Dokumen

AcuityBrands EvōlAir UV HFLV UV-C Lamp lan Instruksi Panggantos Filter

UV lamp dirating kanggo 9000 jam (nominal) saka terus nggunakake. Disaranake yen
UV lamp lan saringan diganti saben taun. Service mung karo Acuity Brands Replacement Parts:

  • 27238R RK8HFLV KIT (Lamp & Filter)
  • 27238S RK8HFLV FILTER
  • 27238V RK8HFLV LAMP
  1. Njamin daya wis pedhot saka peralatan.
  2. Mbukak lawang Panggangan dening obah latches mudhun karo driji utawa Paint alat aman (Figure 1).

    Cathetan: Pintu panggangan kudu dibukak sadurunge lawang ruangan UV-C sing gedhe.
  3. Waca label WARNING.
  4. Mbukak lawang kamar UV-C gedhe (salah siji lawang pinggiran cahya utawa lawang logam ngalangi) kanthi mindhah latches mudhun.
  5. Nggunakake sarung tangan lan kaca mata protèktif, copot UV-C lamp saka soket lan clip retaining.
  6. Mbuwang bekas UV-C lamp ing fasilitas pembuangan sampah mbebayani lokal utawa negara, kanthi panangan sampah universal, utawa fasilitas daur ulang sing sah.
    PEMBERITAHUAN: Lamps ngemot merkuri, dibuwang miturut hukum lokal, negara lan federal.
    Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.lampdaur ulang.org
  7. Nggunakake sarung tangan kain resik kasebut kanthi teliti, mbusak l anyaramp saka kothak lan lebokake menyang soket 2G11 lan klip penylametan.
    NOTE: Lenga saka driji bakal permanen etch kaca saka lamp, weaken struktur lan karusakan kanggo lamp bakal kasil. Resik lamp karo rubbing alkohol lan kain resik yen perlu.
  8. Nutup lawang gedhe lan kenceng kenceng.
  9. Nggunakake sarung tangan lan kaca mata protèktif, jupuk tab ireng ing saringan banjur tarik menyang tengah saringan banjur mudhun kanggo nyopot.
  10. Mbuwang saringan bekas kanthi aman.
  11. Instal saringan anyar ing urutan mbalikke sing wis dibusak.
  12. Nutup lawang panggangan lan kenceng kenceng.
  13. Uripake daya lan konfirmasi lampu status ijo sing nuduhake lampu UV-C lan penggemar urip (Gambar 2).

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

AcuityBrands EvōlAir UV HFLV UV-C Lamp lan Panggantos Filter [pdf] Instruksi
Ev lAir UV HFLV, UV-C Lamp lan Panggantos Filter, Ev lAir UV HFLV UV-C Lamp lan Panggantos Filter, Lamp lan Panggantos Filter, Panggantos Filter

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.