AJAX - Logo

12V PSU kanggo Hub/Hub Plus/ReX User Manual
Dianyari tanggal 15 Desember 2020

12V PSU kanggo Hub/Hub Plus/ReX minangka unit catu daya, nyambungake panel kontrol Hub/Hub Plus uga extender sinyal radio ReX menyang sumber DC 12 volt. Iki minangka papan elektronik, ngganti unit sumber daya 110/230 V standar ing awak piranti.

Nginstal

PSU 12V kanggo Hub/Hub Plus/ReX mung kudu dipasang dening tukang listrik sing mumpuni.
Sadurunge masang sumber daya, priksa manawa piranti wis pedhot saka sumber daya.
Nalika nginstal PSU 12V kanggo Hub / Hub Plus / ReX, tindakake aturan safety listrik umum, uga syarat peraturan safety listrik. Aja mbongkar piranti nalika ana ing voltage!

Proses instalasi:

  1. Copot sekrup lan copot piranti saka panel pemasangan SmartBracket, pindhah mudhun kanthi pasukan.
    AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya HubHub PlusReX - Proses instalasi
  2. Pateni piranti sing nyekeli tombol daya sajrone 2 detik.
  3. Pedhot daya lan kabel Ethernet.
    AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya HubHub PlusReX - Proses Instalasi 2
    Enteni 5 menit kanggo kapasitor discharge.
  4. Copot papat ngawut-awut saka tutup mburi lan copot.
    AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya HubHub PlusReX - Proses Instalasi 3
  5. Copot sekrup sing nempelake papan ing awak piranti.
    AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya HubHub PlusReX - Proses Instalasi 4
  6. Kasebut kanthi teliti, mbusak loro Boards, tetep ing bidang padha lan ora medhot. Ana konektor antarane Papan: ora break iku.
    AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya HubHub PlusReX - Proses Instalasi 5
  7. Copot unit sumber daya (papan cilik) saka papan utama.
  8. Sambungake PSU 12V kanggo Hub/Hub Plus/ReX menyang papan utama nggunakake konektor wolung pin ing antarane. Aja warp utawa mbengkongaken antena nalika ngganti Papan: iki bisa nimbulaké piranti malfunction.
    AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya HubHub PlusReX - Proses Instalasi 6
  9. Pasang maneh papan lan awak piranti tinimbang kencengake sekrup.
    Priksa manawa baterei lan kabele ora clamped. Nalika diinstal mlaku, Papan ngadeg rmly ing kabeh Panuntun lan ora stagger. Nyekel papan bebarengan karo tutup mburi, nguripake piranti kasebut. Slot kertu SIM, daya, lan soket Ethernet kudu cocog kanthi akurat lan t soket sing cocog, lan tombol daya ora kudu macet. Ngganti informasi babagan input voltage ing awak piranti kanggo ngindhari sambungan daya sing salah ing mangsa ngarep. Gunakake stiker bundled khusus karo instruksi.
  10. Sambungake daya (lan kabel Ethernet) menyang soket sing cocog.
  11. Uripake sumber daya 12 V.
    Aja nyambung kabel daya karo voltage sing ngluwihi input ditrima voltage.
  12. Urip piranti kanthi nyekel tombol daya nganti 2 detik.
  13. Nutup lan x panel pemasangan SmartBracket.

Uripake piranti, enteni nganti dimuat, lan priksa status daya eksternal ing aplikasi Ajax. Yen ora ana daya, lan sampeyan nggunakake adaptor terminal, priksa polaritas kabel sing disambungake. Yen ora ana daya sanajan sawise nyambungake maneh, hubungi Layanan Dhukungan.

maintenance

Piranti kasebut ora mbutuhake pangopènan teknis.

Spek tek

Input voltage 8-20 V DC
Output voltage 4.65 V DC ± 3%
Ngalih ing voltage 8 V DC ± 2.5%
Pateni voltage 6.9-7.5 V (gumantung saka beban)
Max input current <1 A
Saiki output maksimal 1,5 A
Sambungan menyang utomo Soket: 6.5 × 2 mm
Ukuran Plug: 5.5 × 2,1 mm
dimensi 138 × 64 × 13 mm
bobot 30 g

Set Lengkap

  1. Ajax 12V PSU kanggo Hub/Hub Plus/ReX
  2. Adaptor terminal
  3. Pandhuan wiwitan cepet

Warranty

Garansi kanggo produk AJAX SYSTEMS MANUFACTURING Limited Liability Company valid kanggo 2 taun sawise tuku.
Yen piranti ora bisa digunakake kanthi bener, hubungi Layanan Dhukungan dhisik. Ing setengah kasus, masalah teknis bisa ditanggulangi kanthi jarak jauh!

Kewajiban Waranti
Agreement Panganggo
Dhukungan teknis: [email dilindhungi]

Dokumen / Sumber Daya

AJAX 17938 12V PSU kanggo Unit Pasokan Daya Hub/Hub Plus/ReX [pdf] Manual pangguna
17938, 12V PSU kanggo Hub Power Supply Unit, 12V PSU kanggo Hub Plus Power Supply Unit, 12V PSU kanggo ReX Power Supply Unit

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.