi cart ing kacepetan saiki lan banjur nerusake ing kacepetan sing padha. Setel kacepetan sing dikarepake nganggo tombol kontrol kacepetan (rheostat) banjur pencet tombol daya sakdetik yen sampeyan pengin mandheg. Pencet tombol daya maneh lan caddy bakal nerusake kanthi kacepetan sing padha.
  4. Caddy dilengkapi karo 10. 20, 30 M / Y Advanced Distance Timer. Pencet tombol T sapisan, caddy bakal maju 10m / y lan mandheg, pencet kaping pindho kanggo 20m / y lan kaping 3 kanggo 30m / y. Sampeyan bisa mungkasi caddy liwat remot kanthi mencet mandeg tombol.

Operasi Remote Control (X8R Mung)

FUNGSI:

  1. STOP: Sing abang tombol ing tengah panah arah kudu digunakake kanggo mandeg caddy abruptly utawa minangka brake darurat.
  2. WAKTU: 10, 20, 30 yard / meter: pencet sapisan -10 yds., kaping pindho -20 yds.; kaping telu - 30 yds.
  3. PANAH MUNDUR: Pencet panah mburi bakal nyetel caddy ing gerakan mundur. Nambah kacepetan mundur kanthi nyurung kaping pirang-pirang. Pencet uga kanggo nyuda kacepetan maju / alon caddy.
  4. PANAH MAJU: Nyorong panah maju bakal nyetel caddy ing gerakan maju. Push kaping pirang-pirang bakal nambah kacepetan. push panah kanggo alon mudhun. Yen sampeyan kudu mandheg pencet tombol mandeg.
  5. PANAH KIRI: Ngiwa giliran. Nalika panah diluncurake, caddy mandheg muter lan terus lurus karo kecepatan asli sadurunge ngowahi.
  6. PANAH TEngen:Belok tengen. Padha karo fungsi panah kiwa.
  7. ON / OFF Ngalih: Ing sisih tengen piranti nguripake utawa mateni remot kontrol; dianjurake kanggo nyegah keterlibatan caddy sing ora disengaja.
  8. ANTENNA: Internal
  9. LED: Lampu munggah nalika tombol lagi di-push nuduhake sinyal lagi dikirim
  10. BATERI: 2 x 1.5V AAA

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - Operasi Remote Control

Cathetan penting

  • AJA nggunakake remot kontrol ing papan sing rame utawa mbebayani, kayata parkir, papan umum, dalan, kreteg ciyut, bebaya, utawa papan liyane sing bisa mbebayani.
  • Ganti baterei remot kontrol yen lampu LED indikator saya ringkih utawa ora sumunar.
  • Kontrol remot nggunakake rong baterei 1.5V AAA sing kasedhiya ing supermarket, toko obat, utawa toko elektronik
  • Disaranake supaya set baterei ekstra siap minangka panggantos
  • Kanggo ngganti baterei, bukak tutup kompartemen baterei kanthi narik tuas lan nyelehake baterei miturut diagram ing kompartemen baterei.
  • Sistem remot kontrol dirancang kanggo ora ngganggu caddies listrik liyane
  • Jangkoan maksimum remot kontrol beda-beda gumantung antarane 80-100 yard, gumantung saka daya baterei, alangan, kahanan atmosfer, kabel listrik, menara telpon seluler, utawa sumber gangguan elektronik/alami liyane.
  • Apike banget kanggo operate caddy ing sawetara maksimum 20-30 meter kanggo nyegah mundhut saka kontrol unit!

Fungsi Tambahan

Mode Freewheeling: Caddy bisa gampang dilakokno tanpa daya. Kanggo ngaktifake mode freewheeling, mateni daya utama. Banjur disengage gembong mburi saka motor / gearbox lan geser setir saka Grove utama (Pic-1) ing poros menyang Grove njaba (Pic-2). Priksa manawa setir wis aman ing kurva njaba. Caddy saiki bisa didorong kanthi manual kanthi resistensi sing sithik.
Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - Fungsi Tambahan

Resinkronisasi Remote Control
Langkah 1 - Priksa manawa daya dipateni paling ora limang (5) detik.
Langkah 2 - Tahan tombol mandeg ing remot
Langkah 3 - Daya munggah caddy. Terus terus tombol mandeg.
Langkah 4 - Terus terus tombol mandeg nganti lampu LED kedhip.
Langkah 5 - Caddy saiki ing "sinkronisasi" nyoba saben fungsi kanggo njamin kabeh fungsi. Sampeyan siyap lunga!

