Dokumen

AOSTIRMOTOR S18-1500W Electric Mountain Bike

AOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-PRODUCT

Gunakake & Pangopènan Tampilan

Tampilan LCD warna

In the state of power on,press the M button twice(time interval must be within 0.3S),the system will enter the menu parameter setting state,in this state,users can set the parameters, press M button twice again to quit setting state(time interval must be within 0.3S).

Padhang:

  1.  Munggah utawa mudhun
  2. 1-5 (Padhang)
  3.  Pilih, M Konfirmasi

Jam:

  1.  Munggah utawa mudhun
  2.  Year/Month/­Day/Hour/Min/Sec
  3.  Pilih, M Konfirmasi

sistem:

  1. Munggah utawa mudhun
  2.  Unit system—+Metric/lmperial Power system—+24V-72V/UBE Power indicate—+Percent Noltage Auto assist—+ON/OFF
  3.  Pilih, M Konfirmasi

Mati otomatis:

  1.  Munggah utawa mudhun
  2. 1-9(default value is 5 minutes)
  3.  Pilih, M Konfirmasi

Roda:

  1. Munggah utawa mudhun
  2. 16/18/20/22/24/26/ 27127. 5/28/29/30/31 / 32 inch
  3.  Pilih, M Konfirmasi

Setelan Advance:

  1. Munggah utawa mudhun
  2. default password is ‘1801’.
  3.  Pilih, M Konfirmasi

sandi:

  1.  Munggah utawa mudhun
  2.  default password is ‘0000’.
  3.  Pilih, M KonfirmasiAOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-2

Screen Direct:

  1. Munggah utawa mudhun
  2.  Ganti mode tampilan Y / X
  3.  Pilih, M Konfirmasi

metu

  • Nitih sepedha kanthi cara sing aman. Aja pencet utawa ngalahake tampilan.
  • Keep away from the bad environments when use, such as downpour, large snow­flakes and solarization.
  • Coba ora digunakake ing under-voltage kahanan.
  • The screen will gets dark along with the temperature reduction when temperature ° below -10 C. The screen will return to normal when the temperature rises again.

Gunakake & Pangopènan ControllerAOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-FIG-3

  1. Baris sambungan negatif batere
  2. Garis sambungan positif batere
  3. Baris fase
  4. Kawat cahya buntut
  5. Baris utama integral
  6. Garis sensor daya
  7.  Kabel plug Aula Motor

  1. Ati-ati aja nganti mlebu banyu ing kothak kontrol
  2. Nalika sepedha ora bisa digunakake: 1) Priksa sambungan kabel kontrol;
    1. Coba urip maneh utawa Ganti kontroler; 3) Hubungi kita nganggo email

Pangopènan Motor

  1. Mangga dipriksa integritas potongan motor kanthi rutin.
  2.  Mangga dipriksa integritas kabel sadurunge lan sawise nunggang.
  3.  Priksa integritas cangkang motor sadurunge lan sawise nunggang.
  4.  Aja nggunakake motor ing lingkungan sing ekstrim, lan aja nganti motor bisa mlaku ing banyu.
  5.  Yen sampeyan ngerteni yen tenaga listrik durung cukup, coba minggat saka sepeda lan aja meksa.

FAQ

  • Apa ana panggunaan listrik utawa pangukur batere ing sepeda?
    Ya, ana tampilan LCD layar wutuh. Uga ana pangukuran batere LED tambahan ing sisih sisih batere. 2x info!
  •  Apa ana switch kanggo nyegah ora sengaja diwiwiti?
    Ya, ana tombol urip / mati ing batere. Tuas rem uga standar karo saklar mandeg daya safety sing wis ana.
  • Kepiye cara ngunci lan apa sing bisa ditindakake supaya minimalake bisa dicolong?
  • Sepeda AOSTIRMOTOR duwe fitur anti-nyolong sing apik, kalebu rak batere sing ngunci kanthi kunci supaya sepeda aman, lan roda mburi sing dibuwang nyuda kemungkinan sing bisa dicolong.
  • Kunci U lan kunci kabel sing paling umum bisa digunakake ing Ebike AOSTIRMOTOR.
  • Apa udan bisa digunakake?
  • The components are all waterproof and work very well in wet conditions,
  • But we do not suggest to use our ebike in a rain day.
  • Disaranake sampeyan supaya sepeda tetep dipasang ing njero omah lan njaga supaya dheweke tetep ing kahanan sing garing.

Dokumen / Sumber Daya

AOSTIRMOTOR S18-1500W Electric Mountain Bike [pdf] Manual pangguna
S18-1500W, Electric Mountain Bike, Mountain Bike, Electric Bike, S18-1500W, Bike

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.