Hurricane Digital DUAL Tattoo Power Supply Unit BLACK PRO Sumber Sumber Mancur

fitur:

  1.  Unit kontrol mikro-prosesor digital canggih.
  2.  Pilihan tambahan voltase: .1v, .2v, .5v
  3. Output voltase sing diatur kanthi presisi 0-18v
  4. 2.3 amp Proteksi kakehan dibangun ing.
  5. Pratelan liner lan shader kanthi 2 mode memori lan 4 mesin.
  6. mungkasi fitur nonton kanggo ngawasi wektu ing sesi.
  7.  Teknologi pedal cerdas: Mode terus-terusan (push on and off) utawa fungsi pedal konvensional.
  8.  Kenangan sing ora molah malih (nyekel wektu lan prasetel sanajan daya dicopot)
  9. Input universal 110-240vac 50/60 Hz (dilengkapi plug US dadi plug adaptor, nanging trafo ora dibutuhake)
  10. LCD Display kanthi volt, amp, kacepetan, siklus tugas, lan tindakake.
  11. Kantong kanthi gampang nganggo baggies khas mesin utawa botol
  12. Kalebu 2 gunung - Siji kanggo nggunakake meja utawa workstation lan siji kanggo dipasang ing tembok (Sekrup kanggo tembok ora kalebu).

specifications:

Model: HP-2
Warna: Ireng
Bahan Bunder: Plastik
Tampilan: Tampilan LCD
Voltase input: AC 100V-240V 50Hz-60Hz
Voltase output: DC 0-18v / 2 amp (bisa diatur)
Saiki output: 2A
Dawane kabel listrik: 70.1 inci (180cm)
Ukuran unit: 5.51 x 3.27 x 1.18 inci / 14 x 8.3 x 3 cm (L x W x H)
Bobot unit: 29.52 oz / 837g

Paket kalebu:

1 x Pasokan Daya Tato
1 x Kabel listrik
1 x Adapter
1 x Panuntun pangguna
Set aksesoris 1 x 11 pcs

AGPTEK HP-2 Hurricane Digital DUAL Tattoo Power Supply Unit Manual - Download [dioptimalake]
AGPTEK HP-2 Hurricane Digital DUAL Tattoo Power Supply Unit Manual - download

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.