Tracking Adjustment*: Prilaku nelusuri kabeh caddies listrik banget gumantung ing distribusi bobot witjaksono ing caddy lan slope / topografi lapangan golf. Tes pelacakan caddy sampeyan kanthi ngoperasikake ing permukaan sing rata tanpa tas. Yen owah-owahan perlu, sampeyan bisa nyetel nelusuri saka caddy dening loosening poros wheel ngarep lan bar Imbuhan ing sisih tengen saka wheel lan nggeser poros patut. Sawise imbuhan kuwi fastens ngawut-awut ing urutan mbalikke nanging ora overighten. Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - anjir 1

* Nelusuri - ana video ing websitus sing nuduhake carane nyetel nelusuri
port USB kasedhiya kanggo ngisi GPS lan/utawa ponsel. Dumunung ing tutup mburi pigura ndhuwur ndhuwur kontrol nangani.Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - port USB

Sistem Braking
Sepur caddy drive dirancang kanggo njaga roda kanthi motor, saéngga tumindak minangka rem sing bakal ngontrol kacepetan caddy nalika mudhun.

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy - Braking SystemSepur drive caddy bakal ngontrol kacepetan caddy mudhun

Sistem Elektronik

  • Range Control Remote: Disaranake ora ngluwihi jarak 20-30 yard. Sing luwih kadohan antarane sampeyan lan caddy, luwih gedhe kasempatan kanggo ilang kontrol.
  • Mikrokomputer: Caddy remot duwe 3 kontrol mikrokomputer. Mikroprosesor utami ana ing kompartemen dhewe ing ngisor baki baterei. We nelpon controller. Kaping 2 ana ing handset pemancar remot kontrol, lan nomer telu ana ing kontrol gagang ing ndhuwur gagang (papan kontrol gagang). Lampu indikator pangisi daya baterei bakal murup sing nuduhake daya "ON". Uga, bakal nuduhake tingkat pangisian daya baterei, ijo (OK kanggo mbukak) utawa abang (cedhak kosong, bakal gagal sakcepete)
  • Perlindhungan Keamanan: Nalika suhu kothak controller tekan wates ndhuwur, sirkuit kakehan bakal otomatis mati unit kanggo kelangan mudhun. Unit remot kontrol ora bakal operate ing wektu iki, nanging sampeyan bisa terus nggunakake caddy karo operasi manual.
  • Sistem Elektronik Kontrol Mikroprosesor: Nalika sampeyan nyambungake baterei, sistem elektronik bakal kanthi otomatis mbukak liwat tumindake wiwitan; banjur yen wis rampung sampeyan bisa mencet tombol OFF / ON utama ing nangani. Lampu indikator pangisian daya baterei bakal nuduhake tingkat pangisian daya baterei saka ijo (isi daya) nganti abang (muter).
  • penting: Kothak kontrol elektronik ora ngemot bagean sing bisa dilayani pangguna. Mula, disegel kanggo nyuda risiko kelembapan mlebu lan mengaruhi sistem elektronik. Pecah segel iki nambah risiko ngrusak elektronik lan nyuda linuwih caddy sampeyan. AJA nyoba kanggo mbukak kasus controller. NANGGO KANGGO BISA BATAL JAMINAN!
  • Operasi lan perawatan baterei: Tindakake pangisi daya baterei lan instruksi pangopènan. Baterei dilengkapi timbal lan konektor 3-cabang.

