SEALEY-logo

SEALEY ATD25301 AUTO RETRACTABLE RATCHET TIE mudhun

SEALEY-ATD25301-AUTO-RETRACTABLE-RATCHET-TIE-DOWN-PRODUCT

Matur nuwun kanggo tuku produk Sealey. Diprodhuksi kanthi standar sing dhuwur, produk iki bakal, yen digunakake miturut pandhuan kasebut, lan dijaga kanthi bener, bakal menehi kinerja tanpa masalah sajrone pirang-pirang taun.

Kata: Waca PITUTUR IKI kanthi ati-ati. CATETAN SYARAT OPERASIONAL AMAN, PÈNGET & AWAS. GUNA PRODUK BENER lan kanthi ati-ati kanggo tujuan sing dikarepake. GAGAL kanggo nindakake iki bisa nimbulaké karusakan lan / utawa ciloko pribadi lan bakal mbatalake JAMINAN. TETAP INSTRUCTIONS IKI aman kanggo nggunakake mangsa.SEALEY-ATD25301-AUTO-RETRACTABLE-RATCHET-TIE-DOWN-fig-1

KESLAMETAN

  • Ing milih lan nggunakake web lashings, wawasan bakal diwenehi kanggo kapasitas lashing dibutuhake, njupuk menyang akun mode
    panggunaan lan sifat beban sing bakal diamanake. Ukuran, wangun lan bobot beban, bebarengan karo cara panggunaan sing dimaksud, lingkungan transportasi lan sifat beban bakal mengaruhi pilihan sing bener.
  • Kanggo alasan stabilitas, unit free-standing beban kudu diamanake karo minimal siji pasangan web lashings kanggo lashing gesekan lan loro pasangan saka web lashing kanggo lashing diagonal.
  • Sing dipilih web lashings kudu cukup kuwat lan dawa sing bener kanggo mode panggunaan. Aturan dhasar ngethok:
    • Rencanakake operasi pas lan mbusak lashing sadurunge miwiti lelungan;
    • Elinga yen sajrone lelungan, bagean-bagean beban kudu dibongkar;
    • Ngitung nomer web lashings miturut EN 12195-1.
    • Mung sing web lashings dirancang kanggo frictional lashing karo STF ing label bakal digunakake kanggo frictional lashing;
    • Priksa gaya tension kanthi periodik, utamane sakcepete sawise miwiti lelungan.
  • Amarga saka prilaku lan elongation beda ing kahanan mbukak, peralatan lashing beda (contone lashing chain lan web lashings) ora bakal digunakake kanggo lash beban sing padha. Pertimbangan uga kudu diwènèhaké kanggo fittings tambahan (komponen) lan piranti lashing ing rakitan restraint mbukak sing kompatibel karo web nggebug.
  • Sajrone nggunakake pancingan warata bakal melu liwat jembaré lengkap saka lumahing prewangan pancing.
  • Rilis saka web lashing: Care kudu dijupuk kanggo mesthekake yen stabilitas mbukak iku sawijining saka peralatan lashing lan release saka web lashing ora bakal nimbulaké mbukak kanggo tiba saka kendaraan, mangkono bebaya personel. Yen perlu, pasang peralatan ngangkat kanggo transportasi luwih lanjut menyang beban sadurunge ngeculake piranti tensioning supaya ora sengaja tiba lan / utawa miringake beban. Iki ditrapake uga nalika nggunakake piranti tensioning sing ngidini mbusak kontrol.
  • Sadurunge nyoba mbongkar unit mbukak sawijining web lashings kudu dirilis supaya bisa diangkat bebas saka platform mbukak.
  • Sajrone loading lan unloading manungsa waé kudu mbayar kanggo cedhak sembarang kabel overhead kurang.
  • Bahan saka kang web lashings diprodhuksi duwe resistance Milih kanggo serangan kimia. Njaluk saran saka pabrikan utawa supplier yen paparan bahan kimia wis diantisipasi. Perlu dicathet yen efek saka bahan kimia bisa nambah kanthi suhu sing mundhak. Ketahanan serat buatan manungsa kanggo bahan kimia diringkes ing ngisor iki.
  • Poliamida meh ora kena pengaruh saka alkali. Nanging, dheweke diserang dening asam mineral.
  • Poliester tahan kanggo asam mineral nanging diserang dening alkali.
  • Polipropilena ora kena pengaruh asam lan alkali lan cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi dhuwur kanggo bahan kimia (liyane saka pelarut organik tartamtu).
  • Solusi saka asam utawa alkali sing ora mbebayani bisa dadi cukup konsentrasi kanthi penguapan sing nyebabake karusakan. Njupuk terkontaminasi webbings metu saka layanan bebarengan, sak tenane rendhem ing banyu kadhemen, lan garing alamiah.
  • Web lashings sing tundhuk karo Bagéan EN 12195 iki cocog kanggo digunakake ing kisaran suhu ing ngisor iki:
    • 40 °C nganti +80 °C kanggo polipropilena (PP);
    • 40 °C nganti +100 °C kanggo poliamida (PA);
    • 40 °C nganti +120 °C kanggo poliester (PES).
  • Kisaran kasebut bisa beda-beda ing lingkungan kimia. Ing kasus kasebut, saran saka pabrikan utawa supplier kudu dijaluk.
  • Ngganti suhu lingkungan nalika transportasi bisa mengaruhi pasukan ing web nggebug. Priksa kekuwatan tension sawise mlebu ing wilayah sing anget.
  • Web lashings bakal ditolak utawa bali menyang Produsèn kanggo ndandani yen padha nuduhake pratandha saka karusakan.
  • Kriteria ing ngisor iki dianggep minangka tandha karusakan:
    • mung web lashings prewangan label identifikasi kudu didandani;
    • Yen ana kontak ora sengaja karo produk kimia, a web lashing kudu dibusak saka layanan lan pabrikan utawa supplier bakal takon;
    • kanggo web lashings (kanggo ditolak): luh, ngethok, goresan lan patah ing serat sing tahan beban lan jahitan sing nahan; deformasi asil saka cahya kanggo panas;
    • kanggo fitting pungkasan lan piranti tensioning: deformasi, pamisah, pratandha saka nyandhang, pratandha saka karat.
  • Care kudu dijupuk sing web lashing ora rusak dening sudhut cetha saka mbukak kang digunakake. Inspeksi visual sadurunge lan sawise saben panggunaan dianjurake.
  • Mung diwaca lan diwenehi label web lashings kudu digunakake.
  • Web lashings ora bakal overloaded: Mung pasukan tangan maksimum 500 N (50 daN ing label; 1 daN = 1 kg) bakal Applied. Bantuan mekanik kayata tuas, bar lan liya-liyane minangka ekstensi ora bisa digunakake kajaba minangka bagean saka piranti tensioning.
  • Web lashings ora bakal digunakake nalika knotted utawa bengkong.
  • Karusakan kanggo label kudu dicegah kanthi nyingkirake pinggiran sing cetha lan, yen bisa, saka beban.
  • The webbing kudu direksa saka gesekan, abrasion lan karusakan saka kathah karo sudhut cetha kanthi nggunakake lengen klambi protèktif lan / utawa protektor sudhut.

