Adaptor Nirkabel Instalasi cepet
Langkah 1 Sambungan hardware

Mangga lebokake adaptor USB langsung menyang port USB komputer.10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter

Catetan: Nalika nggunakake PC desktop, dianjurake kanggo nyambungake antarmuka mburi sasis komputer, efek luwih apik!
(Sebagéan gedhé antarmuka USB ngarep komputer desktop kurang daya utawa ora kasedhiya)

  1. Sijine CD driver menyang CD drive komputer.

Langkah 2 Instalasi Driver 10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - Instalasi

2. Klik kaping pindho huruf drive CD, mbukak autorun], banjur pilih sistem sing cocog kanggo nginstal driver kanthi otomatis. 10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - Sambungan

Langkah 3 Sambungan Nirkabel

Driver LAN Nirkabel – Wisaya InstallShield
10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - lambang Wireless LAN Driver Setup sedang mempersiapkan
InstallShield Wisaya, sing bakal nuntun sampeyan liwat proses persiyapan program. Mangga ngenteni.
Nyiyapake kanggo Instal… 10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - lambang 1

3. Sawise instalasi rampung, klik kanggo miwiti maneh komputer.

InstallShield Wisaya Lengkap10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - klik (•) Ya, aku arep miwiti maneh komputer saiki. persiyapan lengkap.*10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - Pilih10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - lambang aktif

  1. Klik ing lambang Wi-Fi ing taskbar;
  2. Pilih sambungan SSID.

10Gtek WD 4503AC Wireless Adapter - SSID

Pratelan FCC
Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Ati-ati: Apa wae perubahan utawa modifikasi kanggo piranti iki sing ora disetujoni kanthi jelas dening pabrikan, bisa ngilangi wewenang kanggo ngoperasikake peralatan iki.
Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kondisi ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Informasi Specific Absorption Rate (SAR):
Adaptor Nirkabel USB iki nyukupi syarat pamrentah babagan paparan gelombang radio. Pedoman kasebut adhedhasar standar sing dikembangake dening organisasi ilmiah independen liwat evaluasi studi ilmiah kanthi periodik lan lengkap. Standar kasebut kalebu wates safety sing dirancang kanggo njamin keamanan kabeh wong tanpa preduli umur utawa kesehatan. Informasi lan Pranyatan Pajanan FCC RF watesan SAR ing USA (FCC) yaiku 1.6 W/kg kanthi rata-rata siji gram jaringan. Jinis piranti: Adaptor Nirkabel USB uga wis dites nglawan watesan SAR iki. Piranti iki dites kanggo operasi biasa sing nganggo awak kanthi mburi telpon tetep 0mm saka awak. Kanggo njaga tundhuk karo syarat cahya FCC RF, gunakake aksesoris sing njaga jarak pisah 0mm antarane awak pangguna lan mburi telpon. Panganggone klip sabuk, holster, lan aksesoris sing padha ngirim ora ngemot komponen metalik ing perakitan. Panggunaan aksesori sing ora nyukupi syarat kasebut bisa uga ora tundhuk karo syarat cahya FCC RF lan kudu dihindari.

Dokumen / Sumber Daya

10Gtek WD-4503AC Wireless Adapter [pdf] Panduan Instalasi
WD-4503AC, WD4503AC, 2A4P6-WD-4503AC, 2A4P6WD4503AC, WD-4503AC Adaptor Nirkabel, Adaptor Nirkabel

Nggabungake obrolan

1 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *