logo ankoLAYBACK UMBRELLA
STROLLER
months 0+
MANAWA INSTRUKSIFanko 43139781 Layback Umbrella Stroller -

PENTING!
KEEP THEM FOR FUTURE REFERENCE – READ CAREFULLY PLEASE READ THESE INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE USE AND KEEP THEM FOR FUTURE REFERENCE. THE CORRECT USE AND MAINTENANCE OF THIS PRODUCT ARE ESSENTIAL.
Images in the manual are for visual purposes only.
The actual product may vary slightly. The manufacturer reserves the right to change any specification or feature without prior notice.

Waca pandhuan iki kanthi tliti lan jaga supaya referensi mbesuk.
Keselamatan anak sampeyan bisa uga kena pengaruh yen sampeyan ora nuruti instruksi kasebut.
PÈNGET: Supaya ora cilaka utawa mati

  • TUTUSI INSTRUKSI MANUFACTURER ING KABEH.
  • TETAP APLIKASI BRAKES KAPAN STROLLER IKU STATISI.
  • NGAMALake Bocah-bocah ing wayah tuwa.
  • GOLEK ING KABEH BRAKES KAPAN KANGGO NGEJUT STRUKLER.
  • ORA NINGGALake Bocah-bocah sing ora nduwe.
  • ORA NGOMONG ANAK EKSTRA UTAWA BAG ING STROLLER INI.
  • PATETAN ANAK-ANAK CATETAN saka bagean sing Obah Yen sampeyan nyetel stroller, yen ora, bisa uga cilaka.
  • Priksa manawa sabuk pengaman diatur lan digunakake sawayah-wayah.
  • A harness can form loops that may be a strangulation hazard. Never leave harness straps connected when not fitted to a child in the stroller.
  • Priksa kereta dorong wis dipasang kanthi bener lan kabeh kunci safety dipasang sadurunge dilebokake bocah ing kereta dorong, yen ora, bisa uga cilaka.
  • Aja nyoba nggawa stroller karo bocah ing njero bocah.
  • Bobot bocah sing nggunakake stroller iki ora luwih saka 15kg.
  • Stroller ora cocog kanggo mlaku utawa skating.
  • Priksa latch panyimpenan ditrapake sadurunge ngangkat lan nggawa stroller.
  • Aja nganti bocah ngadeg ing produk kasebut.
  • Do not use the stroller near an open fire, barbecue, or exposed flame.
  • Gunakake mung aksesoris sing diwenehake dening pabrikan, lan disetujoni kanggo digunakake nganggo stroller.
  • Barang sing digawa ing kranjang ora ngluwihi 2kg.
  • Barang sing digawa ing kanthong ora ngluwihi 2kg.
  • Avoid placing the stroller on parquetry, linoleum, or carpet floors as wheels may cause stains.
  • The stroller is designed for use on flat and gently sloping surfaces and may be unstable on higher sloping and uneven surfaces. Extra care is needed on steep slopes to prevent the stroller from tipping over.
  • Ati-ati yen stroller digunakake ing tangga utawa eskalator.
  • Aja ninggalake anak sampeyan kena srengenge. Kanopi utawa hood ing produk iki ora bakal nglindhungi anak sampeyan saka sinar srengenge sing mbebayani.
  • Ati-ati nalika mbongkar lan nalika dirakit.
  • Buwang kabeh bahan pengepakan kanthi saksama sawise dirakit.
  • Bagean tambahan utawa panggantos mung kudu dipikolehi saka pabrikan utawa distributor.
  • Aja ngganti bagean.

KOMPONEN

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 1

KANGGO MBUKA STROLLER
PÈNGET:

  • Amarga kudu ngleksanani nalika nglempit, ngencengi, utawa ngatur striker kanggo nyegah entri driji / awak utawa nyandhet.
  • KEEP CHILDREN AWAY FROM THE STROLLER WHEN FOLDING OR UNFOLDING.
  1. Ngeculake selokan panyimpenan.
    Deleng Gambar 1
  2. Lift the handle upwards away from the front legs. Continue this action until the frame is fully open.
    Deleng Gambar 2anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 2
  3. Press down the primary lock (a) firmly into the locked position. The secondary lock (b) will be.
    automatically engaged. See Figure 3anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 3RUANG DEWAN DEPAN
  4. Make sure the front wheels are in the correct direction for assembly.
    Gambar 4a - Arah sing bener.
    Gambar 4b - Arah sing salah.
    Push the wheels upwards to the front legs until they click into position in the correct direction. See Figure 4aanko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 4REM
  5. To apply the brakes, press down firmly on the brake pedals. Ensure that both brakes have fully engaged in each wheel. See Figure 5A
    Kanggo ngeculake rem, angkat pedal rem nganti rem kabeh wis ilang kabeh rodhane.
    Deleng Gambar 5Banko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 5peringatan 2PÈNGET:
    TETAP APLIKASI BRAKES KAPAN STROLLER IKU STATISI.
    KANOPI
  6. Attach both plastic clips of the canopy to the stroller frame at the location just below the side grip fastening tabs, then attach the grip fastening tabs together.
    Deleng Gambar 6a
    Bukak kanopi kanthi nutupi kanopi menyang ngarep.
    Deleng Gambar 6banko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 6KANGGO GAMPANG GOLEK LAN BASKET
  7. Check and ensure the straps at the back of the seat and basket are attached to the back frame of the stroller by press studs.
    Deleng Gambar 7anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 7Kanggo nyetel bali
  8. This stroller has an adjustable backrest.
    ●Release the string at the back of the backrest to recline the seating position.
    Deleng Gambar 8
    ●Tighten the string and lift the backrest to select a more upright seating position.anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 8AWAS: Do not adjust the backrest while your child is in the stroller.

    KANGGO KESELAMATAN

  9. Kanggo ngamanake bocah ing sabuk, dorong tali gesper tali pundhak menyang omah gesper sabuk.
    Push buckles prongs (A) + (B) menyang omah gesper nganti langsung dipasang.
    Adjust slider (C) to ensure a snug fit for your child. Repeat for the other side and also for the shoulder straps. After making adjustments to the seat, always readjust the harness.
    Deleng Gambar 9anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 9AWAS: Always adjust the harness when changing the seating position of the child.
    peringatan 2PÈNGET:
    ● USE THIS HARNESS AT ALL TIMES.
    ● HARNESS CAN FORM LOOPS THAT MAY POSE A STRANGULATION HAZARD. NEVER LEAVE THE HARNESS CONNECTED WHEN NOT FITTED TO A CHILD IN THE STROLLER.
    TAPAN TAPAK
  10. Tali pengikat tangan disedhiyakake ing sacedhake cekelan gagang. Geser tangan liwat loop tali tether kapan nggunakake stroller. Mung copot tangan sampeyan saka daur ulang tali tether nalika rem dipasang ing rodhane dorong.
    Deleng Gambar 10anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 11peringatan 2 PÈNGET:
    NGGUNAKAN TAPI KABUPATEN KANGGO STOP STROLLER KANGGO GOLEK.
    TO FOLD STROLLER
    CATETAN – Check the following before folding the stroller
    ●The backrest is in its full upright position.
    ●The canopy is retracted.
    ●All brakes have been applied.
    ●All accessories have been removed.
  11. Lift the primary lock (a) upwards and then press down the secondary lock (b).
    Deleng Gambar 11 
    Push gagang maju kanggo lempitan stroller.
    Continue this action until the lock is engaged.

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 12anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 13

peringatan 2 PÈNGET:

  • Amarga kudu ngleksanani nalika nglempit, ngencengi, utawa ngatur striker kanggo nyegah entri driji / awak utawa nyandhet.
  • KEEP CHILDREN AWAY FROM THE STROLLER WHEN FOLDING OR UNFOLDING.

KARANGAN lan TINDAK

Priksa produk sadurunge dipasang lan sacara periodik sajrone digunakake. Aja nggunakake produk iki yen ana fastener, sendi, utawa bagean sing rusak.
Bagéan plastik lan logam: Ngilangke nganggo iklanamp kain.
Kain sing bisa dicopot lan ora dicopot: Ngilangke resik nganggo iklanamp kain. Aja gawe bledug. Aja wesi. Aja garing resik anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 14.
Aja nggunakake bantalan kasar, pemutih, utawa pembersih rumah tangga sing kuwat.
Garing ing iyub-iyub sadurunge digunakake lan hindari panas lan sinar srengenge langsung.
Garing rapi sadurunge disimpen.
Tansah disimpen ing papan sing resik lan garing.
Kadhangkala ngresiki lan pelumasi roda lan poros kanthi minyak pelincir ringan.

© KMART AUSTRALIA LIMITED
KANGGO AU / NZ: IMPORT TO STORES KMART IN AUSTRALIA LAN ZEALAND BARU.
KMART AUSTRALIA - ROAD SPRINGVALE 690, MULGRAVE, VIC 3170 AUSTRALIA.
KMART NEW ZEALAND - PEJABAT DAERAH C / O STOR KMAP PAPATOETOE,
HUNTERS PLAZA, ROAD SELATAN HEBAT, PAPATOETOE, AUCKLAND, ZEALAND BARU.

KUNCI: 43-139-718
MADU ING KINA

Dokumen / Sumber Daya

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller [pdf] Instruksi Manual
43139781, Layback Umbrella Stroller, 43139781 Layback Umbrella Stroller

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.