Asteria - logoTeknologi Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor
user Manual

  1. Sensor Gravio Matrix Led minangka produk sing bisa nampilake gambar lan teknologi animasi 16 x 16 piksel. Iki ngirimake gambar adhedhasar teknologi transmisi nirkabel Zigbee, lan ing wektu sing padha, nggunakake mikrokontroler stm32 kanggo nampilake gambar lan animasi.
  2. Gravio Matrix Led nduweni tampilan sing prasaja banget. Mung ana 3 tombol, yaiku tombol sing cocog, ngalih layar, lan ngalih toggle sensor gravitasi.

ngarep
Asteria Technology Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor - ngarep

Asteria Technology Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor - Tombol PasanganTombol PasanganAsteria Technology Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor - Ngalih ngalih lan ngalih layarNgalih ngalih lan ngalih layar

Ngalih Ngalih

Nalika sampeyan nggunakake Gravio matrix mimpin, sampeyan bisa ngontrol apa matriks nggunakake gravitasi sensing kanggo muter gambar kanthi flipping saklar. Nalika saklar flipping ana ing sisih tengen, sensor gravitasi diuripake. Ing wektu iki, nalika sampeyan muter Gravio matriks mimpin, gambar bakal Tindakake rotasi, tansah madhep munggah; nalika saklar toggle ana ing sisih kiwa, sensor gravitasi dipateni, ora ketompo carane sampeyan muter matriks Gravio dipimpin, gambar ora bakal muter

layar Ngalih

layar ngalih bisa ngontrol ngalih layar.

Tombol pasangan

Yen sampeyan kudu ngirim gambar kanthi nirkabel menyang Gravio matrix led, sampeyan kudu nambahake menyang jaringan gateway Zigbee saiki. Nalika gateway diijini ngakses jaringan, penet terus tombol pasangan kanggo 5 detik, lan lambang Zigbee ing layar bakal kerlip. Ing wektu iki, bakal enggal ditambahake menyang jaringan gateway sampeyan. Sawise gabung karo jaringan, gambar Zigbee sing sumunar bakal ditampilake. Dilarang, ing wektu iki sampeyan bisa nransfer gambar utawa animasi liwat komputer host

Langkah-langkah akses jaringan: (misampkita nggunakake Gravio Receiver2)
Lebokake panrima Gravio menyang pc, Mac, utawa Linux, mbukak alat debugging serial, kayata sscom

Hex diketik: 00 00 03 00 00 AA (mbangun jaringan)
Terusake: 00 00 10 00 01 FF AA (Ngidini piranti nyambung menyang jaringan)
Ing wektu iki, penet terus tombol Gravio matrix sing dipimpin sajrone 5 detik nganti lambang Zigbee bakal sumunar.

Nalika gateway nampa informasi akses jaringan,

wangsulan: Asteria Technology Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor - gateway nampa

Nalika Gravio Matrix led ora normal, sampeyan bisa menet terus tombol kanggo 5 detik kanggo ngetik status akses jaringan sing cocog.

ngirim gambar

Asteria Technology Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor - ngirim gambar

Sampeyan kudu nyalin alamat mac Gravio Matrix Led ing kothak teks ing sisih ngisor (kotak teks alamat mac), banjur klik simpen
Lan sampeyan bisa milih rgb (klik mbukak rgb file) file saka komputer host banjur klik kirim , lan sawetara detik bakal ditampilake ing layar Gravio Matrix Led

ngirim animasi teks

Ing (masuk kothak teks)sampeyan bisa teks kurang saka 64bytes aksara Inggris lan ngirim menyang Gravio Matrix Led kanggo ditampilake ing layar, sampeyan mung perlu ngetik aksara ing kothak teks lan klik kirim.

Pernyataan Peringatan FCC
Owah-owahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut. Peralatan iki wis diuji lan ditemokake tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Part 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo menehi pangayoman sing cukup marang gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Peralatan iki ngasilake panggunaan lan bisa mancarake energi frekuensi radio lan, yen ora dipasang lan digunakake miturut pandhuane, bisa nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan ora bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan iki nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo panrima radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni lan nguripake peralatan kasebut, pangguna dianjurake kanggo nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan

Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

Kanggo njaga kepatuhan karo pedoman pajanan RF FCC, Peralatan iki kudu diinstal lan dioperasikake kanthi jarak minimal 20cm radiator ing awak: Gunakake mung antena sing diwenehake.

Dokumen / Sumber Daya

Asteria Technology Pte GML001Z Gravio CO2 Sensor [pdf] Manual pangguna
GML001Z, 2AT7Z-GML001Z, 2AT7ZGML001Z, GML001Z Gravio CO2 Sensor, Gravio CO2 Sensor

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.