Pemanas Inframerah Airrex AH-200/300/800 Manual Panganggo

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 Manual pangguna

  • Matur nuwun kanggo tuku pemanas inframerah Airrex!
  • Mangga waca manual pangguna kanthi saksama sadurunge ngolah pemanas.
  • Sawise sampeyan wis maca manual pangguna, priksa manawa disimpen kanthi cara sing kasedhiya kanggo kabeh wong sing nggunakake pemanas.
  • Sinau pandhuan keamanan kanthi ati-ati sadurunge nggunakake alat pemanas.
  • Pemanas iki wis disetel kanggo dienggo ing kahanan Eropa Lor. Yen sampeyan nggawa pemanas menyang wilayah liyane, priksa volume utamatage ing negara sing dituju.
  • Manual pangguna iki uga kalebu pandhuan kanggo ngaktifake garansi telung taun.
  • Amarga pangembangan produk sing aktif, pabrikan duwe hak kanggo ngowahi spesifikasi teknis lan deskripsi fungsional ing manual iki tanpa menehi kabar kapisah.

Logo HEPHZIBAH Co.

PETUNJUK KESELAMATAN

Tujuan instruksi keamanan kasebut yaiku supaya pemanas Airrex bisa digunakake kanthi aman. Ketaatan karo pandhuan iki ngalangi risiko cilaka utawa mati lan karusakan ing piranti pemanas uga barang utawa papan liyane.
Waca pandhuan keamanan kanthi ati-ati.
Pandhuan kasebut nduweni rong konsep: "Peringatan" lan "Cathetan".

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Peringatan

Tandha iki nuduhake risiko ciloko lan / utawa tiwas.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

Tandha kasebut nuduhake risiko ciloko utawa karusakan struktural.

Simbol sing digunakake ing manual:

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarang

Langkah sing dilarang

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajib

Langkah wajib

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Peringatan

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibMung gunakake listrik utama 220/230 V. Salah voltage bisa nyebabake geni utawa kejut listrik.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarang

Tansah priksa kahanan kabel listrik lan aja mbengkong utawa nyelehake apa-apa ing kabel kasebut. Kabel utawa colokan listrik sing rusak bisa uga nyebabake sirkuit cendhak, kejut listrik utawa uga murub.
Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nganggo kabel listrik nganggo tangan sing teles. Iki bisa uga nyebabake sirkuit cendhak, geni utawa risiko mati.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nggunakake kontainer sing nggawa cairan utawa aerosol sing gampang kobong ing sacedhake pemanas, utawa aja nganti cedhak amarga ana geni lan / utawa risiko bledosan sing ana.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibMesthekake yen sekring kasebut cocog karo rekomendasi (250 V / 3.15 A). Sekring sing salah bisa uga nyebabake kerusakan, panas banget utawa geni.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja mateni pemanas kanthi nglereni pasokan listrik utawa medhot colokan listrik. Daya nglereni sajrone dadi panas bisa uga nyebabake gangguan fungsi utawa kejut listrik. Tansah nggunakake tombol daya ing piranti utawa tombol ON / OFF ing remot kontrol.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibKabel listrik sing rusak kudu diganti langsung ing toko perawatan sing diidini dening pabrikan utawa importir utawa sawetara toko perawatan liyane sing sah ndandani listrik.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibYen colokan dadi reged, resiki kasebut sadurunge disambungake menyang stopkontak. Stek kotor bisa nyebabake sirkuit cendhak, asap lan / utawa geni.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja ngluwihi kabel listrik kanthi nyambungake kabel tambahan utawa colok konektor kasebut. Sambungan sing digawe kanthi ora apik bisa nyebabake sirkuit cendhak, kejut listrik utawa geni.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibSadurunge ngresiki lan njaga piranti, copot colokan listrik saka stopkontak lan ngidini piranti adhem kanthi cukup. Ngabaikan instruksi kasebut bisa uga nyebabake kobongan utawa kejut listrik.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibKabel listrik piranti mung bisa disambungake menyang stopkontak.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nutupi pemanas nganggo alangan apa wae kayata sandhangan, kain utawa tas plastik. Iki bisa nyebabake kobongan.