PURWAKA

Diprodhuksi saka polyester webbing karo tulangan stitched watara pancingan. Mundur otomatis kanthi mencet tombol mundur webbing, ninggalake unit rapi lan rapi. Drum prasaja lan mekanisme ratchet ketegangan ing webbing kanggo nyedhiyani ngendhaleni mbukak unggul. Cocog kanggo ngamanake beban lan tarpaulins menyang flatbeds utawa trailer. Ngalahake lan mekanisme release dilapisi karet kanggo kenyamanan tambahan.

SPESIFIKASI

Model No. Breaking Strain pancing Tegangan maksimum Webbing Length Webbing Jembar Quantity
ATD25301 600 kg Tipe S 300 kg 3 m 25 mm 1
ATD50301 1500 kg Tipe S 750 kg 3 m 50 mm 1

OPERASI

CATETAN: Yen ora yakin karo syarat kanggo aplikasi khusus Tie Down, golek saran profesional.

  1. NGINSTAL TALI
    1. Pencet tab Release (fig.1) lan tarik metu minangka akeh dawa tali minangka dibutuhake.
    2. Goleki pancingan tali menyang TCTerms mbenakake dikarepake lan, nggunakake tuas ratchet (fig.1), ngencengi tali kanggo tension dibutuhake. Ngeculake tali
    3. Pencet tab Release (fig.1) lan ngidini tali kanggo dawa cekap cekap kanggo ngaktifake pancingan tali dibusak saka TCTerms mbenakake.
    4. Sawise pedhot, pencet tab Release supaya tali bisa ditarik kanthi lengkap menyang omah ratchet.
      CATETAN: Kanggo informasi tambahan ndeleng saluran YouTube Sealey. SEALEY-ATD25301-AUTO-RETRACTABLE-RATCHET-TIE-DOWN-fig-2

MAINTENANCE

  1. Sawise nggunakake, sak tenane ngilangke tali lan awak ratchet nggunakake kain alus, resik lan garing.
  2. Simpen unit ing lingkungan sing resik lan garing.

Proteksi Lingkungan

Daur ulang bahan sing ora dikarepake tinimbang dibuwang dadi sampah. Kabeh piranti, aksesoris lan kemasan kudu diurut, digawa menyang pusat daur ulang lan dibuwang kanthi cara sing cocog karo lingkungan. Nalika prodhuk dadi ora bisa digunakake lan mbutuhake pembuangan, saluran cairan apa wae (yen ana) menyang wadhah sing disetujoni lan mbuwang produk lan cairan miturut peraturan lokal.
Catetan: Kita minangka kabijakan kanggo terus nambah produk lan kita duwe hak ngowahi data, spesifikasi lan komponen komponen tanpa ana kabar sadurunge.
penting: Ora Ditampa Kewajiban amarga salah nggunakake produk iki.

Warranty

Jaminan punika 12 sasi saka tanggal tuku, bukti sing dibutuhake kanggo pratelan sembarang.

Alamat:

Sealey Group, Kempson Way, Suffolk Business Park, Bury St Edmunds, Suffolk. IP32 7AR 01284 757500 01284 703534 [email dilindhungi] www.sealey.co.uk

Dokumen / Sumber Daya

SEALEY ATD25301 AUTO RETRACTABLE RATCHET TIE mudhun [pdf] Pandhuan pangguna
ATD25301, ATD50301, RATCHET, RETRACTABLE RATCHET

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *