Manual Panganggo Earbuds Nirkabel AUKEY EP-T25

Earbud Nirkabel AUKEY EP-T25

Matur nuwun kanggo tuku Earbud Wireless Wireless AUKEY EP-T25. Mangga waca manual pangguna iki kanthi tliti lan jaga kanggo referensi mbesuk. Yen sampeyan butuh
pitulung, hubungi tim dhukungan kanthi nomer model produk sampeyan.

Isi Paket

  • Earbuds Nirkabel Sejati
  • Kasus Ngisi daya
  • Telung Pasangan Kuping-kuping (S / M / L)
  • Kabel USB-A nganti C
  • user Manual
  • Quick Start Guide

Diagram Produk

Produk Liwatview

specifications

Earbuds
model EP-T25
Teknologi BT 5, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, AAC
Driver (saben saluran) Driver x 1mm 6mm / 0.24 "
Sensitivitas 90 ± 3DB SPL (ing 1kHz / 1mW)
Range frekuensi 20Hz - 20kHz
Impedance 16 ohm ± 15%
Jinis mikropon MEMS (chip mikropon)
Mikropon Sensitivitas -38dB ± 1dB (ing 1kHz)
Rentang Frekuensi Mikrofon 100Hz - 10kHz
Ngisi daya Wektu 1 jam
urip baterei Nganti jam 5
Tipe baterei Li-polimer (2 x 40mAh)
Operating Range 10m / 33ft
IP Rating IPX5
bobot 7g / 0.25oz (pasangan)
Kasus Ngisi daya
Ngisi daya Input DC 5V
Ngisi daya Wektu jam 1.5
Tipe baterei Li-polimer (350mAh)
Jumlah Earbuds Recharges Kaping 4 (pasangan)
bobot 28g / 0.99oz

Miwiti

Ngisi daya

Ngisi daya lengkap kasus pangisian daya sadurunge digunakake dhisik. Kanggo ngisi daya, sambungake kasus kasebut menyang pangisi daya USB utawa port pangisi daya nganggo kabel USB-A menyang C. Yen kabeh 4 lampu indikator pangisi daya LED warna biru, kasus kasebut wis kebak. Ngisi daya udakara udakara 1.5 jam, lan sawise diisi daya kanthi lengkap, kasus kasebut bisa diisi daya nganti earbuds kaping 4. Earbuds kudu disimpen ing kasus nalika ora digunakake. Nalika earbuds ngisi daya ing kasus kasebut (kanthi kasus kasebut ora diisi daya) lan kasus kasebut dibukak, indikator pangisi daya LED abang padhet. Nalika indikator abang dadi biru, earbuds bakal kebak.

ngisi

Nguripake / Pateni
Aktifake Bukak tutup casing pengisi daya utawa tutul terus panel sensitif tutul ing kaloro kupinge nganti 4 detik nalika dipateni
Pateni Tutup tutup kasus pangisi daya utawa tutul terus panel sing sensitif tutul ing rong earbuds sajrone 6 detik nalika urip
Ngetokake

Miwiti earbuds ing kasus iki:

  1. Bukak tutup kasus pengisian daya. Loro-lorone earbuds bakal diuripake kanthi otomatis lan saling nyambung
  2. Aktifake fungsi pasangan ing piranti sing pengin dipasangake karo earbuds
  3. Saka dhaptar piranti sing kasedhiya, temokake banjur pilih "AUKEY EP-T25"
  4. Yen kode utawa PIN dibutuhake kanggo dipasangake, ketik "0000"
Gunakake Biasa Sawise Masangake

Sawise earbuds wis sukses dipasangake karo piranti sampeyan, bisa uga
diuripake lan dipateni kaya ing ngisor iki:

  • Bukak tutup case sing diisi, banjur loro earbuds bakal diuripake lan
  • sambungake siji karo liyane kanthi otomatis
  • Kanggo mateni, lebokake earbuds ing kothak sing wis diisi banjur tutup,
  • lan dheweke bakal miwiti ngisi daya
Nggunakake Mung Earbud Kiri / Kanan

Miwiti earbuds ing kasus iki:

  1. Telpon kuping kiwa / tengen
  2. Uripake fungsi pasangan ing piranti sing pengin dipasangake karo earbud
  3. Saka dhaptar piranti sing kasedhiya, temokake banjur pilih "AUKEY EP-T25"
Cathetan
  • Yen sampeyan nguripake earbuds, otomatis bakal nyambung maneh menyang
  • piranti pasangan pungkasan utawa ketik mode pasangan yen ora ditemokake piranti pasangan
  • Kanggo mbusak dhaptar pasangan, tutul terus panel sensitif tutul ing kaloro kupinge nganti 10 detik sawise mateni kaloro earbud
  • Ing mode pasangan, earbuds bakal mati kanthi otomatis sawise 2 menit yen ora ana piranti sing dipasangake
  • Yen salah siji saka earbuds ora duwe output swara, lebokake loro earbuds menyang kothak sing diisi daya banjur gawanen metu maneh
  • Jangkauan operasi nirkabel yaiku 10m (33ft). Yen sampeyan ngluwihi kisaran iki, earbuds bakal medhot saka piranti sing dipasangake. Sambungan bakal digawe maneh yen sampeyan ngetik maneh nirkabel sajrone 2 menit. Earbuds bakal nyambung maneh kanthi otomatis menyang piranti sing dipasangake pungkasan. Kanggo nyambung
    nganggo piranti liyane, baleni langkah pasangan sadurunge

Kontrol & Indikator LED

Streaming Audio

Sawise dipasangake, sampeyan kanthi nirkabel bisa streaming audio saka piranti menyang earbuds. Musik kanthi otomatis bakal ngaso nalika sampeyan nampa telpon mlebu lan nerusake yen telpon rampung.

Puter utawa ngaso Tutul panel sensitif tutul ing salah siji earbud
Liwati trek sabanjure Tutul pindho panel sensitif tutul ing earbud tengen
Liwati trek sadurunge Tutul pindho panel sensitif tutul ing earbud kiwa
Nggawe Telpon
Njawab utawa mungkasi telpon Tutul pindho panel sensitif tutul ing salah siji earbud kanggo njawab utawa mungkasi telpon. Yen ana telpon mlebu liyane, tutul kaping pindho panel sensitif tutul ing salah siji earbud kanggo njawab telpon liya lan mungkasi telpon kaping pisanan; utawa demek terus panel sensitif tutul ing salah siji earbud sajrone 2 detik kanggo njawab telpon nomer loro lan nahan telpon pisanan
Nolak telpon mlebu Tutul terus panel sensitif tutul ing salah siji earbud sajrone 2 detik
Gunakake Siri utawa asisten swara liyane Nalika piranti disambungake, tutul kaping telu panel sensitif tutul ing salah siji earbud
Indikator Pengisian Daya LED status
Red  Ngisi daya kuping
 Blue  Earbuds wis kebak

FAQ

Earbuds wis urip, nanging ora nyambung karo piranti

Supaya earbuds lan piranti nggawe sambungan, sampeyan kudu nyelehake kaloro ing mode pasangan. Mangga tindakake pandhuan ing bagean Pasangan saka manual iki.

Aku wis nyambung earbuds karo smartphone nanging ora keprungu swarane

Priksa maneh level volume ing smartphone lan earbuds. Sawetara smartphone mbutuhake sampeyan nyiyapake earbuds minangka piranti output audio sadurunge audio bisa ditularake. Yen sampeyan nggunakake pamuter musik utawa piranti liyane, priksa manawa ndhukung Pro A2DPfile.

Swarane ora cetha banget utawa panelpon ora bisa ngrungokake swaraku kanthi cetha

Setel volume ing smartphone lan earbuds. Coba pindhah menyang smartphone sampeyan supaya ora bisa ngganggu utawa masalah sing gegandhengan karo nirkabel.

Apa kisaran nirkabel saka earbuds?

Jangkauan maksimal 10m (33ft). Nanging, kisaran nyata gumantung karo faktor lingkungan. Kanggo kinerja sing optimal, jaga supaya piranti sampeyan tetep nyambung ing kisaran 4m nganti 8m lan priksa manawa ora ana alangan utama (kayata tembok baja bertulang) ing antarane earbuds lan piranti sampeyan.

Earbuds ora bakal diuripake

Coba ngisi daya earbuds kanggo sawetara wektu. Yen earbuds isih ora aktif, hubungi tim dhukungan ing alamat email sing diwenehake ing Warranty & Dhukungan Pelanggan.

Earbuds aku sijine maneh ing kasus sing diisi daya, nanging earbuds isih nyambung

Kasus pengisian daya bisa uga ora bisa digunakake. Coba ngisi daya

Perawatan & Panganggone Produk

  • Supaya adoh saka cairan lan panas banget
  • Aja nggunakake kuping ing volume dhuwur kanggo wektu sing suwe, amarga bisa nyebabake kerusakan utawa gangguan pendengaran permanen

Jaminan & Dhukungan Pelanggan

Kanggo pitakon, dhukungan, utawa klaim garansi, hubungi kita ing alamat ing ngisor iki sing cocog karo wilayah sampeyan. Nyakup nomer pesenan Amazon lan nomer model produk.

Pesenan Amazon AS: [email dilindhungi]
Pesenan EU EU: [email dilindhungi]
Pesenan Amazon CA: [email dilindhungi]
Pesenan Amazon JP: [email dilindhungi]

* Elinga, AUKEY mung bisa nyedhiyakake layanan sawise adol kanggo produk sing dituku langsung saka AUKEY. Yen sampeyan wis tuku saka bakul liyane, hubungi langsung kanggo masalah layanan utawa garansi.

Pernyataan CE

Tingkat tenaga maksimal RF:
BT klasik (2402-2480MHz): 2.1dBm
Penilaian paparan RF wis ditindakake kanggo mbuktekake manawa unit iki ora bakal ngasilake emisi EM sing mbebayani ing ndhuwur level referensi kaya sing ditemtokake ing Rekomendasi Dewan EC (1999/519 / EC).

Ati-ati: RISIKO EKSPOSISEN Yen BATERI GANTI DENJEN JENIS sing BENER. KANGGO BATERI NGGUNKUL ING ING ARAH.

Tekanan swara sing gedhe banget saka earphone lan headphone bisa nyebabake gangguan pendengaran.

Manual Panganggo Earbuds Nirkabel AUKEY EP-T25

Hereby, Aukey Technology Co., Ltd. mratelakake manawa jinis peralatan radio (True Wireless Earbuds, EP-T25) tundhuk karo Direktif 2014/53 / EU.

lambang kabar

Wara-wara: Piranti iki bisa digunakake ing saben negara anggota Uni Eropa.

Piranti iki ngemot pemancar / penerima sing dibebasake lisensi sing tundhuk karo Inovasi, Ilmu Pengetahuan lan Pembangunan Ekonomi RSS sing dibebasake Kanada. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

  1.  Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan.
  2. Piranti iki kudu nampa gangguan, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake.

 

Manual Panganggo Earbuds Nirkabel AUKEY EP-T25 - Download [dioptimalake]
Manual Panganggo Earbuds Nirkabel AUKEY EP-T25 - download

Nggabungake obrolan

2 Komentar

  1. Aku wis nyambungake earbuds menyang telpon nanging tunas kiwa ora ana swara sing metu. Kuncup kuping uga rampung dipateni nalika earbud nengen dipasang maneh ing kothak lan mati. Kothak pengisi daya dikenani biaya.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.