MAINTENANCE BATERAI & PETUNJUK TAMBAHAN

  • Ngisi daya lan Pangopènan baterei (ndeleng instruksi kapisah khusus kanggo baterei asam timbal (SLA) lan lithium sing disegel)
  • TUNGA PATUHAN IKI PANGGUNAAN & ngisi daya BATERAI :
  • Aja ngisi baterei ing wadhah sing disegel utawa ing posisi terbalik. Ngisi daya baterei ing wilayah sing duwe ventilasi apik.
  • Aja ngisi daya baterei ing cedhak sumber panas, ing ngendi akumulasi panas bisa kedadeyan, utawa ing srengenge langsung.
  • Kanggo ndawakake umur layanan baterei, supaya discharge lengkap lan ngisi baterei sawise saben nggunakake. Copot baterei saka pangisi daya sawise pangisian daya rampung. Nalika caddy ora digunakake kanggo wektu lengkap, dianjurake kanggo ngisi baterei sapisan saben 6 minggu.
  • Werna abang ing kutub baterei tegese positif, lan ireng tegese negatif. Ing kasus panggantos baterei, mangga sambungake maneh kutub baterei kanthi bener kanggo ngindhari karusakan sing abot.
  • Mangga aja mbongkar baterei utawa uncalan menyang geni. BAHAYA bledosan!
  • ORA ENTUK KANGGO ELEKTRIK BATERAI SAMAWA! Iki minangka bebaya safety sing abot!

Rekomendasi

  • Ngisi daya baterei kanthi lengkap kira-kira 5-9 jam sadurunge digunakake pisanan.
  • Aja ninggalake baterei ing pangisi daya. Copot saka pangisi daya sawise pangisian daya rampung
  • Baterei bakal njupuk kira-kira 2-3 babak lan siklus ngisi daya sadurunge tekan potensial operasi lengkap. Sajrone saperangan babak pisanan, bisa uga isih kurang daya optimal.
  • Aja njaga baterei disambungake menyang kothak sajrone daya sing saya suwetages. Bisa uga rusak ora bisa dibalèkaké.
    OJO kebak discharge baterei dening "overplaying" iku. Disaranake supaya ora discharge lengkap baterei.* Urip baterei timbal-asam lan lithium sing disegel gumantung ing macem-macem faktor, kajaba mung jumlah pangisian daya, kalebu nanging ora diwatesi, frekuensi ing antarane pangisian daya, durasi pangisian daya, tingkat got, wektu nganggur, suhu operasi, kahanan panyimpenan, lan durasi lan wektu panyimpenan sakabèhé. Bat-Caddy bakal nutupi baterei miturut kabijakan garansi lan jangkoan tambahan sing potensial ana ing kawicaksanan kita".

Nguji Caddy Panjenengan
Lingkungan Tes
Pisanan, priksa manawa sampeyan nindakake tes pertama caddy ing wilayah sing amba lan aman, ora ana alangan utawa barang-barang berharga, kayata wong, mobil sing diparkir, lalu lintas sing mili, banyu (kali, kolam renang, lsp.), tajem. bukit, tebing utawa bebaya sing padha.

Operasi Kontrol Manual
Tes fungsi manual dhisik: Pencet tombol On/Off sajrone 2-5 detik. Fungsi manual caddy dikontrol liwat tombol kontrol kacepetan (rheostat) ing ndhuwur gagang. Nguripake setir searah jarum jam bakal ngontrol ovement maju saka caddy. Kanggo alon mudhun utawa mungkasi caddy, nguripake setir counterclockwise. Nguripake dial Alon-alon kanggo nyegah caddy saka "mlumpat" adoh!

Operasi Remote Control (X8R Mung)
Priksa manawa sampeyan cedhak karo caddy ing kabeh wektu nalika nyoba lan familiarizing dhewe karo remot kontrol! Uripake saklar daya utama lan pesthekake yen kontrol telpon cepet (rheostat) ana ing posisi OFF. Siji penet ganjaran / Mudhun panah ing remot kontrol wiwit caddy ing salah siji arah. Pencet luwih nambah kacepetan. Kanggo mungkasi caddy, pencet tombol STOP abang bunder ing tengah remot. Kanggo nguripake caddy ing salah siji arah nalika obah, pencet panah ngiwa utawa nengen sedhela. Sawise sampeyan ngeculake tombol, caddy bakal terus menyang arah saiki kanthi kacepetan sing padha sadurunge prentah ngowahi. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing caddy nanggepi beda ing lumahing beda, lan beban bobot beda supaya bakal njupuk sawetara latihan kanggo njaluk mung tutul tengen kanggo ngowahi maneuvers. Priksa manawa sampeyan tetep cukup cedhak kanggo ngontrol caddy kanthi manual nalika darurat.
Remot kasebut dirancang supaya bisa tekan maksimal 80-100 yard, nanging disaranake ngoperasikake caddy ing jarak sing luwih cedhak 10-20 yard (ora ngluwihi 30 yard) supaya bisa nanggepi kanthi cepet ing acara sing ora dikarepake, kayata liyane. golfers nyebrang dalan, utawa supaya obstructions didhelikake kayata creeks, bunkers, utawa lemah ora rata, etc. utawa disconnection sing ora dikarepke ing operasi remot. Fitur safety tambahan saka caddy iki bakal mandheg obah yen ora nampa sinyal saka remot kontrol paling sethithik saben 45 detik. Kanthi cara iki yen sampeyan bakal keganggu, caddy sampeyan ora bisa lolos. Kanthi menet tombol Timer ngisor ing remot, caddy bisa dipindhah maju kanthi otomatis kanthi 10, 20, utawa 30 yard. STOP bakal nggawe caddy mandheg yen ana overreach. Aja nggunakake fungsi iki cedhak karo banyu utawa beboyo liyane. Aja parkir caddy sampeyan madhep banyu utawa dalan!

Rekomendasi kanggo Operasi sing Efisien lan Aman

  • Waspada lan tumindak kanthi tanggung jawab sawayah-wayah nalika ngoperasikake caddy, kaya nalika sampeyan ngoperasikake kreta, kendaraan bermotor, utawa jinis mesin liyane. Kita pancen ora nyaranake konsumsi alkohol utawa zat sing ngrusak liyane nalika ngoperasikake caddy.
  • OJO operate caddy carelessly utawa ing panggonan sempit utawa mbebayani. Aja nggunakake caddy ing panggonan sing bisa kumpul, kayata parkir, area drop-off, utawa area latihan, supaya ora ngrusak wong utawa barang berharga. Disaranake operasi caddy sampeyan

Rekomendasi kanggo Operasi sing Efisien lan Aman

  • Caddy (X8R) dilengkapi fitur pencegahan runaway otomatis. Bakal mandheg kanthi otomatis yen ora nampa sinyal saka remot watara 45 detik. Pencet cepet tombol maju bakal digerakake maneh.
  • Kanthi imbangan optimized lan setir ngarep sakcara, caddy biasane duwe kabisan ngowahi lan maneuvering responsif. Nanging, kadhangkala cenderung nanggepi distribusi bobot sing ora rata saka variasi beban utawa slope lan bakal ngetutake bobot lan kemiringan dalan, sing normal kanggo caddies listrik. Mangga priksa manawa bobot ing tas sampeyan disebarake kanthi rata (pindhahake bal lan barang sing abot menyang sisih loro lan menyang sisih ndhuwur tas, utawa ngalih tas ing caddy). Uga, nalika ngoperasikake caddy sampeyan, antisipasi kemiringan dalan supaya ora sering koreksi arah. Nalika perlu kanggo maneuvers imbuhan koreksi rumit, kayata terrain banget ora rata, bukit curam, dalan cart sempit lan / utawa sloped, wilayah lendhut, dalan kerikil, cedhak bunkers lan beboyo, watara bushes lan wit iku banget dianjurake kanggo kemudi caddy. kanthi manual kanthi gagang nalika nyetel kacepetan nganggo remot. Nalika operasi caddy asring ing terrain bumpy disaranake nambah tali bungee tambahan menyang ngisor lan / utawa support tas ndhuwur kanggo menehi tas golf ditahan tambahan lan nyegah saka owah-owahan.
  • Mangga nyingkiri utawa nyilikake operasi ing permukaan sing atos lan kasar, kayata dalan gerbong, dalan aspal, dalan kerikil, oyod, lsp, amarga iki bakal nyebabake nyandhang lan rusak sing ora perlu ing ban, roda, lan komponen liyane. Pandhuan caddy kanthi manual nalika ana ing dalan gerobak kanthi curbs. Nabrak obyek sing atos bisa nyebabake karusakan ing roda lan komponen liyane! Caddy paling apik dioperasikake ing permukaan sing alus lan alus kayata fairways.

Pangopènan Umum

Kabeh rekomendasi kasebut, bebarengan karo akal sehat, bakal mbantu njaga Bat-Caddy ing kondisi sing paling apik lan mesthekake yen tetep dadi mitra sing bisa dipercaya, loro-lorone lan mateni tautan.

  • Bat-Caddy wis dirancang supaya pangguna bisa konsentrasi ing muter golf, nalika caddy nindakake karya nggawa tas. Supaya Bat-Caddy katon paling apik, usap lendhut utawa suket saka pigura, roda, lan sasis sawise saben babak nggunakake iklan.amp andhuk kertas utawa andhuk.
  • Aja nggunakake selang banyu utawa mesin cuci jet tekanan dhuwur kanggo ngresiki caddy sampeyan kanggo nyegah kelembapan mlebu ing sistem elektronik, motor, utawa gearbox.
  • Copot roda mburi saben sawetara minggu lan resiki kabeh lebu sing bisa nyebabake roda nyeret. Sampeyan bisa uga nggunakake sawetara pelumas, kayata WD-40, supaya bagean obah lancar lan ora karat.
  • Putaran golf 4 nganti 5 jam sing dimainake seminggu sepisan sajrone 12 wulan padha karo panggunaan mesin pemotong rumput kira-kira patang taun. Priksa kréta kanthi tliti paling sethithik setaun, lan yen sampeyan ngelingi ana gejala nyandhang, hubungi Pusat Layanan Bat-Caddy. Utawa, sampeyan bisa mriksa kadi lan nyetel ing Pusat Layanan, supaya bisa dadi apik kanggo musim anyar.
  • Tansah copot sambungan baterei nalika sampeyan nyimpen caddy, lan tansah reassemble caddy sadurunge nyambungake maneh baterei. Yen sampeyan ora arep muter paling sethithik sak wulan, simpen baterei ing panggonan sing garing lan adhem (ora ana ing lantai beton) lan AJA PENGISIAN.

SPESIFIKASI TEKNIKAL

model Jeneng X8 Pro / X8R
Baterai standar 35/36Ah SLA
Ukuran SLA: 8 x 5 x 6 in (20 x 13 x 15 cm)
Bobot: 25 lbs Wektu pangisian daya rata-rata: 4-8 jam
urip: ca. 150 biaya - 27+ bolongan p / daya
Lithium Battery 12V 25 Ah Lithium Dimensi: 7x5x4in Bobot: 6 lbs
Rata-rata wektu Ngisi daya 4-6 jam Umur: ca. 600-750 biaya - 36+ bolongan p / daya
Ukuran Lipat (tanpa roda) Dawane: 31" (78.7 cm)
Jembar: 22 "(60 cm)
Dhuwur: 10.5" (26.7 cm)
Ukuran Unfolded Dawane: 42-50" (107-127 cm)
Jembar: 22.5" (60 cm
Dhuwur: 35-45" (89-114cm)
Bobot Caddy 23 Lbs (10.5 kg)
Batere Bobot 25 lbs (11kg) LI 6 lbs (2.7)
Total Bobot (var. baterei) 48 (18.2 kg)
kacepetan 5.4 mi/j (8.6 km/j)
Fungsi Kontrol Manual Seamless Rheostat Cruise Control

Fungsi: Maju, Mundur, Kiri, Kanan, Stop Indikator Ngisi Daya Baterei

Power On/Off Port USB

Fungsi Timed Distance Advance (10,20,30 yard) Remote Control (rentang nganti 80 -100 yard)

Jarak / Range 12 km (20 km) / 27+ bolongan 36+ bolongan w / LI
Kemampuan Climbing 30 derajat
Maksimum Beban 77 lbs (35 kg)
Charger Input: 110-240V AC
Output: 12V/3A-4A DC Trickle Charger
Motor Daya: 2 x 200 Watt (400 Watt) 12V DC Listrik
Rodha Ngarep Airless, tapak karet, pangaturan tracking
Rodha mburi Diameter 12 3/8, Tanpa Udara, Tapak Karet, Mekanisme rilis cepet, Rakitan roda anti-tip
Sepur Pandu Wheel Drive mburi, Direct Drive, transmisi independen Dual, rasio Gear (17:1)
Pangaturan Ngatur Dhuwur
Bahan Aluminium / SS lan ABS
Cepak Warna Titanium Silver, Phantom Black, Arktik Putih
Aksesoris sing kasedhiya Pemegang Kartu Skor, Pemegang Piala, Pemegang Payung
Aksesoris Opsional Rain Cover, Sand Dispenser, GPS / Cell Phone Holder, Carry Bag, Jog
Warranty 1 Taun ing Parts lan Buruh
1 Taun ing Baterei SLA/2 Taun ing Baterei LI (pro-rata)
Packaging Kothak kardus, bantalan styrofoam Ukuran: 33 x 28 x 14 (84 x 71.1 x 36 cm) Bobot reged: 36 lbs (16 kg) w. Baterei LI

PANDUAN TROUBLESHOOTING

Caddy ora duwe daya • Priksa manawa baterei wis dipasang kanthi bener menyang cart lan plug timbal baterei ora rusak.
• Priksa manawa baterei wis kebak daya
• Pencet terus tombol daya paling sethithik 5 detik
• Priksa manawa timbal baterei disambungake menyang kutub sing bener (abang ing abang & ireng ing ireng)
• Priksa manawa tombol daya minangka papan sirkuit sing nyenengake (sampeyan kudu krungu klik)
Motor mlaku nanging roda ora muter • Priksa manawa gembong dipasang kanthi bener. Roda kudu dikunci.
• Priksa posisi rodha tengen lan kiwa. Roda kudu ana ing sisih sing bener
• Priksa pin poros wheel.
Caddy narik ngiwa utawa nengen • Priksa manawa rodha dipasang kanthi mantep ing poros
• Priksa yen loro motor mlaku
• Priksa kanggo trek ing lemah tingkat tanpa tas
• Priksa distribusi bobot ing tas golf
• Yen perlu nyetel ranging ing setir ngarep
Masalah masang gembong • Nyetel cepet release nyekel

cathetan: Bat-Caddy cadangan hak kanggo ngowahi / upgrade komponen sak model taun, supaya ilustrasi ing kita websitus, brosur, lan manual bisa uga rada beda karo produk nyata sing dikirim. Nanging, Bat-Caddy njamin yen spesifikasi lan fungsi bakal tansah padha utawa luwih apik tinimbang produk sing diiklanake. Aksesoris promosi uga beda-beda saka ilustrasi sing ditampilake ing kita websitus lan publikasi liyane.

Pitakon Kerep (FAQ)
Mangga dipriksa websitus ing http://batcaddy.com/pages/FAQs.html kanggo FAQs
Kanggo Dhukungan Teknis, hubungi salah sawijining Pusat Layanan utawa bukak
https://batcaddy.com/pages/TechTips.html Info kontak ing
http://batcaddy.com/pages/Contact-Us.html
Priksa kita websitus www.batcaddy.com

Bat-Caddy - logo

Dokumen / Sumber Daya

Bat-Caddy X8 Series Electric Golf Caddy [pdf] Manual pangguna
Bat-Caddy, X8 Series, Electric, Golf Caddy, X8 Pro, X8R

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.