LG - Logo

MANUAL Sederhana
Kit Speaker Belakang Nirkabel

MODEL – SPK8-S

Waca manual iki kanthi tliti sadurunge ngoperasikake set sampeyan lan simpen kanggo referensi mbesuk. Kanggo view instruksi fitur canggih, bukak http://www.lg.com banjur undhuh Manual Pamilik. Sawetara konten ing pandhuan iki bisa uga beda karo unit sampeyan.

LG SPK8-S Wireless Rear Speaker Kit - Product Overview

Sambungan Speakers mburi

Desain lan cara sambungan speaker bisa uga beda miturut model.

LG SPK8-S Wireless Rear Speaker Kit - Sambungan Speakers mburi

  1. Sambungake kabel speaker menyang speaker mburi kanthi bener.
  2. Sambungake Wireless Receiver lan speaker mburi (Grey: tengen, Biru: kiwa) karo kabel speaker.
  3. Aktifake fungsi Surrond kanggo seneng swara surround.

Sambungan Wireless Receiver

  1. Sambungake kabel daya panrima nirkabel menyang stopkontak.
  2. Nguripake unit: Unit lan panrima nirkabel bakal otomatis disambungake. LED kuning – ijo panrima urip.

Sambungan Panrima nirkabel kanthi manual
Yen speaker mburi ora ngetokake swara, sampeyan bisa nyoba nyambungake kanthi manual.

  1. Pencet tombol PAIRING ing sisih mburi panrima nirkabel.
    • LED kuning – ijo ing panrima nirkabel kedhip cepet.
  2. Urip unit utama.
  3. Pasangan rampung.
    • LED kuning – ijo ing panrima nirkabel urip.

Setel jarak antarane garis swara lan panrima nirkabel sabisa-bisa lan tetep adoh saka piranti (contone, router nirkabel, oven gelombang mikro, lsp) luwih saka 1 m kanggo nyegah gangguan nirkabel.

LG SPK8-S Wireless Rear Speaker Kit - Sambungan Wireless Receiver ManualSwara Sakubeng Nguripake / Mati

Yen sampeyan nguripake fungsi sekeliling, sampeyan bisa ngrasakake swara sekitar sing apik banget kanggo kabeh sumber swara input nganggo speaker mburi.
Setelan dhisikan kanggo fungsi surround MATI, nguripake fungsi sekeliling supaya digunakake.

SK5Y
Surround On: Pencet terus Mburi + tombol ing remot kontrol bab 2 detik.
Off Surround: Pencet terus Maca - tombol ing remot kontrol bab 2 detik.

SK10Y / SK9Y / SK8Y / SK6Y
Surround On: Pencet terus AUTO VOL tombol ing remot kontrol udakara 2 detik banjur penet AUTO VOL tombol bola-bali kanggo milih ON - SURROUND ing jendhela tampilan. Surround Off: Pencet terus AUTO VOL tombol ing remot kontrol udakara 2 detik banjur penet AUTO VOL tombol bola-bali kanggo milih OFF - SURROUND ing jendhela tampilan.

SL4Y/SL5Y/SL5YF/SL6Y/SL6YF/SL7Y/SL7YF/SL8Y/SL8YG/SL9Y/SL9YG/SL10Y/SL10YG/SN10Y/SN10YG/DSN10YG/SN9Y/SN9YG/DSN9YG/SL8Y/SL8YG/DSN8YG/SN7Y/DSN7Y/ SN7CY/DSN7CY/SN6Y/DSN6Y/SN5Y/DSN5Y/GX/ G1

Surround On: Pencet terus tombol ing remot kontrol udakara 3 detik banjur penet tombol bola-bali kanggo milih ON – SURROUND ing jendhela tampilan.
Surround Off: Pencet terus tombol ing remot kontrol udakara 3 detik banjur penet tombol baleni maneh kanggo milih OFF - SURROUND ing jendela tampilan.

SP9YA/DSP9YA/SP8YA/DSP8YA/SP7Y/DSP7Y/ SPD7Y/SP70Y/DSPD7Y/SPD75YA/DSPD75YA/ SP60Y
Pencet Setelan tombol. Produk mlebu mode setelan lan sampeyan bisa ndeleng "POWER OFF-AUTO" utawa "ON-AUTO POWER".
Nalika "POWER OFF-AUTO" utawa "ON-AUTO POWER" nggulung ing tampilan status, penet tombol Ngiwa/Tengen kanggo milih setelan swara surround. Sampeyan bisa ndeleng status swara surround, "OFFSURROUND" utawa "ON-SURROUND".
Nalika "OFF-SURROUND" utawa "ON-SURROUND" nggulung ing tampilan status, penet tombol munggah/mudhun kanggo nguripake utawa mateni swara surround.

Informasi tambahan

Spesifikasi Wireless Receiver

Kebutuhan daya Waca label utama ing panrima nirkabel.
konsumsi daya Waca label utama ing panrima nirkabel.
Ukuran (W x H x D) Ukuran.
60.0 mm x 220.0 mm x
175.0 mm

Desain lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar.

www.lg.com
Hak cipta © 2018-2021 LG Electronics Inc. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.

Dokumen / Sumber Daya

LG SPK8-S Wireless Rear Speaker Kit [pdf] Manual pangguna
SPK8-S, Wireless Rear Speaker Kit
LG SPK8-S Wireless Rear Speaker Kit [pdf] Manual pangguna
SPK8-S, SPK8-S Wireless Rear Speakers Kit, Wireless Rear Speakers Kit

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.