Manual panggunaan AirTies Air 4920 Smart Mesh

Manual panggunaan AirTies Air 4920 Smart Mesh

Kanggo informasi luwih lengkap:
http://www.airties.com/products

Pandhuan Instalasi Cepet

Titik Akses Smart Mesh 1600 Mbps Air 4920
SETUP Gampang: POINT ACCESS
1. Posisi siji Air 4920 ing jejere router lan sambungake kalorone nganggo Ethernet sing ditutup
kabel (colokan kuning).
2. Sambungake piranti Air 4920 menyang sumber daya banjur pencet tombol daya.
3. Ngenteni nganti LED 5 GHz lan 2.4 GHz dadi ijo padhet  Iki bisa nganti 3 menit.

4. Saiki, sampeyan bisa nyambung piranti seluler menyang jaringan nirkabel anyar. Jeneng jaringan sandhi lan sandhi pabrik ditandhani ing sisih ngisor piranti.
- Ing saben klien (kayata laptop, telpon utawa tablet),
sambungake jaringan ing label.
- Ketik sandhi jaringan yen dijaluk.

5. (Opsional) Sampeyan bisa ngganti jeneng jaringan (SSID) lan sandhi jaringan.
Sambungake menyang jaringan, bukak web browser lan ketik "http: //air4920.local" menyang
bilah alamat Mlebu lan navigasi menyang SETUP CEPAT saka panel kiwa. (Sandi mlebu standar kosong.)

EXTEND COVERAGE WiFi (MESH):
Preparation: Nyambungake Air 4920 anyar
1. Ing kamar dununge router, pasang Air 4920 anyar kanthi jarak udakara telu
meter saka piranti Air 4920 sing wis ana, sambungake menyang daya utama lan ngenteni nganti LED 5 GHz lan 2.4 GHz dadi ijo (4 detik ON, 4 detik OFF). Iki bisa nganti 3 menit.

2. 2.a Pencet tombol WPS ing Air 4920 sing wis ana (ing jejere router) suwene 2 detik lan
banjur ing Air 4920 anyar suwene 2 detik (2.b).
5 GHz lan 2.4 GHz LED wiwiti kerlip lan piranti nyambung kanthi otomatis. Proses iki bisa nganti limang menit. Sambungan wis digawe sawise LED cahya ijo (LED 5 GHz bakal dipateni sedhela saben 5 detik).
Sugeng, sampeyan wis sukses ngatur piranti anyar. Diverifikasi jaringan Air 4920 sing ana saiki wis diatur kanthi otomatis menyang Air 4920 sing anyar.

Catetan: Yen LED 5GHz ing piranti anyar ora padhang ijo sajrone limang menit,
mangga baleni langkah 2.

Ngatur Air 4920 ing kamar sing dipilih
3. Air 4920 sing anyar saiki bisa dicopot lan diselehake ing ruangan sing sampeyan pilih.
Sambungan bakal digawe kanthi otomatis. Proses iki butuh nganti telung menit.
Cathetan: Yen LED 5 GHz ora cahya ijo (LED 5 GHz bakal dipateni sedhela sapisan
5 detik) sajrone telung menit, waca bab «Ngatasi Masalah» (kaca 5).
4. (Opsional) Saiki, sampeyan bisa nyambung piranti kabel (ing mantan ikiample, Set-Top Box) menyang Air 4920 nggunakake kabel ethernet (plug kuning).

5. (Opsional) Sampeyan bisa nambah tambahan Air 4920 menyang jaringan kanthi mbaleni langkah saka 1.
Ngapikake jangkoan nirkabel
Yen sampeyan pengin nambah jangkoan nirkabel ing ruangan liyane, sampeyan bisa nyiyapake Air 4920 tambahan. Sampeyan uga bisa nyambung piranti liwat Ethernet menyang Air 4920 iki (kanggo example a STB, komputer utawa game console).

 

Ngapikake jangkauan
Yen lokasi sing pengin dilindhungi adoh banget saka Air 4920 sing wis ana, sampeyan bisa nginstal Air 4920 tambahan kanggo tekan kana.
 

 

TIPS KANGGO PRESTASI Luwih Apik:
- Pateni layanan nirkabel ing modem sampeyan.
- Jauhake unit saka:
- Sumber gangguan listrik. Piranti sing bisa nyebabake gangguan kalebu kipas langit-langit, sistem keamanan omah, gelombang mikro, PC, lan telpon tanpa kabel (handset lan basis).
- Lumahing logam gedhe lan obyek. Obyek gedhe lan permukaan sing amba kayata kaca, tembok terisolasi, tangki iwak, kaca, bata, lan tembok beton uga bisa nglarani sinyal nirkabel.
- Sumber lan area panas kayata oven lan kamar srengenge uga cahya srengenge langsung sanajan ana AC sing apik.

- Uga disaranake supaya pasokan listrik sing ora bisa ngganggu (UPSes) (utawa, paling ora, pelindung gelombang) digunakake kanggo nglindhungi Air 4920s lan piranti listrik liyane (modem VDSL, router / gateway, kothak set-top, TV, lsp. ) saka bebaya listrik. Badai listrik, voltaglonjakan lan risiko liyane sing ana gandhengane karo jaringan listrik bisa nyebabake kerusakan piranti listrik sing signifikan. Kajaba iku, sanajan gangguan listrik 1 detik bisa uga nyebabake kabeh modem, klien nirkabel, TV, kothak set, lan liya-liyane dipateni utawa direset maneh. Sanajan peralatan diwiwiti kanthi otomatis, butuh sawetara menit sadurunge kabeh sistem bali online lan ngidini sampeyan seneng layanan adhedhasar Internet.

Ngatasi masalah:

 

Cathetan:
- Bali menyang setelan pabrik:
Kanggo ngasilake unit menyang setelan pabrik, pencet mudhun tombol reset (ing bukaan cilik ing sisih mburi) sajrone 10 detik. Kertas kertas logam (kanthi ujung sing ditambahi) utawa tusuk gigi sing kuat biasane dadi pilihan sing apik kanggo tugas iki. Nalika proses reset dipicu, LED ing sisih ngarep bakal "shimmer" kanggo sementara lan unit bakal urip maneh (udakara 3 menit) menyang setelan pabrik.

 

- Yen sampeyan nggawe setelan jaringan, coba cathet ing kene:
Jeneng Jaringan: ………………………………………………………………………
Sandhi Jaringan: ………………………………………………………………
Sandi Antarmuka Panganggo: ………………………………………………… ..

Produk iki nggunakake piranti lunak sing digawe dening komunitas open source. Piranti lunak kasebut dilisensi miturut syarat lisensi khusus sing ditrapake kanggo piranti lunak tartamtu (kayata GPL, LGPL lsp). Informasi lengkap babagan lisensi lan istilah lisensi sing ditrapake bisa ditemokake ing antarmuka pangguna piranti. Kanthi nggunakake produk iki, sampeyan bakal ngakoni yen wis anaviewsyarat lisensi kasebut lan sampeyan setuju bakal tundhuk karo dheweke. Yen istilah kasebut ngidini sampeyan entuk kode sumber piranti lunak kasebut, kode sumber kasebut bakal kasedhiya yen dijaluk saka AirTies. Kanggo njupuk salinan kode sumber kasebut, kirim panjaluk sampeyan kanthi nulis liwat email menyang [email dilindhungi] utawa liwat surat keong menyang: AirTies Wireless Communication Gulbahar Mah. Avni Dilligil Sok. No: 5 Celik Is Merkezi, Mecidiyeköy, 34394 ISTANBUL / Turki AirTies bakal ngirim CD kanthi kode sumber sing dijaluk $ 9,99 plus biaya pengiriman. Kanggo rincian, hubungi [email dilindhungi]

https://fccid.io/Z3WAIR4920/User-Manual/User-Manual-2554906.pdf

Nggabungake obrolan

9 Komentar

  1. Aku ora bisa njaluk sandhi kanggo mlebu menyang extender, kaya sing kasebut ing manual sandhi yaiku kemul, aku nyoba iki lan aku ora entuk akses, lan aku nggoleki tembung sandhi default lan aku ora bisa nemokake ing paket saka utawa ing extender dhewe.

  2. aku ora bakal tuku maneh! dheweke apik nalika kerja kanthi bener, nanging yen ora ana sing njaluk tulung, aku wis nyoba nelpon saben nomer sing bisa ditemokake

  3. Aku duwe 2 unit airty. Siji tangga munggah lan unit utama sing nyambung karo undhak-undhakan modem. Aku duwe siji ing lantai ndhuwur ing jejere kotak geni, nanging kotak mung bakal nyambung menyang tangga mudhun. Katon kaya sawetara item miturut lokasi sing nyambung menyang undhak-undhakan mudhun, tinimbang tangga teparo siji. Apa ana cara kanggo meksa barang-barang kasebut nyambung menyang unit tutup?

    1. Aku ora ndhukung, nanging pangertenku yaiku yen unit sing gegandhengan karo modem nggawe jaringan, lan bakal digunakake ing saindenging omah. Unit tambahan bakal nambah sinyal, lan ngluwihi jaringan sing wis digawe saka unit awal. Dadi, sampeyan nyambung menyang jaringan sing digawe saka unit dhisikan, lan unit tambahan nambah sinyal kanggo sampeyan.

  4. Aku dudu administrator dewan iki. Iki sing dak sinau dina iki. Suwene rong taun aku sukses nggunakake rong unit AirTies 4920, sing aku tuku minangka paket dobel (saengga kalorone duwe jeneng wifi sing disetel ing pabrik lan tembung sandhi). Instalasi asli gampang.
    Dina iki aku nambah unit 4920 nomer telu. Sadurunge miwiti, rong unit asli wis bisa digunakake (tombol 5 GHz kedhep saben 5 detik). Ing laptopku, aku ndeleng salah sawijine jeneng wifi sing disetel pabrik, lan aku bisa nyambung kanthi nirkabel nggunakake tembung sandhi pabrik. Aku uga bisa nyambung menyang salah siji unit nggunakake kabel ethernet.
    Ing wektu iki, komputer uga bisa ndeleng unit katelu sing aktif ing dhaptar jaringan wifi, nanging aku ora bisa nyambung nganggo jeneng wifi sing disetel pabrik lan sandhi. BTW, ing sawetara titik, aku ngreset kabeh telung unit menyang setelan pabrik kanthi nggunakake klip kertas ing bolongan Reset bolongan cedhak kabel listrik, nanging mesthine mung mung kanggo unit kaping telu sing tuku "digunakake kanthi alus".
    4920 unit sing disambungake liwat kabel ethernet menyang router, yaiku master. Kanggo nambah unit kaping telu, aku nyepetake udakara 5 kaki saka unit induk. Ora ana kabel ethernet sing dipasang ing unit katelu. Aku pencet 2 detik tombol WPS ing unit induk. Aku banjur meksa tombol WPS ing unit katelu nganti 2 detik. Aku ngenteni 3-5 menit, lan tombol loro GHz 5 unit kasebut wiwit kedher saben 5 detik (unit kaping telu luwih suwe). Nalika semana, saiki kanthi telung unit aktif, komputerku mung ndeleng jeneng wifi saka unit master (sing disambungake liwat kabel menyang router).
    Nggunakake admin routerku web kaca, aku bisa ndeleng manawa router ndeleng kabeh telung unit (masing-masing kanthi alamat IP beda). Nggunakake alamat MAC sing ditampilake ing kaca admin router lan ing sisih ngisor unit master, aku ngenali alamat IP kanggo unit induk. Banjur ing laptop, aku ngetik alamat IP kasebut ing tab browser anyar, lan ngidini aku ngganti jeneng lan sandhi wifi. Sampeyan wis rampung (aja nyoba ngganti jeneng wifi lan sandhi ing rong unit liyane).
    Saiki, karo kabeh kerja telu, aku bisa mlaku-mlaku nganggo piranti seluler lan otomatis nyambung menyang unit kanthi sinyal sing paling kuat. Keren banget lan migunani. Muga-muga bisa nindakake iki rong taun kepungkur.
    Aku njaga wifi router. Kanggo kula, aku ora ndeleng gangguan, mula aku tetep dadi mburi, yen aku kudu bali menyang wifi router. BTW, ing kahananku, sinyal wifi saka telung unit kasebut luwih kuwat tinimbang router, lan kacepetan nirkabel kaping pindho luwih cepet, munggah lan mudhun.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.