SEALEY-TC960-Ban-Ganti-LOGO

Ganti Ban SEALEY TC960

SEALEY-TC960-Tyre-Changer-PRODUCT

OVERVIEW

SEALEY-TC960-Pengganti Ban-1

item Part No. Description item Part No. Description
1 TC960.01 Pangkalan Pedestal 8 TC960.08 Pedestal Spider
2 TC960.02 Saluran dhasar sisih 9 TC960.09 Pedestal Cap Kab
3 TC960.03 Meja Ban & Alas 10 TC960.10 Bar Ban
4 TC960.04 Manik Breaker Ngalahake 11 SS1025.S Hex Head Set Screw M10 X 25 Seng
5 TC960.05 Clevis Pegs 12 SN10.S Kacang Baja M10 Seng
6 TC960.06 R-Klip 4.3 X 3mm. 13 TC960.13 Kunci Mesin Cuci
7 TC960.07 Sepatu Bead Breaker Kab - TC963 Bar Ban kanggo Roda Aluminium (Ora Dituduhake)

CATETAN: Kabijakan kita kanggo terus nambah produk lan kanthi mangkono kita duwe hak kanggo ngowahi data, spesifikasi lan komponen komponen tanpa kabar sadurunge. Bisa uga ana versi alternatif produk iki, hubungi kita yen sampeyan mbutuhake informasi iki.

Kata: Ora ana tanggung jawab sing ditampa kanggo nggunakake produk sing salah. Suku cadang kudu dipasang dening wong sing kompeten

WARANTI

Njamin 12 sasi saka tanggal tuku, bukti sing bakal dibutuhake kanggo pratelan sembarang.

Dokumen / Sumber Daya

Ganti Ban SEALEY TC960 [pdf] Instruksi Manual
TC960, Ngganti Ban

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *