Dokumen

LG 32TNF5J Digital Signage Display Pandhuan Pamilik
Tampilan Signage Digital LG 32TNF5J

PÈNGET – Peralatan iki tundhuk karo Kelas A CISPR 32. Ing lingkungan omah, peralatan iki bisa nyebabake gangguan radio.

BASIC

Ikon cathetan CATETAN

  • Aksesoris sing diwenehake karo produk sampeyan bisa beda-beda gumantung karo model utawa wilayah.
  • Spesifikasi produk utawa isi ing manual iki bisa diganti tanpa kabar sadurunge amarga upgrade fungsi produk.
  • Piranti Lunak & Manual SuperSign

Priksa Aksesoris

aksesoris
aksesoris
aksesorisaksesoris
lambang : Gumantung ing negara

Mriksa sadurunge INSTALASI

Kita ora tanggung jawab kanggo karusakan produk sing disebabake gagal ngetutake pandhuan kasebut.

Orientasi Instalasi

Nggunakake Vertikal
Nalika nginstal vertikal, muter monitor 90 derajat anti-jarum jam nalika madhep ngarep layar.
instalasi

Ngiring Sudhut
instalasi

Nalika nginstal monitor, bisa uga diiringake munggah kanthi sudut nganti 45 derajat.

Lokasi Instalasi 

Kita ora tanggung jawab kanggo karusakan produk sing disebabake gagal ngetutake pandhuan kasebut.

This product is used as a built-in product installed inside the enclosure.

  • Garansi produk bakal ora sah yen digunakake karo panel ngarep sing kena sinar srengenge langsung.
  • Nganggo sarung tangan kerja nalika nginstal produk.
  • Nginstal produk kanthi tangan kosong bisa nyebabake ciloko.

Indoor

Nginstal monitor ing pager 

If installing the product inside the enclosure, install the stand (optional) on the rear side of the product.
When installing the product using the stand (optional), attach the stand securely to the monitor to ensure it does not fall.

VESA Mount Hole
instalasi

model VESA dimensi (A x B) (mm) Standard dimensi Panjang (Maksimum) (Mm) Quantity
32TNF5J 200 x 200 M6 21.0 4
43TNF5J 200 x 200 M6 15.5 4
55TNF5J 300 x 300 M6 14.0 4

Sisih Gunung Lubuk

Unit: mm
32TNF5J instalasi
43TNF5J instalasi
55TNF5J instalasi
model Standard dimensi Length
(Maximum) (mm)
Quantity etc.
32TNF5J M4 4.5 12 Ndhuwur/Kiri/Tengen (masing-masing 4EA)
43TNF5J M4 4.5 12 Ndhuwur/Kiri/Tengen (masing-masing 4EA)
55TNF5J M4 4.0 12 Ndhuwur/Kiri/Tengen (masing-masing 4EA)
  1. Gunakake bolongan meneng sisih nalika soyo tambah panel.
  2. Torsi pengencang sekrup: 5 ~ 7 kgf
  3. The screw length can be longer, depending on the enclosure shape and thickness of the material

Ikon peringatan Ati-ati

  • Pedhot kabel daya dhisik, banjur pindhah utawa pasang monitor. Yen ora, bisa nyebabake kejut listrik.
  • Yen monitor dipasang ing langit-langit utawa tembok miring, bisa tiba lan nyebabake ciloko.
  • Kerusakan monitor kanthi ngencengi sekrup kanthi kenceng banget bisa ngilangi garansi sampeyan.
  • Use screws and wall mount plates conforming to VESA standards.
    Breakage or personal injury due to use or misuse of inappropriate components is not covered by the warranty of this product.
  • When installing the product, be careful not to apply strong force to the lower part
    Ati-ati

Ikon cathetan CATETAN

  • Nggunakake sekrup sing luwih dawa tinimbang ambane sing dituduhake bisa ngrusak bagian njero produk. Priksa manawa sampeyan nggunakake dawa sing tepat.
  • Kanggo informasi luwih lengkap babagan instalasi, waca pandhuan pangguna kanggo dipasang ing tembok.

Pancegahan kanggo nggunakake

Fitur Tangi kanggo mode turu ora didhukung ing model iki.

bledug
Garansi ora bakal nutupi karusakan apa wae sing disebabake nggunakake produk ing lingkungan sing mbledug banget.

Gambar sawise

  • Gambar sawise katon nalika produk dipateni.
    • Piksel bisa rusak kanthi cepet yen gambar foto ditampilake ing layar kanggo wektu sing suwe. Gunakake fungsi screensaver.
    • Ngalih saka layar kanthi bedane cahya sing dhuwur (ireng lan putih utawa abu-abu) menyang layar sing luwih peteng bisa nyebabake gambar sawise. Iki normal amarga karakteristik tampilan produk iki.
  • Nalika layar LCD ing pola isih kanggo lengkap suwé saka nggunakake, vol sethitiktagprabédan bisa kedadeyan ing antarane elektroda sing ngoperasikake kristal cair (LC). Voltagprabédan antarane elektrods mundhak liwat wektu lan cenderung kanggo tetep kristal Cairan didadekake siji arah. Ing wektu iki, gambar sadurunge tetep, sing diarani afterimage.
  • Afterimages ora kedadeyan yen terus-terusan ngganti gambar digunakake nanging kedadeyan nalika layar tartamtu didandani kanggo wektu sing suwe. Ing ngisor iki minangka rekomendasi operasional kanggo nyuda kedadeyan sawise gambar nalika nggunakake layar tetep. Wektu maksimal sing disaranake kanggo ngalih layar yaiku 12 jam. Siklus sing luwih cendhek luwih apik kanggo nyegah gambar sawise.
  • Dianjurake Kahanan Dianggo
  1. Ganti werna latar mburi lan werna teks kanthi interval sing padha.
    • Afterimages kurang kedadeyan nalika werna sing bakal diganti saling melengkapi.
      Gambar sawise
      Gambar sawise
  2. Ganti layar kanthi interval wektu sing padha.
    • Ati-ati, lan priksa manawa teks utawa gambar sadurunge owah-owahan layar ora ditinggalake ing lokasi sing padha sawise owah-owahan layar.
      Gambar sawise

SPESIFIKASI PRODUK

Tanpa kabar sadurunge, kabeh informasi lan spesifikasi produk sing ana ing manual iki bisa diganti kanggo nambah kinerja produk.

32TNF5J

Pelabuhan Input / Output HDMI 1, HDMI 2<IR IN, AUDIO OUT, LAN IN, RS-232IN, TOUCH USB OUT, USB 2.0 IN
Batere semat Applied
resolusi Resolusi sing Disaranake 1920 x 1080 @ 60 Hz (HDMI1, HDMI2)
Resolusi Max
Daya Voltage 100-240 V ~ 50/60 Hz 0.6 A
Kahanan Lingkungan suhu Operating
Asor Operating
0 ° C nganti 40 ° C
10% nganti 80% (Kahanan kanggo nyegah kondensasi)
Asor Simpenan Suhu Asor -20 °C nganti 60 °C
5% nganti 85% (Kahanan kanggo nyegah kondensasi)
* Kondisi panyimpenan kemasan kothak produk
Konsumsi Daya Mode On 55 W (Tip.)
Mode Turu / Mode siyaga 0.5 W

43TNF5J

Pelabuhan Input / Output HDMI 1, HDMI 2<IR IN, AUDIO OUT, LAN IN, RS-232IN, TOUCH USB OUT, USB 2.0 IN
Batere semat Applied
resolusi Resolusi sing Disaranake 3840 x 2160 @ 60 Hz (HDMI1, HDMI2)
Resolusi Max
Daya Voltage 100-240 V ~ 50/60 Hz 1.1 A
Kahanan Lingkungan suhu Operating
Asor Operating
0 ° C nganti 40 ° C
10% nganti 80% (Kahanan kanggo nyegah kondensasi)
Asor Simpenan Suhu Asor -20 °C nganti 60 °C
5% nganti 85% (Kahanan kanggo nyegah kondensasi)
* Kondisi panyimpenan kemasan kothak produk
Konsumsi Daya Mode On 95 W (Tip.)
Mode Turu / Mode siyaga 0.5 W

55TNF5J

Pelabuhan Input / Output HDMI 1, HDMI 2<IR IN, AUDIO OUT, LAN IN, RS-232IN, TOUCH USB OUT, USB 2.0 IN
Batere semat Applied
resolusi Resolusi sing Disaranake 3840 x 2160 @ 60 Hz (HDMI1, HDMI2)
Resolusi Max
Daya Voltage 100-240 V ~ 50/60 Hz 1.7 A
Kahanan Lingkungan suhu Operating
Asor Operating
0 ° C nganti 40 ° C
10% nganti 80% (Kahanan kanggo nyegah kondensasi)
Asor Simpenan Suhu Asor -20 °C nganti 60 °C
5% nganti 85% (Kahanan kanggo nyegah kondensasi)
* Kondisi panyimpenan kemasan kothak produk
Konsumsi Daya Mode On 127 W (Tip.)
Mode Turu / Mode siyaga 0.5 W

32/43/55TNF5J 

* Layar Tutul
OS (Sistem Operasi) Windows 10 10 Poin (Maks)
webOS 10 Poin (Maks)
model Jeneng Ukuran (Jembar x Dhuwur x Dhuwur) (mm) Bobot (kg)
32TNF5J 723 x 419.4 x 39.1 5.6
43TNF5J 967.2 x 559 x 38 10.4
55TNF5J 1231.8 x 709.6 x 39.2 16.8

Mode Dhukungan HDMI (PC). 

resolusi Frekuensi Horisontal (kHz) vertikal Frekuensi (Hz) cathetan
800 x 600 37.879 60.317
1024 x 768 48.363 60
1280 x 720 44.772 59.855
1280 x 1024 63.981 60.02
1680 x 1050 65.29 59.954
1920 x 1080 67.5 60
3840 x 2160 67.5 30 Kajaba kanggo 32TNF5J
135 60

* Disaranake nggunakake 60Hz. (Gerak blur/judder bisa uga katon ing input liyane saka 60Hz.)

LISENSI

Lisensi sing didhukung bisa beda-beda miturut model. Kanggo informasi luwih lengkap babagan lisensi, bukak www.lg.com.
LISENSI

Istilah HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, lan Logo HDMI minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka HDMI Licensing Administrator, Inc.

Diprodhuksi ing lisensi saka Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, Dolby Audio, Dolby Atmos, lan simbol double-D minangka merek dagang Dolby Laboratories Licensing Corporation.
LISENSI

Model lan nomer seri produk kasebut ana ing sisih mburi lan ing salah sawijining sisih produk.
Cathet ing ngisor iki yen sampeyan butuh layanan.

MODEL ____________________________
SERIAL NO. __________________________

Swara sementara iku normal nalika ngaktifake ON utawa MATI piranti iki.

Logo

Dokumen / Sumber Daya

Tampilan Signage Digital LG 32TNF5J [pdf] Pedoman Pemilik
32TNF5J, 43TNF5J, 55TNF5J, Digital Signage Display, 32TNF5J Digital Signage Display, Digital Signage, Signage Display

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.