logo ankoMenara Kucing XL

anko 43072910 Cat Tower XL

Paragraf

anko 43072910 Cat Tower XL- Isianko 43072910 Cat Tower XL- Isi 2

Instructions

Langkah 1.
Meneng Papan ngisor (No.1 x1) kanggo omah kucing (No.2 x1) nggunakake tombol hex lan meneng (B x 1). Meneng loro cagak (No.9 x 1 & No.10 x 1) menyang Papan ngisor nggunakake tombol hex lan ngawut-awut (A x 2). Lebokake sekrup (C x 2) menyang ndhuwur kutub (No.9 x 1 & No.10 x 1).anko 43072910 Cat Tower XL- Langkah 1Langkah 2.
Cagak meneng (No.12 x 2) menyang omah kucing (No.2 x 1) nggunakake tombol hex lan ngawut-awut (A x 2). Lebokake sekrup (C x 2) menyang kutub (No.12 x 2).

anko 43072910 Cat Tower XL- Langkah 2Langkah 3.
Selehake Papan tengah (No.3 x 1) ing. Sekrup papat kutub (No.9 x 1 & No.10 x 1 & No.11 x 1 & No.12 x 1) ing sekrup C, banjur lebokake sekrup (C x 3) menyang kutub (No.9 x 1 & No.10 x 1& No.12 x 1). Deleng gambar ing ngisor iki.anko 43072910 Cat Tower XL- Langkah 3

Langkah 4.
Papan bunder sekrup (No.4 x 1) ing sekrup C. Pasang amben pet tengah (No.8 x 1) ing kutub (No.12 x 1), kutub sekrup (No.12 x 1) ing sekrup C, pasang meneng (C x 1) menyang kutub (No.12 x 1).anko 43072910 Cat Tower XL- Langkah 4

Langkah 5.
Pasang papan ndhuwur (No.6 x 1). Meneng telung cagak (No.11 x 1 & No.13 x 1 & No.14 x 1) ing meneng C minangka kapacak ing ngisor iki.anko 43072910 Cat Tower XL- Langkah 4

Langkah 6.
Pasang papan ndhuwur (No.6 x 1). Meneng ndhuwur kothak pet amben (No.7 x 2) ing cagak (No.13 x 1 & No.14 x 1), meneng Papan babak (No.4 x 1) ing kutub (No.11 x 1). Nggunakake tombol Hex lan meneng (B x 1) kanggo meneng-top Papan (No.6 x 1) bebarengan karo house kucing babak (No.5 x 1).

anko 43072910 Cat Tower XL- Langkah 6

PÈNGET: Dolanan ingon - Ora kanggo bocah.
Tanggung jawab saka pemilik pet yen dolanan iki cocog karo gaya dolanan kewan kewan kasebut.
Ora ana dolanan kewan sing ora bisa dirusak lan bisa rusak sajrone dolanan.
Kanggo safety kewan ingon, priksa kanthi rutin lan copot yen rusak.
Tansah ngawasi pet nalika dolanan.

Dokumen / Sumber Daya

anko 43072910 Cat Tower XL [pdf] Instruksi
43072910, Cat Tower XL

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.