TETAPI INSTRUKSI ING GAMPANG GAMPANG GOLEK KABEH PENGGUNA Cedhak DEVICE.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nyelehake tangan utawa barang ing njero bolong keamanan. Tutul komponen internal heater bisa nyebabake kobongan utawa kejut listrik.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja mindhah pemanas operasi. Pateni pemanas lan copot kabel listrik sadurunge ngalih piranti.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangMung gunakake pemanas kanggo panas ruangan. Aja digunakake kanggo garing sandhangan. Yen pemanas digunakake kanggo pemanasan kanggo tujuan tanduran utawa kewan, gas pembuangan kasebut kudu diwenehake ing njaba liwat flue, lan pasokan udara seger sing cukup kudu diawasi.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nggunakake pemanas ing papan utawa papan sing biasane dikuwasani bocah, wong tuwa utawa wong cacat. Tindakake manawa ing ruangan sing padha karo pemanas ngerti kabutuhan ventilasi sing efisien.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangDisaranake pemanas iki ora digunakake ing dhuwur sing dhuwur banget. Aja nggunakake piranti luwih saka 1,500 m ing ndhuwur segara. Ing ketinggian 700-1,500, ventilasi kudu efisien. Ventilasi ruangan sing kurang digawe panas bisa nyebabake pembentukan karbon monoksida, sing bisa nyebabake cilaka utawa pati.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nggunakake banyu kanggo ngresiki pemanas. Banyu bisa nyebabake sirkuit cendhak, kejut listrik lan / utawa geni.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nggunakake bensin, pelarut sing luwih tipis utawa teknis liyane kanggo ngresiki pemanas. Iki bisa uga nyebabake sirkuit cendhak, listrik lan / utawa geni.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nyelehake piranti listrik utawa barang abot ing alat pemanas. Barang ing piranti kasebut bisa nyebabake kerusakan, kejut listrik utawa cidera nalika tiba saka pemanas.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangMung gunakake pemanas ing ruangan sing mbukak ventilasi sing apik yen udane diganti 1-2 kali saben jam. Nggunakake pemanas ing ruangan sing kurang berventilasi bisa ngasilake karbon monoksida, sing bisa nyebabake cilaka utawa pati.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nggunakake piranti kasebut ing kamar sing turu wong tanpa flue sing ana ing njaba bangunan lan tanpa pasokan udara panggantos sing cukup.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibPemanas kudu dilebokake ing lokasi sing dipenuhi syarat jarak keamanan. Kudu reresik 15 cm ing kabeh sisih piranti lan paling ora 1 m ing ngarep lan ing ndhuwur piranti.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarangAja nyelehake pemanas ing pondasi sing ora stabil, condhong utawa goyah. Piranti ngiringake lan / utawa tiba bisa nyebabake kerusakan lan nyebabake geni.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarang

Aja nyoba ngilangi kendali jarak jauh saka alat pemanas, lan mesthi dilindhungi saka pengaruh sing kuat.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajib

Yen pemanas ora digunakake sajrone wektu sing suwe, copot kabel listrik.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajib

Sajrone badai gludhug, piranti kudu dipateni lan dicopot saka stopkontak.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol pangukuran sing dilarang

Aja nganti pemanas udan udan; piranti kasebut ora kena digunakake ing jedhing utawa papan liyane sing padha. Banyu bisa nyebabake sirkuit cendhak lan / utawa murub.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Simbol langkah wajibPemanas kudu disimpen ing lokasi sing garing ing njero ruangan. Aja disimpen ing ruangan sing panas utawa lembab. Korosi sing bisa disebabake amarga asor bisa nyebabake malfungsi.

Bab-bab Penting Kanggo Babagan Sadurunge OPERASI

PASTI KESELAMATAN LOKASI HEATER

  • Ing sacedhake pemanas kudu bebas bahan sing gampang kobong.
  • Mesthi ana 15 cm reresik ing sisih lan mburi pamanas lan perabot paling cedhak utawa alangan liyane.
  • Jarak siji (1) meter ing ngarep lan ing ndhuwur pemanas kudu dijaga kabeh barang lan bahane. Elinga yen macem-macem bahan bisa beda reaksi karo panas.
  • Priksa manawa ora ana kain, plastik utawa barang liyane ing cedhak pemanas sing bisa nutupi yen dipindhah dening arus udara utawa kekuwatan liyane. Pemanas sing ditutupi kain utawa alangan liyane bisa nyebabake kobongan.
  • Pemanas kudu dilebokake ing pangkalan sing rata.
  • Nalika pemanas wis siyap, kunci kastor kasebut.
  • Pipa debit gas flue kapisah kudu digunakake ing papan cilik. Dhiameter pipa kudu 75 mm lan dawane maksimal 5 meter. Mesthekake yen banyu ora bisa mili menyang pemanas liwat pipa debit.
  • Selehake peralatan pemadam sing cocog kanggo kebakaran minyak lan bahan kimia ing cedhak pemanas.
  • Aja nyelehake pemanas ing sinar srengenge langsung utawa cedhak sumber panas sing kuwat.
  • Posisi pemanas ing cedhak soket listrik.
  • Colokan kabel listrik kudu gampang diakses kanthi gampang.

NGGUNAKAN BIODIESEL BIASA LANGSUNG Tinggi utawa MINYAK FUEL CAHAYA ING PANAS.

  • Panganggone bahan bakar kajaba minyak bahan bakar ringan utawa solar bisa nyebabake malfungsi utawa pembentukan soot sing gedhe banget.
  • TATAL dipateni pemanas nalika nambah bahan bakar ing tank.
  • Kabeh bocor bahan bakar pemanas kudu didandani langsung ing toko perawatan sing sah dening pabrikan / importir.
  • Nalika nangani bahan bakar, priksa kabeh instruksi keamanan sing relevan.

VOL OPERASI HEATERTAGE IS 220/230 V / 50 HZ

  • Tanggung jawab pangguna kanggo nyambungake piranti menyang jaringan listrik sing nyedhiyakake volume sing cocogtage.

STRUKTUR HEATER

GAMBAR STRUKTUR

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - GAMBAR STRUKTUR

SWITCHES lan TAMPILAN OPERASI

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - SWITCHER lan TAMPILAN OPERASI

  1. LED-TAMPILAN
    Tampilan bisa digunakake kanggo mriksa suhu, wektu, kode kesalahan, lsp.
  2. OPERASI THERMOSTAT
    Lampu iki urip nalika pemanas ing mode operasi termostat.
  3. OPERASI TIMER
    Lampu iki urip nalika pemanas ing mode operasi otomatis.
  4. PANAMPIL KONTROL JAUH
  5. Tombol DAYA (ON / OFF)
    Nguripake lan mateni daya piranti.
  6. PILIHAN MODE
    Tombol iki digunakake kanggo milih mode operasi sing dipengini ing antarane operasi termostat lan operasi wektu.
  7. Tombol ARROW KANGGO FUNGSI CAMPURAN (NAMBAH / TURUN)
    Tombol iki digunakake kanggo nyetel suhu sing dipengini lan nyetel dawa siklus pemanasan.
  8. KUNCI KUNCI
    Mencet tombol iki nganti telung (3) detik ngunci tombol. Kajaba, pencet tombol nganti telung (3) detik maneh mbukak kunci.
  9. WAKTU MATI
    Tombol iki ngaktifake utawa mateni fungsi wektu mati.
  10. CAHAYA INDIKATOR TIMER SHUTDOWN
    Lampu nuduhake manawa wektu mati aktif utawa ora.
  11. CAHAYA INDIKATOR BURNER
    Lampu indikator iki murup yen burner wis gagal utawa mati sajrone operasi.
  12. CAHAYA INDIKATOR BURNER
    Lampu indikator iki urip nalika burner aktif.
  13. PENGUKUR BAHAN BAKAR
    Kolom lampu telu nuduhake bahan bakar sing isih ana.
  14. LAMPUNG P WNGET OVERHEAT
    Lampu peringatan murup yen suhu ing bagean ndhuwur elemen pemanas ngluwihi 105 ° C. Pemanas dipateni.
  15. CAHAYA PARNGET SENSOR
    Lampu peringatan murup yen piranti miring luwih saka 30 ° C utawa kena pengaruh njaba sing nyebabake gerakan signifikan.
  16. Cahya P WNGET AMAL PUNCUL
    Lampu peringatan dipadhangi nalika tangki bahan bakar meh kosong.
  17. KUNCI INDIKATOR KUNCI KUNCI
    Yen lampu iki murup, tombol piranti dikunci, tegese ora bisa diatur.
REMOT KONTROL

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - KONTROL JAUH

  • Tujuan mburi remot kontrol menyang pemanas.
  • Cahya srengenge utawa lampu neon utawa lampu neon sing padhang bisa ngganggu operasi remot. Yen sampeyan ngira yen kahanan cahya bisa uga nyebabake masalah, gunakake alat remot kontrol ing ngarepe pemanas.
  • Remote control ngetokake swara nalika pemanas ndeteksi prentah.
  • Yen remot kontrol ora digunakake ing wektu sing suwe, copot batere.
  • Lindhungi kontrol remot marang kabeh cairan.
GANTI BATERAI CONTROL JAUH

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - GANTI BATERAI CONTROL JAUH

  1. Mbukak CASE BATERAI
    Pencet area 1 kanthi entheng banjur push tutup kasus batere menyang arah panah.
  2. GANTI BATERI
    Copot batere lawas lan instal sing anyar. Priksa manawa sampeyan nyelarasake batere kanthi bener.
    Saben terminal (+) batere kudu nyambung karo tandha sing cocog ing kasus kasebut.
  3. Nutupi Kasus BATERAI
    Cetha batere ing batere nganti sampeyan ngrungokake klik kunci.
STRUKTUR BURNER

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - STRUKTUR BURNER

ARAHAN OPERASI

AKTIVASI LAN DEKTIVASI
  1. Miwiti HEATER
    • Pencet tombol daya. Piranti kasebut ngetokake sinyal audio nalika diaktifake.
    • Piranti kasebut bisa dipateni kanthi mencet tombol sing padha. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Miwiti HEATER
  2. PILIH MODE OPERASI
    • Pilih mode operasi sing dipengini, bisa uga operasi termostat utawa timer.
    • Sampeyan bisa milih kanthi tombol TEMP / TIME.
    • Default yaiku operasi termostat. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - PILIH MODE OPERASI
  3. ATUR TEMPERATUR SASARAN UTAWA WASA PANAS KANGGO Kancing Tombol
    • Suhu bisa diatur ing antarane 0-40 ºC.
    • Wektu pemanasan minimal 10 menit, lan ora ana watesan ndhuwur.
      CATETAN!
      Sawise aktivasi, mode operasi standar heater yaiku operasi termostat, sing ditampilake dening lampu indikator sing cocog. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - GANTI TEMPERATUR TARGET UTAWA WASA PANAS KANGGO Kancing Tombol

WAKTU MATI
Yen pengin heater dipateni dhewe, sampeyan bisa nggunakake timer mati.
Gunakake tombol TIMER kanggo ngaktifake fungsi shutdown. Banjur pilih wektu tundha mateni sing dipengini kanthi tombol panah. Wektu tundha minimal 30 menit. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - WAKTU MATI

TIPS KANGGO NGANGGO PANAS

  • Pemanas diuripake nalika suhu sing disetel 2 ° C luwih dhuwur tinimbang suhu sekitar.
  • Sawise aktivasi, pemanas standar kanggo operasi termostat.
  • Yen piranti dipateni, kabeh fungsi otomatis wis disetel maneh lan kudu diset maneh yen dibutuhake.
OPERASI THERMOSTAT

Ing mode iki, sampeyan bisa nyetel suhu sing dipengini, lan sawise mesin pemanas otomatis digunakake lan urip maneh kaya sing dibutuhake kanggo njaga suhu sing disetel. Operasi termostat dipilih kanthi gawan nalika heater diaktifake.

  1. Pasang kabel listrik. Miwiti pemanas. Nalika pemanas lagi dienggo, suhu saiki ditampilake ing sisih kiwa lan suhu target sing dituduhake ditampilake ing sisih tengen. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Pasang kabel listrik. Miwiti pemanas.
  2. Lampu sinyal sing cocog urip nalika operasi termostat dipilih. Kanggo ngalih saka operasi termostat menyang operasi otomatis, penet tombol TEMP / TIME. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Lampu sinyal sing cocog nalika operasi termostat dipilih
  3. Suhu bisa diatur nganggo tombol panah.
    • Suhu bisa diatur ing kisaran 0-40ºC
    • Setelan gawan heater yaiku 25ºC.
    • Mencet tombol panah kanggo rong (2) detik kanthi terus-terusan bakal ngganti setelan suhu kanthi luwih cepet.
    • Rentang tampilan suhu saiki yaiku -9… + 50ºC. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Suhu bisa diatur nganggo tombol panah
  4. Yen diaktifake, pemanas bakal diaktifake kanthi otomatis nalika suhu saiki mudhun loro (2ºC) derajat ing ngisor suhu target. Cocog, pemanas dipateni nalika suhu saiki munggah siji derajat (1ºC) ing ndhuwur suhu target sing ditemtokake. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Yen urip, pemanas bakal diaktifake
  5. Nalika sampeyan menet tombol daya kanggo mateni piranti, tampilan mung nuduhake suhu saiki. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Nalika sampeyan menet tombol daya kanggo mateni

TIPS KANGGO NGANGGO PANAS

  • Yen suhu saiki -9ºC, teks "LO" katon ing suhu saiki view. Yen suhu saiki + 50ºC, teks "HI" katon ing suhu saiki view.
  • Pencet siji tombol panah ngganti setelan suhu kanthi siji derajat. Mencet tombol panah luwih saka rong (2) detik ngganti setelan tampilan kanthi siji digit saben 0.2 detik.
  • Pencet tombol panah loro kanggo limang (5) detik ngganti unit suhu saka Celsius (ºC) dadi Fahrenheit (ºF). Piranti kasebut nggunakake derajat Celsius (ºC) minangka standar.
OPERASI TIMER

Operasi wektu bisa digunakake kanggo mbukak pemanas kanthi interval. Wektu operasi bisa disetel antarane 10 lan 55 menit. Ngaso ing antarane siklus mesthi limang menit. Pemanas uga bisa disetel terus. Ing operasi wektu, pemanas ora nganggep suhu termostat utawa suhu sing disetel.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - OPERASI TIMER

  1. Miwiti HEATER Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Miwiti HEATER
  2. Milih OPERASI TIMER
    Pilih operasi wektu kanthi pencet tombol TEMP / TIME. Lampu sinyal operasi timer murup Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - PILIH OPERASI TIMER
  3. Nalika operasi wektu urip, cincin cahya ditampilake ing sisih kiwa. Wektu operasi sing disetel (ing menit) ditampilake ing sisih tengen. Pilih wektu operasi sing dipengini nganggo tombol panah. Wektu sing dipilih murup ing tampilan. Yen tombol panah ora dipencet telung (3) detik, setelan wektu sing ditampilake ing layar bakal diaktifake. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Nalika operasi wektu aktif
  4. Wektu operasi bisa disetel antarane 10 lan 55 menit, utawa pemanas bisa disetel supaya bisa terus mlaku. Sawise siklus operasi rampung, pemanas mesthi nolak operasi sajrone limang (5) menit. Loro baris (- -) ditampilake ing layar bebarengan karo wektu operasi kanggo nuduhake jeda. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Wektu operasi bisa disetel antarane 10 lan 55 menit

Ngresiki lan ngrawat

MAJALAH LAMPU

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - SURFACES BERSIH

NGAMENI INSTRUKSI CERHEN ING IKI:

  • Permukaan eksternal bisa diresiki kanthi entheng karo agen pembersih entheng, yen perlu.
  • Resiki reflektor ing mburi lan ing sisih pinggir pipa pemanas nganggo kain sing lembut lan resik (microfibre).

CATETAN!
Pipa pemanas ditutupi lapisan keramik. Resiki kanthi ati-ati khusus. Aja nggunakake agen pembersih sing kasar.

ORA GAMPANG UTAWA NGANGGO Pipa PANAS HEATING!

  • Ngresiki panel tombol lan tampilan LED kanthi kain sing lembut lan resik (microfibre).
  • Instal maneh bolong keamanan sawise diresiki.
Panyimpenan PANAS

Apike sampeyan copot kabel listrik kanggo saben panyimpenan. Selehake kabel listrik ing tank ing njero pemanas kanggo mesthekake yen ora kejiret ing ban, kayataample, nalika dipindhah.

Ayo pemanas supaya adhem kabeh sadurunge disimpen. Lindhungi pemanas sajrone disimpen kanthi nutupi tas sing kalebu ing pangiriman.

Yen pemanas bakal ora digunakake suwene suwe, isi tangki bahan bakar karo aditif kanggo nyegah tuwuhing mikroba ing njero tank.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

Nyimpen heater ing njobo utawa ing lingkungan sing lembab banget bisa nyebabake korosi nyebabake kerusakan teknis sing signifikan.

GANTI Saringan Bahan Bakar

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - GANTI Saringan Bahan Bakar

Filter bahan bakar ana ing tank pemanas. Disaranake ngganti filter bahan bakar kanthi rutin, nanging paling ora sepisan saben musim panas.

GANTI Saringan Bahan Bakar

  1. Medhot sambungan selang bahan bakar saka pompa bahan bakar.
  2. Angkat segel karet ing tangki bahan bakar nganggo obeng.
  3. Copot kacang kanthi sithik nganggo sprei.
  4. Priksa manawa loro (2) dering O cilik tetep ana ing pipa tembaga sadurunge masang saringan bahan bakar anyar.
  5. Sekrup saringan bahan bakar kanthi entheng menyang pipa tembaga.
  6. Lebokake saringan bahan bakar maneh menyang tank lan pasang selang bahan bakar menyang pompa bahan bakar.

CATETAN!
Sistem bahan bakar bisa uga mbutuhake getihen sawise ngganti filter bahan bakar.

MENDALAMI SISTEM FUEL

Yen pompa bahan bakar pemanas muni banter banget lan pemanas ora bisa mlaku kanthi bener, penyebabe yaiku hawa ing sistem bahan bakar.

MENDALAMI SISTEM FUEL

  1. Ngeculake kacang swadhe ing pucuk pompa ing sisih ngisor pompa bahan bakar kanthi 2-3 rotasi.
  2. Miwiti pemanas.
  3. Yen sampeyan krungu pompa bahan bakar diwiwiti, enteni nganti 2-3 detik banjur tutup sekrup getihen.

Perdarahan sistem bisa uga mbutuhake prosedur iki kaping 2-3 maneh.

DIAGNOSI LAN NGAPERIKASI MALFUNGSI

PESAN kesalahan
  1. MALFUNSI
    Malfungsi burner.Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - MALFUNCTION
  2. PANAS
    Lampu peringatan murup nalika suhu ing sisih ndhuwur elemen pemanas ngluwihi 105 ° C. Pemanas dipateni dening sistem keamanan. Yen piranti wis adhem, piranti bakal diwiwiti kanthi otomatis. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - OVERHEAT
  3. GUNUNG UTAWA BENER
    Lampu peringatan murup yen piranti miringake luwih saka 30 ° C utawa kejut utawa jolt kuat. Pemanas dipateni dening sistem keamanan. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - SHOCK UTAWA TILT
  4. TANK FUEL EMPTY
    Nalika tanki bahan bakar kosong, pesen "MINYAK" ditampilake ing layar. Kajaba iku, lampu indikator EMPTY pengukur bahan bakar terus diuripake lan piranti ngetokake sinyal audio terus-terusan. Tangki ora bisa dikosongi cukup supaya pompa bahan bakar dibuwang.Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - EMPEN TANK FUEL
  5. Kesalahan SISTEM SAFETI
    Sistem keamanan mateni kabeh fungsi burner. Hubungi layanan perawatan sing sah. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Kesalahan SISTEM SAFETY
  6. Kesalahan SISTEM SAFETI
    Sistem keamanan mateni kabeh fungsi burner. Hubungi layanan perawatan sing sah. Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - KESALAHAN SISTEM SAFETY 2

