Manual Panganggo Bar LG SK1D Swara

Manual Panganggo Bar LG SK1D Swara

Waca manual iki kanthi tliti sadurunge ngoperasikake set sampeyan lan simpen kanggo referensi mbesuk. Kanggo view instruksi fitur canggih, bukak http://www.lg.com banjur undhuh Manual Pamilik. Sawetara konten ing pandhuan iki bisa uga beda karo unit sampeyan.
MODEL
SK1D

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Apa sing ana ing kothak

Panel ngarep

Manual pangguna Bar LG SK1D Sound Bar - Panel ngarep

Panel mburi

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Panel Belakang

PORT.IN · · · · · · · · · · · · · · Sambungake menyang piranti Portable
OPTISI IN · · · · · · · · · · · Sambungake menyang piranti Optik
USBManual Pangguna LG SK1D Sound Bar - USB · · · · · · · · · · · · · · · · · Sambungake menyang piranti USB

Sambungan TV

(1) Sambungake batang swara menyang TV nggunakake kabel Optik.
(2) Setel [Speaker Eksternal (Optik)] ing menu setelan TV.

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Sambungan TV

Sambungan Piranti Tambahan

(1) Sambungake menyang piranti eksternal kaya ing ngisor iki. (Set-top Box, Player lsp)

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Sambungan Piranti Tambahan

(2) Setel sumber input kanthi mencet F ing remot kontrol utawa unit bola-bali.

Remot kontrol

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Remote Control

ASC / BASS BLAST / CINEMA: Milih efek swara.
WENGI ON / OFF: Nguripake volume ing wayah wengi.
DRC ON / OFF: Kontrol Jangkauan Dinamis ngoptimalake level volume konten Dolby Digital sing kompatibel.
AUTO POWER ON / OFF: Nguripake sumber input kanthi otomatis.

Ganti batere

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Ganti batere

Informasi tambahan

Keterangan

Manual Pangguna LG SK1D Sound Bar - Spesifikasi

Desain lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar.

POWER: Unit iki beroperasi kanthi pasokan utama 200 - 240 V ~ 50/60 Hz.
Kabel: Unit iki diwenehake karo plug utama BS 1363 sing disetujoni. Nalika ngganti sekring, coba gunakake sekring kanthi rating sing padha lan disetujoni menyang BS 1362. Aja nggunakake plug iki kanthi tutup sekring sing dibuwang. Kanggo njupuk tutup sekring panggantos, hubungi dealer sampeyan. Yen jinis colokan sing disedhiyakake ora cocog karo soket utama ing omah, colokan kasebut kudu dicopot lan jinis sing cocog dipasang. Mangga waca pandhuan kabel ing ngisor iki:

warning: Plug utama sing dicopot saka pucuk utama unit iki kudu dirusak. Colokan listrik nganggo kabel bared mbebayani yen dilebokake ing stopkontak. Aja nyambungake kabel menyang pin bumi, ditandhani nganggo huruf E utawa karo simbol bumi 6 utawa warna ijo utawa ijo lan kuning. Yen plug liyane dipasang, gunakake rating sekring ing plug kasebut.

penting: Kabel ing kabel utama iki diwarnai miturut kode ing ngisor iki:
- BIRU: NEUTRAL, BROWN: LIVE - Amarga warna kabel ing pucuk utama daya unit iki bisa uga ora cocog karo tandha warna sing ngenali terminal ing colokan sampeyan, lanjutake kaya ing ngisor iki: Kawat sing diwarnai biru kudu disambungake menyang terminal sing ditandhani karo huruf N utawa warna ireng. Kawat sing diwarnai coklat kudu disambungake menyang terminal sing ditandhani nganggo huruf L utawa warna abang.

Logo LG

Manual pangguna Bar LG SK1D Sound Bar - Barcode

www.lg.com
Hak Cipta © 2020 LG Electronics Inc. Kabeh Hak Dilindhungi.
1806_Rev01

Dokumen / Sumber Daya

LG SK1D Swara Bar [pdf] Manual pangguna
Bar Swara SK1D, Soundbar

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.