AJAX - Logo

StreetSiren User Manual
Dianyari tanggal 12 Januari 2021

AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Siren - tutup

StreetSiren minangka piranti tandha ruangan nirkabel kanthi volume swara nganti 113 dB. Dilengkapi pigura LED padhang lan baterei wis diinstal, StreetSiren bisa cepet diinstal, nyiyapake, lan operate autonomously nganti 5 taun.
Nyambung menyang sistem keamanan Ajax liwat protokol radio Jeweller aman, StreetSiren komunikasi karo hub ing kadohan nganti 1,500 m ing baris saka ngarsane.
Piranti kasebut disetel liwat aplikasi Ajax kanggo iOS, Android, macOS, lan Windows. Sistem ngandhani pangguna kabeh acara liwat kation kabar push, SMS, lan telpon (yen diaktifake).
StreetSiren makaryakke karo hub Ajax mung lan ora ndhukung sambungan liwat uartBridge utawa modul integrasi ocBridge Plus.
Sistem keamanan Ajax bisa disambungake menyang stasiun monitoring pusat perusahaan keamanan.
Tuku sirine dalan StreetSiren

Unsur fungsional

AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Siren - Unsur fungsional

  1. Bingkai LED
  2. Indikator cahya
  3. Buzzer sirine ing mburi jaring logam
  4. Panel lampiran SmartBracket
  5. Terminal sambungan sumber daya eksternal
  6. QR code
  7. Tombol urip / mati
  8. Panggonan xing panel SmartBracket karo meneng

Prinsip Operasi

StreetSiren kanthi signifikan nambah efisiensi sistem keamanan. Kanthi kemungkinan dhuwur, sinyal weker sing banter lan indikasi cahya cukup kanggo narik kawigaten para tetanggan lan nyegah penyusup.
Sirine bisa dideleng lan dirungokake saka adoh amarga buzzer lan LED sing padhang. Yen wis dipasang kanthi bener, angel dibuwang lan mateni sirene sing diuripake: awake kuwat, jaring logam nglindhungi buzzer, catu daya kanthi otonom, lan tombol urip / mati dikunci sajrone weker.
StreetSiren dilengkapi ingamptombol er lan akselerometer. Ing tampTombol er dipicu nalika awak piranti dibukak, lan accelerometer diaktifake nalika ana wong nyoba mindhah utawa ngeculake piranti kasebut.
Nyambungake

Sadurunge miwiti sambungan:

  1. Sawise pandhuan pangguna hub, instal aplikasi Ajax. Gawe akun, tambah hub, lan gaweyan paling ora siji kamar.
  2. Uripake hub lan priksa sambungan internet (liwat kabel Ethernet lan / utawa jaringan GSM).
  3. Priksa manawa hub kasebut ora nganggo gegaman lan ora nganyari kanthi mriksa status ing aplikasi Ajax.

Mung pangguna sing duwe hak administrator bisa masangake piranti karo hub

Masangake piranti karo hub:

  1. Pilih Tambah Piranti ing aplikasi Ajax.
  2. Jeneng piranti, pindai utawa ketik kode QR (sing ana ing awak detektor lan bungkus), banjur pilih kamar ing lokasi.
    AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Siren - Masangake piranti karo hub
  3. Tutul Tambah - mundur total bakal diwiwiti.
  4. Urip piranti kanthi nyekel tombol daya nganti 3 detik.
    AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Sirene - Masangake piranti karo hub 2

Tombol urip / mati dipasang ing awak sirine lan cukup kenceng, sampeyan bisa nggunakake obyek padhet tipis kanggo menet.

Kanggo ndeteksi lan masangake, piranti kasebut kudu ana ing jangkoan jaringan nirkabel hub (ing obyek sing padha dilindhungi). Panjaluk sambungan ditularake brie y: ing wayahe ngalih ing piranti.
StreetSiren mati kanthi otomatis sawise ora nyambung menyang hub. Kanggo nyoba maneh sambungan, sampeyan ora kudu mateni. Yen piranti wis diutus menyang hub liyane, mateni banjur tindakake prosedur pasangan standar.
Piranti sing disambungake menyang hub katon ing dhaptar piranti ing aplikasi kasebut. Nganyari status detektor ing dhaptar gumantung saka interval ping piranti sing disetel ing setelan hub (nilai gawan 36 detik).
Elinga yen mung 10 sirene sing bisa nyambung menyang siji hub

Serikat

  1. piranti
  2. StreetSiren
parameter Value
Suhu Suhu piranti sing diukur ing prosesor lan bakal ganti kanthi alon-alon
Kekuatan Sinyal Jeweler Kekuwatan sinyal ing antarane hub lan piranti
sambungan Status sambungan antarane hub lan piranti
Ngisi Baterai Tingkat batere piranti. Rong negara kasedhiya:
• ОК
• Baterei kosong
Cara ngisi daya batere ditampilake ing aplikasi Ajax
Lid Ing tampnegara tombol er, sing menehi reaksi ing bukaan awak piranti
Dursasana Liwat ReX Nampilake status nggunakake extender range ReX
Daya Eksternal Negara sumber daya eksternal
Volume Weker Tingkat volume yen ana weker
Duration Weker Durasi swara weker
Tandha yen Dipindhah Negara weker alarm
Indikasi LED Negara indikasi mode bersenjata
Beep Nalika Sanjata / Ngalundur Negara pratondo mode keamanan ganti
Bip nalika tundha Entri / Exit Kahanan telat nyepetake arming / disarming
Volume Beep Tingkat volume beeper
firmware Sirene e versi
ID Piranti Identitas piranti

Setelan

  1. piranti
  2. StreetSiren
  3. Setelan
setting Value
First Jeneng piranti, bisa diowahi
kamar Milih kamar virtual sing diwenehake piranti
Alarm ing Mode Grup Milih klompok keamanan sing diwenehake sirine. Yen ditugasake menyang grup, sirine lan indikasi kasebut ana gandhengane karo weker lan kedadeyan klompok iki. Ora preduli saka klompok sing dipilih, sirine bakal nanggapi Night  aktivasi lan weker mode
Volume Weker Milih salah siji saka telung level volume *: saka 85 dB - paling endhek nganti 113 dB - paling dhuwur
* level volume diukur kanthi jarak 1 m
Durasi Weker (detik) Ngatasi wektu weker sirene (saka 3 nganti 180 detik saben weker)
Weker yen Dipindhah Yen aktif, akselerometer bakal menehi reaksi utawa obah saka ndhuwur
Indikasi LED Yen diaktifake, sirine LED kedhip kaping 2 detik nalika sistem keamanan dipenjara
Beep Nalika Sanjata / Ngalundur Yen diaktifake, sirine nuduhake nyepetake lan nglucuti senjata kanthi kisut pigura LED lan sinyal swara cendhak
Bip nalika tundha Entri / Exit Yen diaktifake, sirine bakal tundha bip (kasedhiya saka 3.50 versi FW)
Volume Beep Milih level volume sirep sirip nalika menehi kabar babagan senjata / penyelundupan senjata utawa telat
Tes Volume Miwiti tes volume sirine
Tes Kekuatan Sinyal Jeweler Ngalih piranti menyang mode tes kekuatan sinyal
Tes Attenuasi Ngalih sirine menyang mode test fade sinyal (kasedhiya ing piranti karo versi firmware 3.50 lan luwih anyar)
Anggota Guide Mbukak Pandhuan Pangguna sirene
Copot Piranti Medhot sambungan sirine saka hub lan mbusak setelan

Nyetel pangolahan alarm detektor

Liwat aplikasi Ajax, sampeyan bisa nggawe weker detektor sing bisa ngaktifake sirine. Iki bisa bantuan kanggo supaya kahanan nalika sistem keamanan noti
Weker detektor LeaksProtect utawa weker piranti liyane. Parameter disetel ing setelan detektor utawa piranti:

  1. Mlebu menyang aplikasi Ajax.
  2. Bukak Piranti  menu.
  3. Pilih detektor utawa piranti.
  4. Menyang setelan lan atur paramèter sing dibutuhake kanggo ngaktifake sirine.

Setelan tamper respon weker

Sirine bisa nanggepi tamper alarm piranti lan detektor. Pilihan kasebut dipateni kanthi gawan. Elinga yen tamper bereaksi kanggo bukaan lan nutup awak sanajan sistem kasebut ora bersenjata!

Apa ingamper
Kanggo sirine nanggapi tamper micu, ing aplikasi Ajax:

  1. Bukak Piranti menu.
  2. Pilih hub banjur pindhah menyang setelan 
  3. Pilih menu Layanan.
  4. Bukak Setelan Sirine.
  5. Aktifake Tandha nganggo sirine yen hub utawa tutup detektor mbukak pilihan.

Nyetel respon kanggo mencet tombol gupuh ing aplikasi Ajax

Sirine bisa nanggapi tombol pencet ing aplikasi Ajax. Elinga yen tombol gupuh bisa dipencet sanajan sistem kasebut ora nganggo senjata!
Kanggo sirine nanggapi penet tombol gupuh:

  1. Menyang piranti menu.
  2. Pilih hub banjur pindhah menyang setelan 
  3. Pilih Service menu.
  4. menyang Setelan Sirine.
  5. Ngaktifake Tandha karo sirine yen tombol gupuh ing app ditekan pilihan.