CATETAN!
Yen pemanas dipateni dening sistem keamanan, ventilasi kanthi ati-ati ruangan sing digawe panas kanggo ngilangi kabeh gas buang lan / utawa uap bahan bakar.

Tips kanggo nggunakake pemanas
Deleng kabeh kemungkinan panyebab pesen kesalahan ing tabel ing kaca 16.

DIAGNOSING lan NGAPESI Gagal OPERASI

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - GAGAL PENGOPERIAN DIAGNOSING lan REPAIRING 1Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - GAGAL PENGOPERIAN DIAGNOSING lan REPAIRING 2

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - Ati-ati

PASTI VENTILASI CUKUP!

Luwih saka 85% kabeh kesalahan operasi amarga ora cukup ventilasi. Disaranake nyelehake pemanas ing lokasi tengah lan mbukak supaya bisa ngetokake panas ing ngarep tanpa alangan. Pemanas butuh oksigen kanggo mbukak, mula ana ventilasi sing cukup ing kamar kudu diisi. Ventilasi alam miturut peraturan bangunan sing ditrapake cukup, yen ora ana saluran masuk utawa outlet sing diblokir. Sampeyan uga ora disaranake nyedhiyakake ventilasi udara panggantos ing sacedhake piranti supaya kontrol termostat ora diganggu.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - TENTANG VENTILASI CUKUP

  • Penting kanggo mesthekake yen udhara sirkulasi ing papan sing digawe panas. Becike, udhara kudu dienggo liwat bolongan mlebu ing sisih ngisor lan udhara sing ngemot CO2 kudu dibuwang liwat bolongan outlet ing sisih ndhuwur.
  • Dhiameter bukaan ventilasi sing disaranake yaiku 75-100 mm.
  • Yen ruangan kasebut mung duwe lubang mlebu utawa outlet, udhara ora bisa sirkulasi lan ventilasi ora cukup. Kahanan kasebut padha yen ventilasi mung diwenehake liwat jendela sing mbukak.
  • Udara sing mili saka lawang / jendhela sing rada mbukak ora njamin ventilasi sing cukup.
  • Pemanas mbutuhake ventilasi sing cukup sanajan pipa knalpot digawa metu saka ruangan sing digawe panas.

SPESIFIKASI TEKNIKAL lan DIAGRAM KONEKSI

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - SPESIFIKASI TEKNIK

  • Produsen ora nyaranake pemanas kasebut digunakake ing suhu ing -20ºC.
  • Amarga pangembangan produk sing aktif, pabrikan duwe hak kanggo ngowahi spesifikasi teknis lan deskripsi fungsional ing manual iki tanpa menehi kabar kapisah.
  • Piranti kasebut mung bisa disambungake menyang jaringan listrik 220/230 V.

Pemanas Inframerah Airrex AH-200-300-800 - DIAGRAM KONEKSI

JAMINAN AIRREX

Luwih akeh pemanas Airrex digunakake, operasional luwih dipercaya. Airrex nggunakake proses kontrol kualitas sing ketat. Saben produk dipriksa sawise rampung, lan sawetara produk ngalami tes fungsional sing ora mandheg.

