anko 43058150 Kompresor Udara User Manual
anko 43058150 Kompresor Udara

Kompresor 12V iki wis dirancang kanggo inflating mobil, kafilah, ban motor, olahraga lan camping peralatan. Waca pandhuan pangguna kanthi ati-ati lan gunakake kompresor mung miturut pandhuan kasebut.

Ati-ati keamanan

  • Tetep metu saka tekan Anak.
  • Buang bahan bungkus. Foil plastik lan/utawa tas bisa dadi dolanan mbebayani kanggo bocah-bocah
  • Priksa fungsi piranti sadurunge saben nggunakake.
  • Aja ngluwihi meksa maksimum allowable kanggo inflatable.
  • Aja ninggalake kompresor tanpa dijaga nalika nggarap.
  • Aja nggunakake kompresor terus-terusan luwih saka 5 menit; supaya adhem nganti 15-30 menit. Kompresor bisa dadi panas banget utawa rusak yen ditinggalake nganti suwe.
  • Pembacaan gauge tekanan kira-kira → periksa tekanan nggunakake pengukur tekanan sing dikalibrasi.
  • Gunakake kompresor mung nganggo 12V DC (contone, soket korek rokok 12V ing mobil, input AC 230V / adaptor output 12V DC, lsp).
  • Piranti iki ora ditrapake kanggo digunakake dening wong (kalebu bocah-bocah) kanthi kemampuan fisik, sensorik utawa mental sing suda, utawa kurang pengalaman lan ilmu, kajaba yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan alat kasebut dening wong sing tanggung jawab kanggo safety.
  • Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora main karo alat kasebut.
  • Piranti kasebut mung kudu diwenehake kanthi aman kanthi volume luwih murahtage cocog karo tandha ing prabot.

Produk Liwatview

Produk Liwatview
Produk Liwatview

  1. Selang udara karo nozzle Valve
  2. 12V DC adaptor
  3. Ganti ON / OFF
  4. Pengukur tekanan
  5. Extension inflate tabung
  6. Lampu LED
  7. Aksesoris nozzle

Catetan: Saklar kanggo lampu LED lan kompresor udara nduweni cetakan sing beda. Waca Ngisor.

Ngalih kanggo lampu LED

data Technical

Power Source: DC 12 volt Dawane selang udara 60cm
Konsumsi saiki: 15 Ampsadèrèngipun bobot 1.8KGS
Tekanan udara maksimal 150PSI dimensi H13.7 x W23.0 x D9.0 cm
Extension inflate tube: 2 meter Panjang kabel 2.6 meter
Duration 10 mins

Gunakake

Inflating mobil, karavan, ban motor karo katup peralatan:

  1. Jepit nozzle katup (1) menyang katup untu sekrup ban. Perlu tabung ekstensi? -Sambungake pipa ireng karo siji mburi tabung extension, lan banjur nyambungake nozzle online ing mburi tabung extension karo tutup waos meneng ban.
  2. Pasang adaptor 12 V (2) ing soket korek rokok 12V DC ing mobil sampeyan.
  3. Pencet saklar ON/OFF (3), uripake kompresor.
  4. Nalika inflating, nonton gauge (4) rapet lan mungkasi motor nalika meksa dianjurake pabrikan wis ngrambah, mateni kompresor.
  5. Copot nozzle katup lan periksa maneh tekanan nggunakake pengukur tekanan sing dikalibrasi.

Inflating obyek inflatable liyane

Adaptor sing disedhiyakake ing paket wis dirancang kanggo macem-macem tujuan (contone, bal Inflating, tikar, lsp.)

  1. Pilih aksesoris sing cocog (7) lan sekrup menyang nozzle tutup (1).
  2. Pasang adaptor 12V (2) ing soket korek rokok 12V DC ing mobil sampeyan.
  3. Pencet saklar ON/OFF (3), uripake kompresor.
  4. Nalika inflating, nonton gauge (4) rapet lan mungkasi motor nalika meksa dianjurake pabrikan wis ngrambah, mateni kompresor.
  5. Copot nozzle tutup lan adaptor

Reresik lan Panyimpenan

  • Resik piranti mung nganggo kain sing rada lembab. Aja nggunakake pelarut utawa deterjen sing atos.
  • Simpen kompresor ing lingkungan garing lan bebas bledug.

 

Dokumen / Sumber Daya

anko 43058150 Kompresor Udara [pdf] Manual pangguna
43058150, Kompresor Udara

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.