Nyetel pratelan sirine sawise weker

AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Siren - Nyetel sirine sawise-weker indikasi

Sirine bisa ngandhani babagan pemicu ing sistem bersenjata kanthi indikasi LED.

Fungsi kasebut minangka nderek:

  1. Sistem kasebut nyathet weker.
  2. Sirine muter weker (durasi lan volume gumantung saka setelan).
  3. Sudut tengen ngisor bingkai LED sirine kedhip kaping pindho (udakara sepisan saben 3 detik) nganti sistem dilucuti.

Thanks kanggo fitur iki, pangguna sistem lan patroli perusahaan keamanan bisa ngerti manawa ana alarm.
Indikasi alarm sawise sirine ora bisa digunakake kanggo detektor sing aktif, yen detektor kasebut dipicu nalika sistem diluncurake.

Kanggo ngaktifake indikasi alarm sawise sirine, ing aplikasi Ajax PRO:

  1. Pindhah menyang setelan sirine:
    • Hub → Setelan  → Layanan → Setelan Sirene
  2. Nemtokake acara apa sing bakal dilaporake sirine kanthi kedhip kaping pindho sadurunge sistem keamanan dilucuti:
    • Weker sing dikonfirmasi
    • Weker sing durung dikonfirmasi
    • Bukak tutup
  3. Pilih sirine sing dibutuhake. Bali menyang Setelan Sirene. Parameter sing disetel bakal disimpen.
  4. Klik Mbalik. Kabeh nilai bakal ditrapake.
    StreetSiren karo e versi 3.72 lan mengko ndhukung fungsi iki.

pratondo

Event pratondo
weker Ngirim sinyal akustik (durasine gumantung karo setelan) lan pigura LED sumunar abang
Alarm dideteksi ing sistem bersenjata (yen indikasi sawise alarm diaktifake) Pigura LED sirine kedhip abang kaping pindho ing pojok tengen ngisor kira-kira saben 3 detik nganti sistem disarmed.
Indikasi diuripake sawise sirine wis rampung muter sinyal weker coned ing setelan
Nguripake Bingkai LED kedhip sepisan
Pateni Bingkai LED murup 1 detik, banjur kedhip telu
Registrasi gagal Bingkai LED kedhip 6 kaping ing pojok banjur pigura kabeh kedhip 3 kaping lan sirine dipateni
Sistem keamanan bersenjata (yen indikasi diaktifake) Bingkai LED kedhip siji wektu lan sirine ngetokake sinyal swara cekak
Sistem keamanan dilucuti
(yen indikasi diaktifake)
Bingkai LED kedhip kaping pindho lan sirine ngetokake loro sinyal swara cekak
Sistem kasebut bersenjata
(yen indikasi aktif)
Ora ana pasokan listrik eksternal
• LED ing pojok tengen ngisor murup kanthi ngaso 2 detik
Daya eksternal disambungake
Yen versi perangkat kukuh 3.41.0 utawa luwih dhuwur: LED ing pojok tengen ngisor terus-terusan
Yen versi perangkat kukuh luwih murah tinimbang 3.41.0: LED ing pojok tengen ngisor murup karo ngaso 2 detik
Baterene entek Sudut pigura LED murup lan mati nalika sistem bersenjata / dilucuti, weker mati, yen dismounting utawa
bukaan ora sah

Tes Kinerja

Sistem keamanan Ajax ngidini nindakake tes kanggo mriksa fungsi piranti sing disambungake.
Tes ora langsung diwiwiti nanging sajrone 36 detik nalika nggunakake setelan standar. Wektu test wiwitan gumantung ing setelan saka wektu polling detector (ing setelan menu Jeweller ing setelan hub).

Tes Level Volume
Tes Kekuatan Sinyal Jeweler
Tes Attenuasi

Nginstal

Lokasi sirine gumantung remoteness saka hub, lan alangan ngalang-alangi transmisi sinyal radio: tembok, obyek ge.

Priksa kekuwatan sinyal Jeweler ing lokasi instalasi

Yen tingkat sinyal kurang (siji bar), kita ora bisa njamin operasi stabil saka detector. Njupuk kabeh langkah sing bisa kanggo nambah kualitas sinyal. Paling ora, mindhah detektor: malah 20 cm shift bisa signiove kualitas reception sinyal.
Yen detektor duwe kekuwatan sinyal sing kurang utawa ora stabil sanajan wis pindhah, gunakake a Rex range sinyal radio ReX
StreetSiren dilindhungi saka bledug / lembab (kelas IP54), tegese bisa diselehake ing njobo. Dhuwur instalasi sing disaranake 2.5 meter lan luwih dhuwur. Dhuwur kaya ngono ngalangi akses menyang piranti kanggo wong sing mlebu.
Nalika nginstal lan nggunakake piranti, tindakake aturan keamanan listrik umum kanggo peralatan listrik, uga syarat-syarat tumindak hukum peraturan babagan keamanan listrik.
Dilarang banget kanggo mbongkar piranti miturut voltage! Aja nggunakake piranti nganggo kabel listrik sing rusak.

soyo tambah

Sadurunge masang StreetSiren, priksa manawa sampeyan wis milih lokasi sing optimal lan tundhuk karo pandhuan manual iki!

AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Sirene - Mounting

Proses instalasi

  1. Yen sampeyan arep nggunakake sumber daya external (12 V), ngebor bolongan kanggo kabel ing SmartBracket. Sadurunge instalasi, priksa manawa ana kabel
    insulasi ora rusak!
    Sampeyan kudu ngebor bolongan ing panel sing dipasang kanggo ngeterake kabel catu daya eksternal.
  2. Ndandani SmartBracket menyang permukaan kanthi sekrup bundled. Yen nggunakake sembarang hardware masang liyane, priksa manawa padha ora ngrusak utawa deform ing
    panel.
    AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Siren - Proses instalasi Nggunakake tape adesif pindho sisi ora dianjurake kanggo sementara utawa permanen
  3. Sijine StreetSiren ing panel SmartBracket lan nguripake searah jarum jam. Ndandani piranti kanthi sekrup. Ndandani sirine kanggo panel karo meneng ndadekake
    dio mbusak piranti kanthi cepet.

Aja nginstal sirine:

  1. cedhak obyek logam lan pangilon (bisa ngganggu sinyal RF lan nyebabake ilang);
  2. ing panggonan padha swarane bisa mu
  3. cedhak saka 1 m saka hub.

maintenance

Priksa kemampuan operasional StreetSiren kanthi rutin. Ngresiki awak sirine saka bledug, laba-laba web, lan bahan cemar liyane nalika katon. Gunakake serbet garing sing alus sing cocog karo peralatan teknologi.
Aja nggunakake bahan kimia sing ngemot alkohol, aseton, bensin, lan pelarut aktif liyane kanggo ngresiki detektor kasebut.
StreetSiren bisa operate nganti 5 taun saka baterei sing wis diinstal (kanthi interval ping detektor 1 menit) utawa kira-kira 5 jam konstan.
sinyal karo buzzer. Nalika baterei kurang, sistem keamanan noti pangguna, lan sudhut pigura LED lancar murup lan metu nalika arming / disarming utawa nalika weker mati, kalebu dismounting utawa mbukak ora sah.

Suwene piranti Ajax dioperasikake ing batere, lan apa sing mengaruhi iki

Panggantos Baterei

Spek tek

Jenis noti Swara lan cahya (LED)
Notiolum swara 85 dB nganti 113 dB ing jarak 1 m
(luwes)
Frekuensi operasi saka pengumuman piezo 3.5 ± 0.5 kHz
Perlindhungan supaya ora mudhun Accelerometer
Pita frekuensi 868.0 – 868.6 MHz utawa 868.7 – 869.2 MHz
gumantung ing wilayah dodolan
kompatibilitas Makaryakke karo kabeh Ajax, lan hub range extenders
Daya output RF maksimal Nganti 25 mW
Modulasi sinyal GFSK
Jangkauan sinyal radio Nganti 1,500 m (ana alangan sing ora ana)
Power supply 4 × CR123A, 3 V
urip baterei Nganti taun 5
Pasokan eksternal 12 V, 1.5 A DC
Tingkat proteksi awak IP54
Cara instalasi Ing njero ruangan / ruangan
Range suhu operasi Saka -25 ° to nganti + 50 °
asor operasi Nganti 95%
Sakabèhé dimensi 200 × 200 × 51 mm
bobot 528 g
Certification Keamanan Kelas 2, Kelas Lingkungan III tundhuk karo syarat EN 50131-1, EN 50131-4, EN 50131-5-3

Set Lengkap

  1. StreetSiren
  2. Panel pemasangan SmartBracket
  3. Baterei CR123A (wis diinstal) - 4 pcs
  4. Kit instalasi
  5. Quick Start Guide

Warranty

Garansi produk "Perusahaan MANUSIA TERBATAS" AYAX SYSTEMS "sah 2 taun sawise tuku lan ora ditrapake kanggo batere sing wis diinstal.
Yen piranti ora bisa digunakake kanthi bener, sampeyan kudu t service — ing setengah saka kasus, masalah technical bisa ditanggulangi mbatalake!

Teks lengkap babar pisan

Agreement Panganggo
Dhukungan teknis:
[email dilindhungi]

Dokumen / Sumber Daya

AJAX 7661 StreetSiren Wireless Outdoor Sirene [pdf] Manual pangguna
7661, StreetSiren Wireless Outdoor Siren

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.