Kanggo ngrampungake kesalahan utawa kesalahan sing ora dikarepake, hubungi ritel utawa importir sampeyan.
Yen kesalahan utawa kerusakan kasebut disebabake amarga cacat produk utawa salah sawijining komponen, produk kasebut bakal diganti kanthi gratis sajrone periode garansi, yen katemton kaya ing ngisor iki:

GARANSI BIASA
  1. Periode garansi 12 wulan wiwit tanggal tuku piranti.
  2. Yen kesalahan utawa kerusakan sing disebabake amarga kesalahan pangguna utawa kerusakan sing disebabake dening piranti amarga faktor eksternal, kabeh biaya ndandani dikenani biaya kanggo pelanggan.
  3. Pangopènan utawa ndandani garansi mbutuhake kuitansi tuku asli kanggo verifikasi tanggal tuku.
  4. Validitas babar pisan kasebut mbutuhake piranti dituku saka toko resmi sing diidini importir.
  5. Kabeh biaya sing gegandhengan karo transportasi piranti menyang layanan garansi utawa ndandani garansi dikenani biaya pelanggan. Simpen kemasan asli kanggo nggampangake transportasi apa wae. Pengecer / importir bakal nutupi biaya sing gegandhengan karo bali piranti menyang pelanggan sawise layanan garansi utawa ndandani garansi (yen piranti disetujoni kanggo servis / ndandani garansi).
JAMINAN 3 TAMBAHAN

Pengimpor pemanas inframerah Airrex, Rex Nordic Oy, menehi garansi 3 taun kanggo pemanas inframerah solar sing diimpor. Salah sawijining prasyarat kanggo garansi 3 taun yaiku sampeyan ngaktifake garansi sajrone 4 minggu wiwit tuku. Jaminan kasebut kudu diaktifake kanthi elektronik ing: www.kadheeran.com.

SYARAT JAMINAN 3-TAUN

  • Garansi kasebut nyakup kabeh bagean sing dijamin karo syarat jaminan umum.
  • Garansi kasebut mung kalebu produk sing diimpor dening Rex Nordic Group lan didol dening dealer resmi.
  • Mung dealer sing diidini dening Rex Nordic Group sing diidini pasar lan ngiklanake garansi 3 taun.
  • Print sertifikat garansi ing garansi lengkap lan simpen minangka lampiran kanggo kuitansi tuku.
  • Yen piranti dikirim menyang layanan garansi sajrone jangka waktu garansi sing luwih lengkap, kuitansi lan sertifikat garansi babar pisan kudu dikirim.
  • Yen kesalahan utawa kerusakan sing disebabake amarga kesalahan pangguna utawa kerusakan sing disebabake dening piranti amarga faktor eksternal, kabeh biaya ndandani dikenani biaya kanggo pelanggan.
  • Layanan garansi utawa ndandani garansi mbutuhake kuitansi lan sertifikat garansi kanggo garansi lengkap.
  • Kabeh biaya sing gegandhengan karo transportasi piranti menyang layanan garansi utawa ndandani garansi dikenani biaya pelanggan. Simpen kemasan asli kanggo nggampangake transportasi apa wae.
  • Biaya sing disambungake kanggo mbalekake piranti menyang pelanggan sawise servis garansi utawa ndandani garansi (yen piranti disetujoni kanggo servis / ndandani garansi) dadi biaya saka dealer / importir.

KESEHATAN GARANSI 3-TAUN

Garansi kasebut bakal tetep valid telung taun wiwit tanggal tuku sing dituduhake ing kuitansi, yen garansi kasebut diaktifake miturut pandhuan ing ndhuwur. Garansi 3 taun mung valid karo kuitansi asli. Elingi tetep kuitansi. Iki minangka bukti babar pisan.

Logo Airrex

MANUFACTURER

HEPHZIBAH CO., LTD
(Juan-dong) 86, Gilpa-ro
71beon-gil, Nam-gu,
Incheon, Korea
+ 82 32 509 5834

IMPORTER

REX GROUP NORDIK
Mustanlähteentie 24 A
07230 Askola
FINLAND

FINLANDIA +358 40 180 11 11
SWEDEN +46 72 200 22 22
NORWAY +47 4000 66 16
INTERNASIONAL +358 40 180 11 11

[email dilindhungi]
www.kadheeran.com


Pemanas Inframerah Airrex AH-200/300/800 Manual pangguna - PDF sing dioptimalake
Pemanas Inframerah Airrex AH-200/300/800 Manual pangguna - PDF Asli

Nggabungake obrolan

1 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.