LOGO LGMANUAL PEMILIK
Remot Sihir

Waca manual iki kanthi tliti sadurunge nggunakake remot lan simpen kanggo referensi mbesuk.
Isi ing manual iki bisa diganti tanpa kabar sadurunge amarga nganyari fungsi produk.
MR21GC
www.lg.com
Hak Cipta © 2021 LG Electronics Inc.
Kabeh hak dilindhungi.

LG MR21GC Magic Remote -Qr

https://www.lg.com/global/ajax/common_manual

LG MR21GC Magic Remote -sn
www.lg.com
Hak Cipta © 2021 LG Electronics Inc. Kabeh Hak Dilindhungi.

aksesoris

  • Baterai Remote lan Alkali Sihir (AA)
  • Manual pamilik

Nginstal Baterai

  • Pencet sisih ndhuwur tutup batere, geser maneh, lan angkat tutup kaya ing ngisor iki.
  • Kanggo ngganti batere, bukak tutup batere, ganti batre alkalin (1.5 V, AA) sing cocog + lan - mungkasi label ing njero kompartemen, banjur tutup tutup batere. Priksa manawa ngarahake remot kontrol ing sensor remot ing TV.
  • Kanggo nyopot batere, tindakake tumindak instalasi kanthi mbalikke. Aja nyampur batere lawas utawa bekas karo sing anyar. Tutup tutup kanthi aman.
  • Gagal cocog karo polaritas batere sing bener bisa nyebabake batere pecah utawa bocor, nyebabake geni, cilaka pribadi, utawa polusi sekitar.
  • Bukak tutup batere kanggo nemokake label.

LG MR21GC Magic Remote -Masang Baterai

Ndhaptar / Ora Ndhaptar Remote Sihir

  • Urip TV banjur penetWheelRodha (OK) ing Magic sulih kanggo registrasi.
  • Pencet terus Home(Omah) tombol lan Bali(Bali) tombol bebarengan luwih saka 5 detik kanggo nyopot Magic Remote.
  • Pencet terusHome Tombol (Ngarep) lan Q. Setelan(Q. Setelan) tombol bebarengan luwih saka 5 detik kanggo nyopot lan ndhaptar maneh Magic Remote sekaligus.

Katrangan Jauh

LG MR21GC Magic Remote -Remote Power(Power) Nguripake utawa mateni TV.
Tombol nomer Ketik nomer.
9 ** Ngakses [Pitulung Cepet].
- (Dash) Lebokake (DASH) ing antarane nomer kayata 2-1 lan 2-2.
Akses Ngakses dhaptar saluran utawa program sing disimpen.
Guide Ngakses [Pandhuan]
Akses Cepet ** Ngakses [Sunting Akses Cepet].
[Sunting Akses Cepet] minangka fitur sing ngidini sampeyan ngetik aplikasi sing ditemtokake utawa Live TV langsung kanthi menet terus tombol nomer.
...(Tumindak Liyane) Nampilake fungsi remot kontrol liyane.
AD / SAP **
Fungsi deskripsi video / audio bakal diaktifake. (Gumantung ing negara) Fitur SAP (Program Audio Menengah) uga bisa diaktifake kanthi mencet tombol... tombol (Gumantung ing negara)
+-(Vol) Nyetel level volume.
Bisu) (Bisu) Nggawe bisu kabeh swara.
Bisu 1(Bisu) Ngakses menu [Aksesibilitas].
(Ch / P) Gulung liwat saluran utawa program sing disimpen.
Home (Home) Ngakses menu Ngarep.
Ngarep 1 (Home) Mbukak app pungkasan sing digunakake.
Voice(Pangenalan swara) Sambungan jaringan dibutuhake kanggo nggunakake fungsi pangenalan swara.
Priksa konten sing disaranake. (Sawetara layanan sing disaranake bisa uga ora kasedhiya ing sawetara negara.)
Swara 1(Pangenalan swara) Ngomong nalika pencet terus tombol kanggo nggunakake fitur pangenalan swara.

**Kanggo nggunakake tombol, penet terus luwih saka 1 detik.

input(input) Owahi sumber input.
Input 10(input) Ngakses [Dasbor Ngarep].
Wheel Rodha (OK) Pencet tengah WheelRodha (OK) tombol kanggo milih menu.
Sampeyan bisa ngganti saluran utawa program kanthi nggunakake
Wheel** Rodha (OK) tombol Wheel (OK) Akses menyang [Magic Explorer]. Sampeyan bisa mbukak fitur [Magic Explorer] nalika warna penunjuk diganti dadi ungu. Yen nonton program, penet terus penunjuk ing video kasebut. Nalika nggunakake [Pandhuan TV], [Setelan], [Tandha Olahraga], utawa [Galeri Seni], penet terus teks kasebut.
up (munggah / mudhun / kiwa / nengen)
Pencet tombol munggah, mudhun, kiwa, utawa nengen kanggo nggulung menu.
Yen sampeyan menet uptombol nalika penunjuk digunakake, penunjuk bakal ilang saka layar lan Magic Remote bakal digunakake kaya remot kontrol umum.
Kanggo nampilake pitunjuk ing layar maneh, goyangake Magic Remote ing sisih kiwa lan tengen.
Bali(Bali) Bali menyang layar sadurunge.
Balik 1 (Bali) Mbusak tampilan ing layar lan bali menyang input pungkasan viewing.
Q. Setelan(Q. Setelan) Ngakses Setelan Cepet.
Q. Setelan 1(Q. Setelan) Nampilake menu [Kabeh Setelan].
sawetara menuIki ngakses fungsi khusus ing sawetara menu.
Mbukak : Nganggo fungsi rekaman. (Gumantung ing negara)
Tombol Layanan Streaming Sambungake menyang Layanan Streaming Video.
? (Anggota Guide) Ngakses [Pandhuan Pangguna]. (Gumantung ing Negara)
Dasbor omah(Dasbor omah) Ngakses [Dasbor Ngarep]. (Gumantung ing Negara)
mekanik favoritNgakses dhaptar saluran favorit sampeyan. (Gumantung ing Negara)
(Tombol kontrol(Tombol kontrol) Ngontrol konten media. (Gumantung ing Negara)

  • Gambar remot sing ditampilake bisa beda karo produk asli.
  • Urutan katrangan bisa beda karo produk asli.
  •  Sawetara tombol lan layanan bisa uga ora kasedhiya gumantung karo model utawa wilayah.

Nyambungake Piranti Cerdas nggunakake NFC Tagjahe

Nggunakake Fitur NFC
NFC minangka teknologi sing nggunakake Near Field Communication, ngidini sampeyan ngirim lan nampa informasi kanthi gampang tanpa setelan sing beda.
Kanthi nggawa piranti cerdas ing cedhak remot kontrol NFC, sampeyan bisa nginstal aplikasi LG ThinQ lan nyambungake piranti menyang TV.

  1. Uripake NFC ing setelan piranti pinter. Kanggo nggunakake NFC karo piranti Android, atur pilihan NFC supaya bisa 'maca / nulis tags'ing setelan piranti pinter. Setelan NFC bisa beda-beda gumantung karo piranti.
  2. Nggawa piranti cerdas ing NFC(NFC) ing remot kontrol. Jarak sing dibutuhake kanggo NFC tagging udakara 1 cm.
  3. Tututi pandhuan kanggo nginstal aplikasi LG ThinQ ing piranti cerdas sampeyan.
  4. Retagging piranti pinter menyang remot kontrol ngidini sampeyan ngakses macem-macem fitur ing TV sing disambungake liwat aplikasi LG ThinQ.

• Fitur iki mung kasedhiya kanggo piranti cerdas sing aktif karo NFC.
cathetancathetan
• Fitur iki mung kasedhiya yen remot kontrol duwe logo NFC.

Pancegahan sing kudu ditindakake

  • Gunakake remot kontrol ing sawetara sing ditemtokake (ing jarak 10 m).
    Sampeyan bisa uga ngalami kegagalan komunikasi nalika nggunakake piranti ing njaba area jangkoan utawa yen ana alangan ing area jangkoan.
  • Sampeyan bisa uga ngalami kegagalan komunikasi gumantung karo aksesoris.
    Piranti kayata oven gelombang mikro lan LAN nirkabel bisa digunakake ing pita frekuensi sing padha (2.4 GHz) karo Magic Remote. Iki bisa nyebabake kegagalan komunikasi.
  • Magic Remote bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener yen router nirkabel (AP) ana ing 0.2 m TV. Router nirkabel sampeyan kudu luwih saka 0.2 m saka TV.
  • Aja mbongkar utawa panasake batere.
  • Aja nyelehake batere. Aja kejut banget batere.
  • Aja nyelehake batere ing banyu.
  • Ati-ati: Risiko kobongan utawa bledosan yen batere diganti kanthi jinis sing ora bener
  •  Buwang batere kanthi bener.
  •  Nyisipake batere kanthi cara sing salah bisa uga nyebabake bledosan.

specifications

KATEGORI DETAILS
Model No. MR21GC
Range frekuensi 2.400 GHz nganti 2.4835 GHz
Daya Output (Maks.) 8 dBm
Saluran Saluran 40
Sumber daya AA 1.5 V, 2 batere alkalin digunakake
Rentang suhu operasional 0 ° C nganti 40 ° C

TV LG sing didhukung

• 2021 TV
– Z1/M1/G1/C1/B1/A1
– QNED9*/QNED8*/NANO9*/NANO8*/NANO7*
- UP8 * / UP7 *
(Mangga verifikasi apa kasedhiya TV Bluetooth)
* Ora kabeh model sing didhaptar didhukung ing kabeh negara.
* Model sing kacathet bisa diganti tanpa ana kabar sadurunge.

LOGO LG

Dokumen / Sumber Daya

LG MR21GC Sihir Remote [pdf] Pedoman Pemilik
Remote Sihir, MR21GC

Cathetan Suku

Nggabungake obrolan

3 Komentar

  1. Apa sing kedadeyan karo konektor piranti? Aku kudu nyambungake remot menyang speaker Bose cinemate supaya bisa ngontrol volume nganggo remot sihir.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.